Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Η κατάσταση έχει ξεφύγει στην Θράκη.


Η κατάσταση έχει ξεφύγει, η πλειονότητα των πολιτικών κάνει πως δεν καταλαβαίνει, οι «προοδευτικοί» είναι κατενθουσιασμένοι διότι προχωρά η πολυπολιτισμικότητα, και φυσικά όταν και αν ξυπνήσουμε θα είναι αργά.
Φαίνεται ότι στη Θράκη φεύγουμε από το στάδιο της συνδιοίκησης με το τουρκικό Προξενείο και οδεύουμε σε σκέτη τουρκική διοίκηση. Ο ψευτομουφτής Ξάνθης, Αχμέτ Μετέ παρακολουθούσε το φεστιβάλ Νεολαίας του Κενταύρου και εξερράγη όταν άκουσε τον πρόεδρο να μιλά στα… ελληνικά!
Τον απείλησε μάλιστα, λέγοντας: «Ο πρόεδρος του συλλόγου μίλησε ελληνικά. Εγώ δεν κατάλαβα. Και προειδοποιώ γι’ αυτό…»!
Η εφημερίδα της Κομοτηνής «Αντιφωνητής» γράφει και για άλλο περιστατικό. Είχε παρευρεθεί στο πανηγύρι του «Χίλια» και διαμαρτυρήθηκε γιατί δεν μιλούν στα ελληνικά. Ο γνωστός Χαμπίμπογλου απάντησε: «μάθε τουρκικά»!
Ξέρω ότι κάποιοι θα πουν, έχουμε τόσα οικονομικά προβλήματα, μ’ αυτά θα ασχολούμαστε! Τα οικονομικά προβλήματα κάποτε θα λυθούν, έστω κι αν περάσουν χρόνια. Δεν ξέρω όμως σε ποιο κράτος θα ανήκει η Θράκη.

1 σχόλιο:

chamadii είπε...

The post has very informative matter. It’s having very nice information. It is showing great creativity. I have spent a long time to find such post. All aspects of this post are perfect. It’s nice experience to read it. All matter of this post is great. I got many information and some important tips with the help of this post. I would like to visit again.