Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Stuxnet, Fukushima και HAARP


1
Νέο Υπέρ Virus βρέθηκε στην Ιαπωνία, ο Stuxnet σχεδιασμένος να προσβάλει server υπολογιστών που βρίσκονται εκτός διαδικτύου μέσω USB memory sticks. Ένα ακόμη κομμάτι του πάζλ του σαμποτάζ που έγινε στην Ιαπωνία συν το HAARP δείχνει από πού προήλθε. «Ιαπωνία, Τσουνάμι και HAARP» Γιατί αυτό δεν μας προκαλεί έκπληξη ? Διότι αυτό γίνεται ξανά και ξανά από τους ίδιους «ανθρώπους». Η καταστροφή στην περιοχή του κόλπου, οι Δίδυμοι Πύργοι, το πολεμικό πλοίο USS Liberty, κλπ.
Θυμηθείτε ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι αυτό που κάποιοι λένε «σατανιστές» ενώ εμείς τους λέμε Επικυρίαρχους και επικίνδυνοι καθόσον δεν έχουν ηθικούς περιορισμούς το πόσο μακριά θα φτάσουν. Θα είναι ακόμη χειρότερο όταν πλέον δεν θα υπάρχει αντίσταση του κόσμου προς την σωστή κατεύθυνση, τότε θα πραγματοποιήσουν την εξαφάνιση των 9/10 του πληθυσμού.
Σύμφωνα με τον Dick Eastman’s το Israel και οι ΗΠΑ δημιούργησαν τον σούπερ virus Stuxnet για να αχρηστεύσουν τους πυρηνικούς αντιδραστήρες του Iran. Βέβαια και ο σταθμός της Fukushima χρησιμοποιεί τους ίδιους controllers της Siemens !!! Θυμηθείτε ότι το πρώτο πρόβλημα που ακολούθησε τον σεισμό είναι ότι τα αυτόματα συστήματα στους αντιδραστήρες απέτυχαν να λειτουργήσουν, διότι οι αντλίες δεν λειτούργησαν και οι βαλβίδες δεν άνοιγαν ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ !!! Τα ίδια προβλήματα που δημιουργούνται στους αντιδραστήρες του Ιράν από τον Stuxnet !
Δείτε το εφιαλτικό σενάριο.
σηνεχεια

Δεν υπάρχουν σχόλια: