Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Περιχώρισις, η Σφαγή των θεών


3
Περιχώρισις*, το κλασσικό τεράστιο πρόβλημα των “θεών”* ! Φυσικά έχουν κι αυτοί προβλήματα, τι νομίσατε, επειδή είναι θεοί τα χουν λύσει όλα; Κάθε άλλο. Έχουν και είναι σημαντικότερα από τα προβλήματα της υποτιθέμενης κρίσης, που μακάρι να κρατήσει άλλα δέκα χρόνια να ξεκαθαρίσει η κόπρος. Τέλος πάντων ας πούμε για τα προβλήματα των θεών.  Π Ε Ρ Ι Χ Ω Ρ Ι Σ Ι Σ. Γιατί αυτή η λέξη είναι πρόβλημα για τους θεούς. Γιατί πάτησαν την μπανανόφλουδα, μεγαλοπρεπέστατα.
Μετά από τον θάνατο τους και με κόπο καταφέρνουν να φτάσουν στο Ανώτερο Νοητικό πατώντας επί πτωμάτων (ενεργειακά εννοώ), λόγο της απίστευτης διαφοράς στον χρόνο, στις διαστάσεις, π.χ.  κάνω ένα δευτερόλεπτο να σηκώσω τον αναπτήρα μου εδώ στον τρισδιάστατο κόσμο, στον Αστρικό κόσμο περνάνε κατά μέσο όρο 50 γήινα χρόνια και στον Νοητικό κόσμο αντίστοιχα, εκατομμύρια γήινα χρόνια ! !!!
Φυσικά βαριούνται, τόσα εκατομμύρια χρόνια δεν περνούν με τίποτα, εφόσον έχουν μορφή, από υπέρλεπτη ύλη μεν, αλλά μορφή πάντως, από εκεί ‘ψηλά’, γι αυτό, ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ !
Αντί να κάνουν αυτό που έπρεπε, όταν είχαν την ευκαιρία, δηλαδή να βγουν εκτός δημιουργίας στο ΑΜΟΡΦΟ, παίρνοντας το εισιτήριο από εδώ κάτω (ΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΤΩ), όλοι μας από εδώ κάτω θα το πάρουμε ! Αν μπορέσουμε !  Ανεβήκαν καταναλώνοντας, τρώγοντας και όχι μόνο ενεργειακά, Ζ Ω Η !!!.
Διότι, ότι έχει μορφή απαιτεί ενέργεια για να την διατηρήσει.
Η ΖΩΗ τρέφεται με Ζ Ω Η .
Όπως κάποιοι άνθρωποι τρώνε ζώα, δηλ. ένα βασίλειο κάτω από αυτούς, αντί να τρώνε καρπούς που είναι δύο βασίλεια κάτω από τους ανθρώπους, έχουνε το ίδιο πρόβλημα. ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ ΖΩΗ. Στην ίδια παγίδα έπεσαν και οι θεοί. [όλοι, οι αποκαλούμενοι ή μη, θεοί].
Όποιος είναι έμψυχος και συνειδητοποιημένος είναι καρποφάγος. Τελεία.
Οι θεοί το γνωρίζουν φυσικά αυτό και έτσι αφού ξεπεράσουν το εδώ επίπεδο φροντίζουν να  τρέφονται με ζωή πάντα δυο βασίλεια πιο κάτω, για να μην ξανά- ξεπέσουν εδώ, ΑΛΛΑ… Δεν μπορούν να μείνουν αιώνια εκεί, με ότι κι αν τρέφονται. Άρα…
Αφού φτάσουν στην άκρη της φούσκας του Ανώτερου Νοητικού, στην άκρη της δημιουργίας, διαπιστώνουν με τρόμο ότι δεν μπορούν να τρυπήσουν την φούσκα. Δεν μπορούν να ξεφύγουν από την φυλακή της δημιουργίας. Είναι εγκλωβισμένοι μέσα στην δημιουργία, μέσα στο MATRIX.
Άσε και που να μπορούσαν να ξεφύγουν από την δημιουργία,  θα έβγαιναν στο ΜΕΓΑΛΟ ΧΑΟΣ  μπρρρ εκεί θα είχαν να αντιμετωπίσουν τους Μεγάλους Παλιούς , τους Ξεχασμένους και άλλα καλούδια, [πολλά μπρρρρ] !!! Διαβάστε και λίγο Χ.Φ.Λαβκραφτ , σε μετάφραση Γ.Μπαλάνου , είναι η καλύτερη, μακράν, μετάφραση, και οι πρόλογοι του Μπαλάνου… (!!!) , θα τις βρείτε εδώ www.locus7.gr .
Δεν μπορούν να ξεφύγουν από την φυλακή
αλλά ούτε και μπορούν να κρατηθούν επ’ αόριστον στο Νοητικό.
… και οι θεοί  είναι, ότι τρώνε [για όλα τα όντα μέσα στις δημιουργίες ισχύει αυτό], τρώγοντας ενέργεια από κατώτερα από αυτούς βασίλεια αρχίζουν ξανά την κάθοδο προς τα δω, την οποία τρέμουν. Έτσι αντλούν ενέργεια από τα ανθρωπάκια [προβατάκια] μέσω αντιπροσώπων.
Ποιοι είναι αυτοί οι αντιπρόσωποι ? Τους ξέρετε ! Οι αρχηγοί των Μυστικών Εταιρειών (sic), το Βατικανό, οι εκκλησίες όλων των ειδών, χρωμάτων και αποχρώσεων, κάθε είδους ομάδα που μαζεύει μεγάλη μάζα ανθρώπων, ποδόσφαιρο, συναυλίες, πολιτική κλπ κλπ. Πιο ψηλά οι Επικυρίαρχοι, πιο ψηλά .. άλλοι και πάει λέγοντας.
3
Κάθε 26.000 χρόνια του Γήινου Γραμμικού Χρόνου κάτι συμβαίνει, αλλά ελάχιστοι το γνωρίζουν και ακόμη πιο ελάχιστοι έχουν την απαιτούμενη ενέργεια να το καταλάβουν.
Κάτι ΤΡΕΜΟΥΝ,οι θεοί !!! Τι ???
Τρέμουν την ΕΞΙΣΩΣΗ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ που συμβαίνει στο τέλος κάθε Μεγάλου Ενιαυτού του Πλάτωνα.
Γιατί  τότε εξισώνονται οι χρόνοι (αυτή είναι η διαφορά των διαστάσεων ενεργειακά) και έρχονται όλοι ενώπιος ενωπίω !
…και ξέρουν καλά, ότι αφού τα ανθρωπάκια ξεπεράσουν το αρχικό σοκ, μόνο όσοι αντέξουν και είναι προετοιμασμένοι ενεργειακά , τότε τα κεφάλια των θεών, θα κυλίσουν στην άσφαλτο.
Τρέμουν, Την Σφαγή τους, από τα ‘’ανθρωπάκια’’.
16467803
Γι Αυτό Ψεκάζουν τους Ουρανούς Πάνω Από Τα Κεφάλια Μας
…και για να μην συμβεί αυτό, για να αποτρέψουν το αιματοκύλισμα και το τέλος των θεών, των εαυτών τους δηλ.  που το περιμένουν στις 21 Δεκεμβρίου 2012, φροντίζουν με τους λακέδες τους (είπαμε κυρίαρχοι και επικυρίαρχοι) να μας ψεκάζουν με οξείδια μετάλλων.  Ο λόγος που ψεκάζουν, είναι απίστευτα απλός, αυξάνουν την ΑΓΩΓΙΜΟΤΗΤΑ του πυκνωτή Γης Ατμόσφαιρας. (βλέπε Τέσλα).
Με αυτόν τον τρόπο περνάει ο Αιώνας μέσα στον Αιώνα.
Κρατάει λοιπόν χιλιοστά του δευτερολέπτου, δεν το καταλαβαίνει κανείς
και η κατάσταση παραμένει η ίδια.
Αυτό ονομάζεται «ΠΕΡΙΧΩΡΙΣΙΣ».
*Περιχώρισης. Είναι αρχαία Ελληνική λέξη και γράφεται με –ι όχι με –η.
Twilight_cloud_Lorraine_2006-07-11
Αν νομίζετε ότι άξιζαν τα δύο λεπτά που κάνατε να διαβάσετε αυτό το κείμενο,
ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΗΣΤΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ !
————-
* Θεός είναι, ότι αποκαλείς ‘’Θεό’’.
————

Δεν υπάρχουν σχόλια: