Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Η νέα επίθεση στα blogs ..."πάρτους τα λεφτά (που δεν έχουν) και τρέχα!

Χαμός γίνεται με την αγωγή κατά Παπαγιάννη και fimotro με αφορμή την αγωγή μαμούθ των δημοσιογράφων του ΜEGA για 4.000.000 ευρώ. Γράφονται και λέγονται πολλά ! Με άλλα συμφωνούμε, με άλλα διαφωνούμε. Αλλά κρατάμε την ουσία που είναι μια. Θέλουν με νέα κόλπα να χτυπήσουν το διαδίκτυο. Κάτι που δεν κατάφεραν μέχρι στιγμής. Είναι ένας ανελέητος πόλεμος.
Ξεκίνησε απο τους δήθεν εκβιασμούς ...και τώρα πάει να χτυπηθεί με τις αγωγές. Θέλουν να περάσουν το μήνυμα ...οτι εντάξει σας καλύπτει η ανωνυμία αλλά έχουμε και άλλους τρόπους να το βουλώσετε! Τα πράγματα δεν είναι ούτε τόσο απλά ούτε τόσο συνομωσιολογικά. Στην υπόθεση Ιντερνετ μπλέκονται και διαπλέκονται συμφέροντα , παρασυμφέροντα, κράτος και παρακράτος. Και οι δήθεν καλοθελητές να υπάρχουν blogs κάνουν την βρώμικη δουλειά. Και μπορεί η υπόθεση δολοφονίας Γκιόλια ...μέσα απο την στοχοποίηση να πέρασε ένα μήνυμα, αλλά αποκάλυψε και άλλα πράγματα που δείχνουν και υπόγειες διαδρομές. Άλλωστε επίτηδες αφήνουν το διαδίκτυο να είναι μπουρδέλο και με διάφορους κομπογιαννίτες να κάνουν παιχνίδι. Και συνεχίζουν την καραμέλα της ταυτοποίησης ...και της ΙP όταν δεν λειτουργεί η υποτιθέμενη μοναδική αρχή για το απόρρητο των επικοινωνιών και την προστασία του. Μπλέκουν τις τσόντες , τις ηλιθιότητες στα social network ...τα επιχειρηματικά συμφέροντα και αντίστροφα.

Και ο ηλεκτρονικός σκοταδισμός καλά κρατεί. Η ηλεκτρονική υστέρηση της χώρας κοκ !

Ωστόσο ξεχωρίσαμε δύο ποστ και σας τα δίνουμε άσχετα αν μας εκφράζουν ή όχι στο σύνολό τους και στο παραπεμπτικό υλικό τους, για να δείτε πως υπάρχουν πολλαπλές εκδοχές, για το που πάμε και σε αυτό τον τομέα.

Η σέχτα των μεγαλοδημοσιογράφων, η σέχτα των επαναστατών και η αγωγή στο “Φίμωτρο”

Απαντήστε ρε MEGAλοι στη τοποθέτηση του Πάνου Καμμένου

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ είπε...

Και θα αγριέψουν τα πράγματα. Ακόμη στην αρχή είμαστε.