Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Εκτός ελέγχου η λαθρομετανάστευση στον Έβρο... O φράκτης έμεινε στα χαρτιά


Εφιαλτική είναι η κατάσταση στον Έβρο, όπου οι συλλήψεις λαθρομεταναστών «χτυπάνε κόκκινο», ενώ τα κρατητήρια των τμημάτων «βουλιάζουν» από τους αλλοδαπούς, που καταφτάνουν καθημερινά κατά δεκάδες.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, η κατάσταση φαίνεται πως έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης, όπου η αύξηση στις συλλήψεις το οκτάμηνο Ιανουάριος - Αύγουστος του 2011 φτάνει το 222,8% σε σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα.


Παράλληλα, παρατηρείται ότι τα ελληνοτουρκικά σύνορα στην περιοχή του Έβρου είναι η μόνη περιοχή της χώρας όπου υπάρχει αύξηση στις συλλήψεις λαθρομεταναστών, ενώ σε όλες τις υπόλοιπες παραμεθόριες περιοχές οι δείκτες είναι αρνητικοί, με τη μείωση μάλιστα σε κάποιες από αυτές να ξεπερνάει και το 90%.

Στα ελληνοτουρκικά σύνορα στην περιοχή του Έβρου συνελήφθησαν το οκτάμηνο Ιανουάριος - Αύγουστος του 2011 συνολικά 28.492 λαθρομετανάστες αντί για 24.299 συλλήψεις το ίδιο διάστημα του 2010, δηλαδή παρατηρήθηκε αύξηση της τάξης του 17,26%.

Η μεγαλύτερη πύλη εισόδου λαθρομεταναστών φαίνεται πως παραμένει ο Έβρος και συγκεκριμένα η περιοχή ευθύνης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, όπου φέτος καταγράφηκε αύξηση συλλήψεων της τάξης του 222,85%. Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν το διάστημα Ιανουάριος - Αύγουστος 14.609 λαθρομετανάστες, ενώ την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι οι συλλήψεις ήταν μόλις 4.525.

Τα ημίμετρα που έχει λάβει η Πολιτεία στην περιοχή αποδεικνύεται ότι δεν επαρκούν, ενώ και η κατασκευή του φράχτη παραμένει στα χαρτιά, αφού μόλις που προκηρύχθηκε ο σχετικός διαγωνισμός, ενώ οι εργασίες θα έπρεπε να είχαν ήδη ξεκινήσει από το καλοκαίρι.

Διαβάστε περισσότερα: http://trikalagr.blogspot.com/2011/09/o_19.html#ixzz1YQi7bKjk

Δεν υπάρχουν σχόλια: