Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Η Άγκυρα απειλεί την Κύπρο με ΑΤΤΙΛΑ ΙΙΙ αν κάνει γεωτρήσεις στην ΑΟΖ!





Με επίθεση στην Κύπρο απειλεί ευθέως η Άγκυρα.


 Σε δηλώσεις του στην τουρκική εφημερίδα Ζαμάν ο Εγκεμέν Μπαγίς ξεκάθαρα απείλησε την Κύπρο με τη χρήση στρατιωτική βίας σε περίπτωση που η κυπριακή Δημοκρατία προχωρήσει στις έρευνες για φυσικό αέριο.

 Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπαγίς "Η Τουρκία δεν πρόκειται να δεχτεί τις κυπριακές έρευνες. Αν επιμένουν γι' αυτό υπάρχει ο στόλος».



Επίσης για τον τουρκικό στόλο, υπάρχει και ο ελληνικός Στόλος, αλλά αυτό δυστυχώς δεν υπάρχει κανένας στην Αθήνα να του το απαντήσει...


Επίσης στις ίδιες δηλώσεις θέλοντας να κάνει την προηγούμενη δήλωση του πιο ξεκάθαρη συμπλήρωσε ότι «Στο παρελθόν η Ελληνοκυπριακή πλευρά είχε επιχειρήσει να κάνει παρόμοια πράγματα, αλλά υπάρχουν αυτοί που θυμούνται τι αντιμετώπισε», αναφερόμενος φυσικά στην τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974 και απειλώντας ευθέως με επανάληψή της.


Απαντώντας σε ερώτηση του Τούρκου δημοσιογράφου της Ζαμάν ότι σε παλαιότερες κυπριακές έρευνες, πλοία του τουρκικού στόλου είχαν σταλεί στην περιοχή, ο Εγκεμέν Μπαγίς ανέφερε: "Γι΄αυτόν τον λόγο φτιάξαμε το στρατό μας και εκπαιδεύσαμε τους στρατιώτες". Δηλαδή για να κάνουμε εισβολές σε γειτονικά κράτη ότι κάνουν κάτi που δεν μας αρέσει!


"Είναι παράνομο να κάνουν έρευνες σε ύδατα που δεν τους ανήκουν. Η Τουρκία θα κάνει στο έπακρο χρήση όλων των δικαιωμάτων της, που απορρέουν από το διεθνές δίκαιο και θα πράξει τα δέοντα. Γνωρίζουν τη σοβαρότητα που διακρίνει την Τουρκία”, προειδόποιησε με θράσος "χιλίων πιθήκων" ο Ε.Μπαγίς.


Υπενθυμίζεται ότι ο συγκεκριμένος υπουργός πριν από ένα περίπου χρόνιο έλεγε στους Έλληνες δημοσιογράφους ότι δεν χρειαζόμαστε τους εξοπλισμούς, ότι πρέπει να προχωρήσουμε σε αμοιβαία μείωση των εξοπλιστικών προγραμμάτων ότι η Ελλάδα άδικα δαπανά τόσα χρήματα για όπλα, προφανώς διότι ήξερε ότι τα ωραία λόγια πάντα ακούγονται με χαρά από τα ευήκοα ώτα, άσχετα αν η χώρα του έφτιαξε Ένοπλες Δυνάμεις για να μπορεί να παρεμβαίνει στρατιωτικά όπου αυτή επιθυμεί κατά τα λεγόμενα του Τούρκου υπουργού.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: