Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Η Δίκη των ΟΥΚάδων


Ας μην νομίζουν κάποιοι ότι έχουμε... ξεχαστεί. Πλησιάζουν οι μέρες για την δίκη των ΟΥΚάδων. Και συγκεκριμένα στις 20 Σεπτεμβρίου, στο ναυτοδικείο Πειραιά, πρόκειται να πραγματοποιηθεί αυτή η δίκη – ορόσημο της επικράτειας της παράνοιας (και) στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας μας.

Αν και τυπικά οι συγκεκριμένοι ΟΥΚάδες ανήκουν στις τάξεις του λιμενικού, η στρατιωτική τους εκπαίδευση, η πειθαρχία και οι επιχειρησιακές ανάγκες τις οποίες εκπληρώνουν, θα έπρεπε να τους κατατάσσουν αυτόματα στις Ένοπλες Δυνάμεις και όχι στα Σώματα Ασφαλείας.
Πρόκειται για ανθρώπους τους οποίους πληρώνει το ελληνικό κράτος να εκπαιδεύονται, προκειμένου – αν χρειαστεί ποτέ – να αφαιρέσουν ζωές και όχι να παίξουν τις κουμπάρες.
Και τώρα η παράνοια της αριστεροκρατίας, τους δικάζει, επειδή είπαν συνθήματα κατά τούρκων και αλβανών, κατά την διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης. Εμείς θα είμαστε εκεί!

elora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: