Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Η μηχανιστική σεξουαλική ζωή


3256879902_4151b41832
Η μηχανιστική σεξουαλική ζωή, ο Wilhelm Reich, η ΟΡΓΟΝΗ, ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ, η ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΑ και το ΛΟΥΡΙ της ΜΑΝΑΣ !!! Τι μηχανιστική σεξουαλική ζωή και κουραφέξαλα, θα λέτε, πάλι μας τα πρήζει ο Ίων ! Ίσως, αν για λίγο σκεφτείτε όμως, θα δείτε ότι κάτι δεν πάει καλά στο βασίλειο της Δανιμαρκίας.
Θα ασχοληθώ περισσότερο με τους νέους μέχρι και γύρω από τα 30, μια και είναι η πλειοψηφία στο facebook. Είναι γνωστό το πως ξεκινούν την σεξουαλική τους ζωή τα σημερινά παιδιά, και από μικρή ηλικία 13 -16 χρονών. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα εξής :
1ον. Ο οργανισμός χάνει πολύτιμη ενέργεια και συστατικά που χρειάζεται για το ΚΤΙΣΙΜΟ του ΜΕΧΡΙ ΤΑ 18 χρόνια. Άρα δεν θα πρέπει να κάνει ερώτα πριν τα 18. Θα μου πείτε άντε παράτα μας βρε μ….α. Και όμως αυτό φαίνεται από λαούς (Αλβανούς, Τούρκους) και συγκριμένες ομάδες όπως οι Γύφτοι ή Ρωμά η όπως αλλιώς λέγονται. Παρατηρώντας τα στατιστικά του Νοσοκομείου Παίδων πριν το 1990, δηλαδή πριν εμφανιστούν οι Αλβανοί, βλέπουμε πως Περίπου Εννέα στα Δέκα παιδάκια που νοσηλεύονταν εκεί ήταν Γυφτάκια.
Ερχόμαστε στο τώρα, η αναλογία είναι ίδια, τα εννέα στα δέκα παιδάκια είναι Αλβανάκια και Γυφτάκια. Φυσικά το ποσοστό των Ελλήνων αυξάνει συνεχώς. Γιατί ??? Το προανέφερα, ειδικά αυτοί οι λαοί και ομάδες ξεκινάνε την σεξουαλική ζωή τους από τα 8 – 9 χρόνια τους και πάνω.
Λέτε οι αρχαίοι Σπαρτιάτες να ήταν βλάκες που ξεπάτωναν στις ασκήσεις αγόρια κορίτσια μέχρι τα δεκαοκτώ, ώστε να μην πηγαίνει ο νους τους στο σεξ !!! Κάτι θα ήξεραν κι αυτοί. Οι 300 θα είχαν υπάρξει διαφορετικά; Δεν νομίζω.
2ον. Εν τω μεταξύ δεν έχει καλό-σχηματιστεί, ο συναισθηματικός κόσμος αυτών των παιδιών (και οχι μονον), και το φλερτ είναι ουσιαστικά ανύπαρκτο, δεν το γνωρίζουν καν. Τότε ακριβώς αρχίζει, η μάλλον ενδυναμώνεται,  η ΘΩΡΑΚΙΣΗ κατά τον Ράιχ. Τι είναι αυτό ?
Ο κάθε άνθρωπος είναι μια ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ μονάδα μέσα σε μια φούσκα, το δέρμα του! Οι ροές των ενεργειών της ζωής είναι απόλυτα συγκεκριμένες. Αυτά είναι πασίγνωστα από τον βελονισμό, που είναι η Αρχαιοελληνική ΔΑΚΤΥΛΟΠΙΕΣΗ. Δείτε ανάγλυφα των Ασκληπιείων και θα καταλάβετε, επίσης σταματήστε να παίζετε με τα applications του Facebook γιατί το μυαλό σας θα γίνει γιαούρτι !
***** Όταν κάνουν έρωτα δυο άνθρωποι θα έπρεπε κανονικά να ΕΝΩΘΟΥΝ τα δυο βιοενεργειακα πεδία σε ΕΝΑ (ΔΙΠΟΛΟ).
Τότε βιώνουν την απόλυτη «ΕΚΣΤΑΣΗ», το λέω απαλά ! Αλλιώς σε όλες τις άλλες περιπτώσεις τα δυο αυτά άτομα, απλώς ΑΥΝΑΝΙΖΟΝΤΑΙ μέσω του άλλου ανθρώπου !!!!!
Αυτή είναι η τραγική αλήθεια. Για την ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΟΛΟΓΙΑ, άλλη φορά.
3ον. Εφόσον συμβαίνουν τα προαναφερθέντα οι γυναίκες σε ΜΕΓΑΛΟ ποσοστό ΔΕΝ ΒΙΩΝΟΥΝ ούτε μερικό οργασμό, τραγικό. Όσο για τους άντρες έχουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ οργασμό, αλλά «ΜΗΧΑΝΙΚΟ»! Φυσικά οι περισσότεροι δεν το αντιλαμβάνονται ποτέ στην ζωή τους και νομίζουν ότι ικανοποιούν τις γυναίκες τους ή τον εαυτό τους ! Εδώ περισσεύει ο εγωισμός !
3255794746_95d252305b
4ον. Έτσι λοιπόν πρώτα οι γυναίκες χρονικά και λίγο μετά οι άνδρες ενισχύουν την θωράκιση. Που ήδη έχουν. Τι είναι αυτό και πως αναγνωρίζεται ? Οι ενέργειες της ζωής σε ορισμένα όργανα, κατά περίπτωση, παύουν να ρέουν φυσιολογικά και χάνονται σε τεράστιο ποσοστό. Αυτό είναι η αρχή του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και των διαφόρων ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΩΝ που θα εκδηλωθούν με μαθηματική ακρίβεια αργότερα. Όταν η ενέργεια του κύτταρου το Transmembrane potential (TMP) μειωθεί κάτω από 15mv (θυμάστε την απώλεια ενέργειας που αναφέραμε πριν?) αρχίζει να σας τρώει ο καρκίνος. Δηλαδή ο Cryptosides Primordiales, ο κρυπτοιος του καρκίνου, ο οποίος αντέχει στους +400 βαθμούς Κελσίου, (όποτε ξεχάστε την αποστείρωση) και -260 βαθμούς Κελσίου. Θα δυσκολευτείτε πολύ να τον βρείτε στην ιατρική βιβλιογραφία.
5ον. ΟΔΗΓΙΕΣ προς ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ. Εάν θέλετε να καταλάβετε αν η σύντροφος σας έχει θωράκιση, (υποθετικά εσείς δεν έχετε) κάντε το εξής,  (αφού αφήσετε πρώτα τους εγωισμούς και τις μαγκιές) σε σταθερή θερμοκρασία περιβάλλοντος αισθανθείτε αν κάποιο η περισσότερα όργανα της συντρόφου σας έχουν πιο χαμηλή θερμοκρασία και αν ναι. Προσπαθήστε να καταλάβετε αν τα όργανα αυτά έχουν κάποια μόνιμη ένταση, αν είναι «ΣΦΙΧΤΑ» δηλαδή, ως προς το υπόλοιπο σώμα. Τότε καλό θα ήταν να τα «ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ» για αρκετό χρόνο με στοργή και αισθήματα συμπάθειας. Τα αποτελέσματα θα σας αρέσουν πολύ, και θα ανταμειφτείτε γενναία για τον «ΚΟΠΟ» σας !!!
6ον.Οι γυναίκες καταλαβαίνουν ότι αυτό που τόσο πολύ επιθυμούσαν να ζήσουν, είναι ένα ΤΙΠΟΤΑ. Εκτός από λίγες τυχερές που τις βοηθά είτε η ανατομία τους, είτε ο κάλος στοργικός και υπομονετικός σύντροφος, οι υπόλοιπες αρχίζουν να ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ και να χρησιμοποιούν το «ΑΓΚΙΣΤΡΙ» που έχουν, με πραγματικά έξυπνο τρόπο, για να συμβιβαστούν και να επιβιώσουν σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία, χωρίς πραγματικά να νοιώθουν. Συνήθως από τα 35 τους κατά μέσο όρο, έχουν τις πρώτες ψυχικές διαταραχές και πάει λέγοντας. Αλήθεια έχετε προσέξει τα τελευταία χρόνια περισσότερο στις πόλεις, τις πολλές ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΡΕΕΣ ??? Αν έχετε κάποιες γνώσεις ψυχολογίας προσέξτε τα πρόσωπα τους, πέρα από τα ψεύτικα χαμόγελα. Θα εκπλαγείτε με το τι θα δείτε από κάτω!
7ον.ΟΔΗΓΙΕΣ προς ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. Εσείς κυρίες μου σταματήστε επιτέλους να βλέπετε τους άντρες σαν μεγάλα μωρά. Έχουμε και εμείς ψυχή παντρεμένοι η όχι. Πλησιάστε τους τελείως ντόμπρα, χωρίς τα γνωστά κολπάκια και τις κοροϊδίες. Αφού συνέλθουν από την κατάπληξη και βεβαιωθούν μετά από εύλογο διάστημα για την ειλικρίνεια σας, θα ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ από το αποτέλεσμα. Θα νομίζετε ότι ονειρεύεστε !!! Δεν κτίζεται τίποτα πάνω στο ψέμα. Επειδή είμαστε αφελείς δεν σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνουμε έστω και αργά. Προσπαθήστε να κτίσετε ένα ΔΙΠΟΛΟ! Το τι απίστευτες «ΕΝΤΑΣΕΙΣ» θα σας δώσει το γεγονός αυτό στο κρεβάτι, και την εξωπραγματική τρυφερότητα που θα βιώνεται και οι ΔΥΟ σας ΟΛΟ το εικοσιτετράωρο δεν περιγράφονται! Εδώ μιλάω  για φυσιολογικούς και υγιείς ανθρώπους. Σωματικά και Πνευματικά  ΦΥΣΙΚΑ !!!
2269192705_7e883170af
8ον. Όσο για τους άντρες μέσα από τον έμφυτο, τεχνητό  ΕΓΩΙΣΜΟ, που τους περνά η Τελετουργική, Πατριαρχική και Στρατοκρατική κοινωνία, χάνουν κυριολεκτικά τον μπούσουλα, στο θέμα σεξ και έρωτα. Οι περισσότεροι για αυτόν τον λόγο, δεν μπορούν να αντιληφτούν αν η σύντροφος τους ΥΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ η είναι ειλικρινής !!!!! Νομίζουν οι ανόητοι, πως είναι οι και οι ΠΡΩΤΟΙ ! Δεν διανοούνται ότι τα πράγματα είναι αλλιώς ! Εδώ είναι που η μαγκιά περισσεύει ! Έτσι βλέπουν τις συντρόφους τους για κρέας και με τα χρόνια, όταν βλέπουν ότι το κυνήγι του Φρέσκου κρέατος, γίνεται επίπονο, κουραστικό και ακριβό, το ρίχνουν στις ΑΝΤΡΟΠΑΡΕΕΣ, όπου μπορούν να επαίρονται για τα μέχρι τώρα κυνήγια τους ανάμεσα σε δυο ουίσκι ! Δηλαδή το σκηνικό της τρέλας και του ταχύτατα προελαύνοντος καρκίνου.
9ον. Δυστυχώς για τις γυναίκες δεν ισχύει η παροιμία το «ας είναι καλά το ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ και από … καλόγερους … » γιατί το «μοναστήρι» χαλάει από πολύ νωρίς. Τα ΙΝΟΜΥΩΜΑΤΑ πλέον αρχίζουν στις γυναίκες από 18 – 25 χρονών και σε λίγα χρόνια τους κάνουν κόλαση την ζωή τους. Όλα αυτά από τις ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΚΑΚΕΣ επιλογές ερωτικών συντρόφων και ΜΟΝΟ ! Όσο και αν αυτό σας φαίνεται τρελό. Σε ένα τόσο μικρό άρθρο δεν υπάρχει η δυνατότητα να επεκταθώ όσο θα ήθελα.
10ον. Οι άντρες εξαιρούνται ? ΟΧΙ. Ήδη από τα 25 έχουν σταδιακά προβλήματα με τον ΠΡΟΣΤΑΤΗ, αλλά λόγω της γενικής άγνοιας και του συνήθως υπέρμετρου εγωισμού δεν το αντιλαμβάνονται και προσπαθούν να το κρύψουν από τις συντρόφους τους, όταν επιτέλους αρχίσουν να το καταλαβαίνουν. Από τα 40 και έπειτα, εεε το ρίχνουν στις ανδροπαρέες και τα ποτά επιδεινώνοντας το πρόβλημα, και αργότερα μετά με την μεγάλη διόγκωση και τα σκουπίδια της συμβατικής διατροφής, έρχεται ο καρκίνος. Αιτίες, οι ΙΔΙΕΣ με τις γυναίκες. Δηλαδή οι ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΚΑΚΕΣ επιλογές ερωτικών συντρόφων και ΜΟΝΟ ! Αφήστε τις ενέργειες, εκεί είναι απίστευτα δραματικά τα πράγματα, αλλά είπα ότι δεν θα επεκταθώ σε αυτό που οι πολλοί ονομάζουν ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ. Πως φαίνεται ότι δεν έχουν διαβάσει Αριστοτέλη !!!
Φυσικά δεν ισχύει η άποψη ότι η φύση εκδικείται ή αδικεί, γιατί η φύση είναι ουδέτερη. Το πρόβλημα είναι ο υπέρτατος εγωισμός (εγώ το τέρας με τα 5000 κεφάλια) που κρατεί δέσμιους στην απόλυτη και μόνιμη άγνοια.
Ότι τώρα πια φταίνε και οι άντρες που δεν βλέπουν τη γυναίκα ως πραγματική γυναίκα όπως και οι γυναίκες δεν βλέπουν τους άντρες…και εδω παίζει η έλλειψη ανθρώπινου στοιχείου!!!!!!!!
Η ανάλυση αυτή είναι περιληπτική, και δεν θίγει καθόλου την μεταφυσική πλευρά του θέματος, γιατί αυτό είναι για ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ !!! Δεν φαντάζεστε πόσο !!!
Δεν θέλω να σας κουράσω, σας τα έδωσα πολύ περιληπτικά ΣΥΜΦΩΝΑ με την ΓΝΩΜΗ μου πάντα, για να πάρετε μια ιδέα, το ελπίζω.
2272129310_c17b40f11a
Το ΛΟΥΡΙ της ΜΑΝΑΣ !!! φωνάζει κάποιος. Το ξέχασες; ΟΧΙ, αλλά ποιους να πρώτο-περιλάβεις; Τους ήδη θωρακισμένους γονείς (που πλέουν σε πελάγη άγνοιας και μακαριότητας), το κοινωνικό σύστημα (αυτό ξέρει πολύ καλά τι κάνει), τον μαζικό νοητικό έλεγχο των μαζών από τα media (και οι Μυστικές Εταιρίες, που δεν είναι Μυστικές, ξέρουν τι κάνουν), από τις εκκλησίες με τα κατηχητικά της συμφοράς, από την κατευθυνόμενη παιδεία; Πέφτω κάτω από τα γέλιαΟ Γελαστούλης χαμογελάει πλατιάΟ Γελαστούλης κλείνει το μάτι λέω να το παραπέμψω στις καλένδες.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: