Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Θέλουν να μας καταντήσουν πόλη των ναρκωτικών!


Αθήνα: Τα υγρά απόβλητα της Αθήνας περιέχουν ναρκωτικά, αποκαλύπτει έρευνα για λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ, έπειτα από αντίστοιχες μελέτες που είχαν πραγματοποιηθεί και σε άλλες χώρες. Οι ερευνητές μπόρεσαν μάλιστα να προχωρήσουν σε μια εκτίμηση για τις ποσότητες των ναρκωτικών που καταναλώνονται στην πρωτεύουσα.

«Στα υγρά απόβλητα που φθάνουν στην Ψυττάλεια ανιχνεύθηκαν μεταξύ άλλων ναρκωτικές και ψυχοτρόπος ουσίες. Οι συγκεντρώσεις των πιο γνωστών ουσιών είναι σημαντικές» δήλωσε ο Θεμιστοκλής Λέκκας, καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και πρόεδρος της ΕΥΔΑΠ.
Όπως ανέφερε ο Δρ Λέκκας σε συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο, οι συγκεντρώσεις που ανιχνεύτηκαν στα λύματα υποδεικνύουν ότι σε καθημερινή βάση καταναλώνονται στην Αθήνα δύο κιλά κάνναβης, ένα κιλό ηρωίνης, 500 με 600 γραμμάρια κοκαΐνης και 20 γραμμάρια ecstasy.
Μάλιστα οι συγκεντρώσεις κοκαΐνης και ecstasy παρουσιάζουν αύξηση το Σαββατοκύριακο, ενώ η ηρωίνη και η κάνναβη παραμένουν σε σταθερά επίπεδα όλες τις ημέρες της εβδομάδας.
Η έρευνα είχε στόχο τη μελέτη της ποιότητας των νερών και τον προσδιορισμό των μεθόδων (τριτοβάθμια επεξεργασία) που θα μπορούσαν να καταστρέφουν αυτές τις ουσίες, ώστε να είναι δυνατή η ανακύκλωση του επεξεργασμένου νερού.

Αντίστοιχες μετρήσεις των ναρκωτικών έχουν πραγματοποιηθεί μεταξύ άλλων στον ποταμό Πάδο της Ιταλίας, στον αέρα της Ρώμης και σε υγρά λύματα στις ΗΠΑ.

Προηγούμενες μελέτες έχουν δείξει επίσης ότι τα αστικά λύματα περιέχουν φάρμακα και ορμόνες, και μάλιστα σε συγκεντρώσεις αρκετά υψηλές ώστε να επηρεάζουν την υδρόβια ζωή.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, news.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: