Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη, 1 Μαρτίου 2011

ΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ... ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ!


Για τέταρτη συνεχόμενη εβδομάδα συνεχίζουμε να κινητοποιούμε τους Έλληνες που πιστεύουν ότι η ώρα για να σηκωθούν από τους καναπέδες τους έφτασε. 

Για τέταρτη συνεχόμενη εβδομάδα καλούμε σε συγκέντρωση έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό "ΣΚΑΪ" διαμαρτυρόμενοι για την άθλια προσπάθεια αποδόμησης της Ιστορίας μας, από μια γνωστή παρέα που όπως όλοι έχουν αντιληφθεί, έχει γερές πλάτες και στο πολιτικό και στο οικονομικό και στο εκδοτικό κατεστημένο. 

Για τέταρτη συνεχόμενη εβδομάδα σας ζητάμε να πάρετε πάνω σας την κινητοποίηση μας, να την απλώσετε παντού με κάθε μέσο και τρόπο και να είστε παρόντες ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ στις 9 το βράδυ, εκεί που ΣΚΑ(Ε)Ι μύτη η εχθρική προπαγάνδα, στο Νέο Φάληρο...


"ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: