Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη, 1 Μαρτίου 2011

‘Οι ταραχές στους Άραβες είναι σημείο ότι έρχεται ο Μεσσίας’, λέει ραβίνοςΙΣΡΑΗΛ (Ynetnews). Εξέχοντες ραβίνοι του λιθουανικού υπερ-Ορθόδοξου τομέα δίνουν τη δική τους περίεργη ερμηνεία για την αναστάτωση που εξαπλώνεται στην Μέση Ανατολή, αναφέροντας ότι τα γεγονότα αυτά αποτελούν σαφή απόδειξη ότι μια ανώτερη δύναμη εργάζεται πίσω από όλα αυτά.
Η πύλη Haredim, η οποία προσέφερε μια συλλογή απαντήσεων επί του θέματος, ανέφερε ότι ο ραβίνος Aharon Leib Steinman, ηγέτης των υπερ-Ορθόδοξου λιθουανικού κλάδου στην Bnei Brak, αποδίδει την αστάθεια στην περιοχή στην περιφρονητική στάση απέναντι στην μελέτη του Τορά.
«Πρόσφατα, φαίνεται ότι γίνονται μεγάλες προσπάθειες να καταστραφεί και να ταραχθεί ο κόσμος του Τορά, μέσα από διάφορες προσπάθειες για τη δίωξη των kollels (ιδρύματα για τη μελέτη του Ταλμούδ και της ραβινικής λογοτεχνίας) και των yeshiva σπουδαστών," δήλωσε ο Steinman. "Όταν προσπαθείτε να ταράξετε τον κόσμο του Τορά, ο Θεός ταράζει τον κόσμο."
Ο Steinman εξήγησε ότι οι σοφοί του Ταλμούδ διδάσκουν ότι υπάρχει μια σύνδεση μεταξύ της μελέτης Τορά και της ύπαρξης του κόσμου.
«Ο Θεός κάνει μεγάλα και παράξενα πράγματα στον κόσμο, για να τους κάνει να αντιμετωπίσουν τις καταστροφές, αντί να αναζητούν τρόπους να ασχοληθούν με το Τορά και την mitzvot (εντολές)», είπε.
Ο ραβίνος Chaim Kanievsky, ένας αντισυμβατικός Λιθουανός ηγέτης ο οποίος πιστεύεται ότι έχει μυστικιστικές εξουσίες, προσφέρει μια διαφορετική εξήγηση. "Είναι προφανές ότι πολλά αφύσικα πράγματα συμβαίνουν», είπε. "Άνθρωποι ήρθαν και μου είπαν ότι είναι «ο Γωγ και ο Μαγώγ». Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε. Αλλά είναι πιθανό ότι κάθε αναταραχή που ο Θεός δημιουργεί δείχνει ότι έρχεται ο Μεσσίας, και ότι πρέπει να αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε γι 'αυτόν και να γίνουμε ισχυρότεροι».
Ένας άλλος σημαντικός ραβίνος, ο Michel Yehuda Lefkowitz, είναι βέβαιο ότι ο Θεός είναι που προκαλεί την αναταραχή προκειμένου να βάλει τους ανθρώπους στη θέση τους.
"Ο Θεός πάει και εξευτελίζει την αμαρτωλή υπερηφάνεια», είπε. «Στην αρχή υπήρχε αυτή η μικρή φωτιά εδώ, και ένα κράτος που πιστεύεται ότι είναι μεγάλο και ισχυρό ξαφνικά χρειάζεται βοήθεια από όλο τον κόσμο. Δεν είναι κάποιος πόλεμος, τίποτα ιδιαίτερο, απλά μια μικρή φωτιά.
"Όταν συνέχιζαν να πιστεύουν ότι είναι έξυπνοι, και να βλέπουν τα πάντα και να καταλαβαίνουν τι πρέπει να κάνουν και πώς να το κάνουν, ο Θεός ήρθε και τάραξε τα έθνη, και νάτα εδώ, φοβισμένα και πάλι επειδή δεν μπορούσαν να προβλέψουν ένα τέτοιο μεγάλο πράγμα, και πάλι δεν ξέρουν τι να κάνουν ", πρόσθεσε. «Ο Θεός γελάει μαζί τους, περιμένοντας να δει πότε θα καταλάβουν και θα γίνουν σοφότεροι."
"Αυτός που δεν βλέπει ότι ο Θεός κυβερνάει τον κόσμο", κατέληξε ο Lefkowitz σαν συμπέρασμα, "δεν είναι κακός (ή σατανικός), αλλά ένας ανόητος".
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: