Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

NASA: Έλαβε μήνυμα εξωγήινων από το διάστημα;


Δημοσιεύθηκε, πρόσφατα, ένα έγγραφο από το Βρετανικό Υπουργείο Άμυνας που αναφέρεται σε μήνυμα από το διάστημα, που ελήφθη από τη ΝΑΣΑ το 1998, το οποίο κατάφερε, μετά από χρόνια, να αποκρυπτογραφήσει…

Το σήμα ελήφθη στις αρχές του 1998 και αμέσως έγινε προσπάθεια αποκρυπτογράφησής του με πολύπλοκους μαθηματικούς τύπους.
Αποκαλύφθηκε, τελικά, ότι επρόκειτο για σήμα εξωγήινου πολιτισμού το οποίο εστάλη στο διάστημα, τουλάχιστον, 80.000 χρόνια πριν!
Ο καθηγητής Βίκτορ Κουλάκοφ πιστεύει ότι το σήμα αυτό αναφέρεται σε εξωγήινο πολιτισμό, γειτονικού γαλαξία, και είναι …ηλικίας 80.000 ετών (τόσο χρόνο έκανε για να φθάσει στη Γη).

Δραματική έκκληση

Το περιεχόμενο του μηνύματος ήταν δραματικό. Αφού εξηγούσε που ακριβώς βρισκόταν η κατοικία των εξωγήινων αυτών όντων, με κρυπτογραφημένη απεικόνιση ενός πλανητικού συστήματος, με ένα ή δύο κυρίαρχα άστρα, καθορίζοντας, μάλιστα, και την υλική σύσταση του πλανήτη (ή των πλανητών), δήλωνε ότι ο πολιτισμός στον άγνωστο πλανήτη βρισκόταν στα πρόθυρα της εξαφάνισης. Ωστόσο, δεν αναφερόταν, αν η εξαφάνιση οφείλονταν σε ενδογενή αίτια ή ήταν αποτέλεσμα κοσμικού κατακλυσμού.

Ο Ρώσος αστροφυσικός, θα αποκαλύψει ότι έγιναν πολλές έρευνες ενταγμένες σε διαστημικά προγράμματα, από πλειάδα επιστημόνων, για να ανακαλύψουν τα αίτια της καταστροφής του πολιτισμού αυτού.
«Ασχοληθήκαμε πολλά χρόνια για να διερευνήσουμε τι προκάλεσε την καταστροφή του, αφού το δραματικό μήνυμα, προμηνούσε ολική καταστροφή του πλανήτη τους. Με τα γήινα πρότυπα θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο πολιτισμός αυτός βρισκόταν σε ορατή απειλή πυρηνικού πολέμου», εξήγησε ο Κουλάκοφ.
Ένα άλλο στοιχείο του μηνύματος, αν εννοήθηκε σωστά, ήταν η αδυναμία των κατοίκων του άγνωστου πλανήτη να μετοικήσει σε γειτονικό , αφενός γιατί δεν βρισκόταν σε τόσο μεγάλη ανάπτυξη η τεχνολογία τους, ώστε να πραγματοποιήσουν μαζικά διαστημικά ταξίδια και αφετέρου γιατί δεν υπήρχε κατοικήσιμος πλανήτης στη ‘γειτονιά’ τους.

Το άρθρο αυτό δημοσιεύθηκε στο εβδομαδιαίο περιοδικό ‘World News’ και όπως σημειώνεται αντλήθηκε από επίσημα έγγραφα του βρετανικού υπουργείου Άμυνας.
--
Μικρές Εκδόσεις Γιῶργος Ἐχέδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: