Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Σκηνικό Ιμίων στήνουν και οι Αλβανο-τσάμηδες


Το Σάββατο, οι Τσάμηδες πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας έξω από το ελληνικό προξενείο στην Κορυτσά, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της «Τσαμουριάς» και κατά του Έλληνα πρόξενου. Οι Τσάμηδες είχαν φροντίσει να γεμίσουν το κέντρο της πόλης με αφίσες και είχαν εξασφαλίσει τη συνεργασία και άλλων αλβανικών «πατριωτικών» οργανώσεων.

Το αλβανικό κανάλι Top Channel, ύστερα από «ρεπορτάζ» δημοσιογράφων του στη Θεσπρωτία όπου εδρασαν ανενόχλητοι, έθεσε ανοικτά θέμα αλβανικών διεκδικήσεων στην ελληνική Ήπειρο. Το κανάλι συνεχίζει να προκαλεί, χαρακτηρίζοντας τη Θεσπρωτία «αλβανικό τόπο».
Το αλβανικό κανάλι πραγματοποίησε στα τέλη Φεβρουαρίου, οδοιπορικό στην «σκλαβωμένη Τσαμουριά». Στο «ρεπορτάζ» αυτό, που έληξε άδοξα για αυτούς στο Μαργαρίτι, όταν ξεσηκώθηκαν εναντίον τους οι κάτοικοι, οι Αλβανοί δημοσιογράφοι πρόβαλαν ανοικτά όλες τις ανιστόρητες διεκδικήσεις του τεχνητού τους κράτους και κατήγγειλαν μάλιστα την ΕΛΑΣ για παρακολούθησή τους.
Το ρεπορτάζ έκλεινε με τα εξής: «Μετά από 40 λεπτά, παίρνοντας το δρόμο για την Αλβανία αφήναμε πίσω μας ό, τι πιο άσχημο, από έναν τεράστιο έγκλημα το οποίο απαιτεί δικαιοσύνη. Και πέρα από όλα αυτά, κυριάρχησε ο πυρετός του εθνικισμού του γείτονα, που φοβήθηκε την τηλεοπτική φωτογραφική μηχανή, για να μην εκτεθεί η άσχημη πλευρά του…
Αυτοί όλοι, τα κάνουν όλα αυτά, όχι λόγω της ταπεινής πολιτικής μας, αλλά κυρίως γιατί η Αλβανία δεν έχει να κρύψει τίποτε από την Ελλάδα, παρά μόνο να ζητήσει μεγαλόφωνα τα δικαιώματα των Τσάμηδων.
Αυτή είναι η πηγή του Ελληνικού Φόβου, γιατί οι Έλληνες γνωρίζουν ότι όλα αυτά στοιχειώνουν έναν πανικό, ότι βρισκόμαστε σε μια σκηνή του εγκλήματος, το οποίο ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί. Συγχρόνως οι Έλληνες πολιτικοί και η Εκκλησία ασχολούνται με εγκλήσεις των κατοίκων της Κορυτσάς και των άλλων νότιων περιοχών που ζουν οι Έλληνες, και φοβούνται, ένα ντοκιμαντέρ που δεν επιδιώκει να σπείρει το μίσος και τον εθνικισμό, αλλά απλά να θέσει επί τάπητος τα ελληνικά εγκλήματα που θυμίζουν την γενοκτονία.
Το αλβανικό κανάλι συνέχισε τις προκλήσεις. Σε εκπομπή του, λίγες μέρες μετά από το «ρεπορτάζ», η γνωστή εθνικίστρια Αλβανή δημοσιογράφος Ροντίνα Τζούγκα, η οποία στις δημοτικές εκλογές του 2007 είχε προσπαθήσει φιλότιμα να προκαλέσει τους Έλληνες στη Χιμάρα με κάθε δυνατό τρόπο, χαρακτήρισε την Θεσπρωτία «αλβανικό τόπο».
Η δράση των Αλβανών «δημοσιογράφων» δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι και το ζήτημα των Ιμίων και των «γκρίζων ζωνών» το ξεκίνησαν Τούρκοι «δημοσιογράφοι».

 http://filologos10.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: