Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Πουλάνε εκτάσεις στη θάλασσα του Καστελόριζου


Διεθνή διαγωνισμό για την εκμετάλλευση θαλάσσιων εκτάσεων σε περιοχή που συγχέεται με την ελληνική υφαλοκρηπίδα προκήρυξε η Turkish Petroleum Corp. Στρατηγική αμφισβήτησης των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων στην περιοχή
Συνεχίζονται οι τουρκικές προκλήσεις στη θαλάσσια περιοχή κοντά στο Καστελόριζο,  με τους γείτονές μας να προσπαθούν να φέρουν την Ελλάδα προ τετελεσμένων γεγονότων όσων αφορά την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη.
Η Άγκυρα δεν χάνει ευκαιρία να αμφισβητεί την ελληνική κυριαρχία στην υφαλοκρηπίδα του Καστελόριζου από τα δυτικά όρια της κυπριακής ΑΟΖ, μέχρι και νότια της Κρήτης.
Την περασμένη Τρίτη, η Τουρκία εξέδωσε οδηγίες σε ιταλικό ερευνητικό πλοίο, που βρισκόταν εντός της ελληνικής ΑΟΖ, με αποτέλεσμα η Ελλάδα να απαντήσει με διάβημα, ενώ στις 12 Μαρτίου τουρκική κορβέτα είχε επιχειρήσει να κάνει έλεγχο στο ίδιο πλοίο.
Σύμφωνα όμως με το “Έθνος της Κυριακής”, η Τουρκία δεν μένει μόνο στην παρενόχληση πλοίων. Την περασμένη Τρίτη, με δημοσίευση στην εφημερίδα της τουρκικής κυβέρνησης, η Turkish Petroleum Corp (ΤΡΑΟ), ανακοίνωσε διεθνή διαγωνισμό για την προμήθεια τρισδιάστατων σεισμικών στοιχείων στη Μεσόγειο, χωρίς να δίνονται στοιχεία για τη συγκεκριμένη περιοχή.
Επίσης η ΤΡΑΟ, έχει ήδη βγάλει σε διαγωνισμό το 50% έντεκα θαλάσσιων εκτάσεων στον κόλπο της Αττάλειας, αλλά και νοτιότερα σε περιοχή που συγχέεται με την ελληνική υφαλοκρηπίδα.
Γίνεται πλέον φανερό ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο για την αμφισβήτηση των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων στην περιοχή, με τον καθορισμό της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης από την Ελλάδα να είναι καθοριστικής σημασίας.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: