Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Ποιοι διακινούν σενάρια ισλαμικής εξέγερσης στην Αθήνα;



Αυξάνονται διαρκώς εκτιμήσεις και δημοσιεύματα που αφορούν στο ενδεχόμενο ισλαμικής εξέγερσης στην Αθήνα, από την διαρκώς ογκούμενη ομάδα των λαθρομεταναστών...

Αυτή τη φορά είναι το think tank «analyst network», με ειδίκευση σε θέματα τρομοκρατίας, το οποίο (όπως αποκάλυψε πρώτο το μπλογκ «U Demand») παρουσίασε τη μελέτη η οποία καταγράφει τη δημοφιλία του σεναρίου που θέλει «ισλαμική εξέγερση σε κάποια χώρα της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Σύμφωνα με την έρευνα, που είδε το φως της δημοσιότητας στις 30 Ιανουαρίου 2011, στην Αθήνα υπάρχουν ήδη 3.000 περίπου μουσουλμάνοι, οι οποίοι διατηρούν σχέσεις με Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (NGO), οι οποίες επιθυμούν να εντάξουν το Ισλάμ στη ζωή του Έλληνα, όχι απλά ως μια θρησκεία την οποία ασπάζονται χιλιάδες λαθρομετανάστες που έχουν συρρεύσει στη χώρα, λόγω της πολυετούς – παντελούς απουσίας κυβερνητικής πολιτικής, αλλά ως πολιτικό κίνημα.

Σε αυτούς θα πρέπει αν προστεθούν άλλοι 5.000 περίπου ριζοσπαστικοποιημένοι Ισλαμιστές στην Αθήνα! Και μάλιστα ότι άλλοι ελέγχονται από διεθνή δίκτυα εξτρεμιστών, άλλοι από ξένες μυστικές υπηρεσίες και άλλους «ανεξάρτητους», οι οποίοι όμως επίσης διαπνέονται από τα νάματα του ριζοσπαστικού Ισλάμ.  

Στο δημοσίευμα του προαναφερθέντος μπλογκ αναφέρεται και ότι τον Δεκέμβριο του 2008, κάποιοι εκ των συλληφθέντων στις ταραχές ανέφεραν στις αρχές ότι είχαν πληρωθεί για να συμμετάσχουν, χωρίς να διευκρινίσουν το ποιοι είχαν ενδιαφέρον ώστε να αναζητούν ταραξίες που θα συμμετείχαν στα επεισόδια στην Αθήνα. Τον Μάιο του 2009 είχαν γίνει επίσης επεισόδια με αφορμή το υποτιθέμενο κάψιμο του Κορανίου, το οποίο και αποδείχθηκε «καραμπινάτη» προβοκάτσια, αφού κάτι τέτοιο ουδέποτε είχε συμβεί.

Το σχόλιο που μπορεί να γίνει είναι, ότι ασχέτως του ποιοι διακινούν τέτοια σενάρια ή εάν όντως συνιστούν απειλή ή όχι για την ελληνική κοινωνία, τις «κερκόπορτες» τις ανοίγουμε μόνοι μας, μέσω της πολυετούς αδιαφορίας και του ωχαδερφισμό μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: