Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Αύριο το πρωί στις 9 στο ναυτοδικείο Πειραιά.


Αύριο το πρωί στις 9 στο ναυτοδικείο Πειραία, δικάζονται οι ΟΥΚ του λιμενικού, σχετικά με τα συνθήματα που είχαν ακουστεί στην περυσινή παρέλαση και που οι "φωστήρες" της αριστεράς και οι "επαγγελματίες αντιρατσιστές" φρόντισαν να κάνουν "πρώτο θέμα" στις ειδήσεις. Κατήγοροι - μηνυτές η "ομάδα δικηγόρων για τα δικαιώματα προσφύγων-μεταναστών,αποτελούμενη από την Ευγενία Κουνιάκη, Θόδωρος Συμεωνίδης, Ασπασία Κωνσταντινίδου, Παναγιώτα Μασουρίδου, Βασίλης Παπαδόπουλος.
Όπως καταλαβαίνετε από τον τίτλο και μόνο της "ομάδας" πρόκειται για μια ακόμη περίπτωση "επαγγελματιών αντιρατσιστών", οι οποίοι θεωρούν ότι βρήκαν μια ευκαιρία να κάνουν "τους καλούς" στο σύστημα και να δώσουν τον "αγώνα τον καλό" για την προώθηση του πολυπολιτισμού. Φτιάχνοντας ταυτόχρονα και τις καρριέρες τους, σε ένα σύστημα το οποίο αποδεδειγμένα "ανταμοίβει" όσους κάνουν τα "καλά παιδιά".
Από την άλλη όμως υπάρχουν και οι Έλληνες πατριώτες, που με απλή λογική θεωρούν παράλογο το να δικάζονται άνθρωποι οι οποίοι εκπαιδεύονται για να δίνουν τις ζωές τους - αλλά και να παίρνουν ζωές άλλων, αν χρειαστεί - για το ότι φώναξαν συνθήματα σε μια παρέλαση. Και έτσι καλούν αύριο το πρωί σε συγκέντρωση έξω από το ναυτοδικείο, για να στηρίξουν τα δικαζόμενα "βατράχια".

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: