Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Σχέδιο εξέγερσης λαθρομεταναστών σε εξέλιξη με αφορμή τους απεργούς πείνας της Υπατίας


Συγκεκριμένο σχέδιο ταραχών σε ολόκληρη την χώρα με αφορμή θάνατο ή θανάτους λαθρομεταναστών απεργών πείνας της οδού Υπατίας, έχει περιέλθει σε γνώση των αρχών ασφαλείας. Ταραχές οι οποίες θα επικεντρωθούν στο κέντρο της Αθήνας, αλλά θα επεκταθούν και σε άλλες πόλεις. Χθες λαθρομετανάστες και μέλη "επιτροπών υποστήριξης" κατέλαβαν τα πολιτικά γραφεία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Ε.Βενιζέλου και του υπουργού Δικαιοσύνης Χ.Καστανίδη στην Θεσσαλονίκη.
Το σχέδιο έχει τεθεί υπ'όψιν της πολιτιής ηγεσίας και εξ αυτού ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος πριν λίγο προέβη στην εξής δήλωση στην Βουλή:
«Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να οδηγηθούμε στο τραγικό σημείο της απώλειας μιας ανθρώπινης ζωής. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να σηματοδοτήσει εξελίξεις, οι οποίες δεν βοηθούν σε τίποτε τη χώρα, την οικονομία και τη λειτουργία του δημοκρατικού μας πολιτεύματος.
«Εάν έχουμε έστω και ένα θάνατο πολύ φοβούμαι ότι θα έχουμε σπίθα μεγάλης αναστάτωσης στη χώρα ή θα εκληφθεί ως λαβίδα για να δημιουργηθούν θέματα», είπε απευθυνόμενος στον υπουργό Εθνικής Άμυνας ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ.Κατατζαφέρης.

«Η θέση όλων μας είναι να βοηθήσουμε, δεν μπορεί όμως να εκβιάζεται μια χώρα», ανέφερε σε σημερινές του δηλώσεις ο υπουργός Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης. Επιπλέον, ο υπουργός Εσωτερικών Γ.Ραγκούσης δέχθηκε καταγγελίες ότι κλιμάκια του ΚΕΕΛΠΝΟ δεν κατάφεραν να μπουν στο μέγαρο Υπατία για να εξετάσουν τους απεργούς πείνας της οδού Υπατίας, καθώς, όχι μόνο δεν τους επετράπη η είσοδος στο χώρο, αλλά και απωθήθηκαν βιαίως.

Οι καταγγελίες του κ. Ραγκούση, αλλά και δημοσιεύματα στον Τύπο προκάλεσαν την παρέμβαση της εισαγγελίας Πρωτοδικών. Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Ελένη Ράικου διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης που θα αναλάβει εισαγγελέας Πρωτοδικών, ώστε να εξακριβωθεί η βασιμότητα των καταγγελιών και να εντοπιστεί αν προκύπτουν αξιόποινες πράξεις.

Οι υπηρεσίες ασφαλείας είναι σε κατάσταση συναγερμού και προσπαθούν να συγκεντρώσουν τις περισσότερες δυνατές πληροφορίες για το εν εξελίξει σχέδιο ταραχών.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: