Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Οι παγκόσμιοι επικυρίαρχοι Σιωνιστές θέλουν και τη Λιβύη δορυφόρο τους και ετοιμάζονται για επέμβαση με τα χέρια και χρήμα του αμερικανικού, βρετανικού και άλλων υποδουλωμένων λαών.




Σχόλιο ΚΕΑ: κάπου ο συγγραφέας ρωτάει γιατί δεν επεμβαίνουν οι ειρηνιστές για τα «ανθρώπινα δικαιώματα» στην Κύπρο. Η απάντηση είναι απλή: οι ίδιοι οι σιωνιστές είναι οι οργανωτές της εισβολής και προστάτες της Τουρκίας. Ας σκεφτούμε ένα πρόσωπο κλειδί της τότε «αμερικάνικής» (βλ. σιωνιστικής) πολιτικής, τον πολέμιο του  Ελληνισμού Κίσινγκερ. 
Οι Αμερικανοί και οι ορντινάτσες τους Βρετανοί, όπως τότε στην εισβολή του Ιράκ, δημιουργούν ένα στρατιωτικό κλοιό γύρω από τη Λιβύη, ενώ έχει τεθεί σε πλήρη ετοιμότητα ο στρατιωτικός μηχανισμός του ΝΑΤΟ. Για άλλη μια φορά, χωρίς διεθνή νομιμοποίηση- δεν έχει ληφθεί απόφαση από τον ΟΗΕ- οι παγκόσμιοι «καουμπόηδες» ετοιμάζονται να επιβάλλουν την θέλησή τους. Η Χίλαρι Κλίντον δηλώνει ότι οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ είναι έτοιμες για όλα, δηλαδή ακόμα και για επέμβαση. Για το λόγο αυτό, κύκλοι του αμερικανικού Πενταγώνου δηλώνουν ότι οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ αναπτύσσονται, για να μπορούν να μετακινούνται με “ευελιξία”.
Όταν οι ηγέτες βλέπουν το τυρί κι όχι τη φάκα
Ιδιαίτερα μετά την ανατίναξη του αεροπλάνου της «Panamerican» πάνω από το Λόκερμπι της Σκωτίας, με τους εκατοντάδες νεκρούς, ο Καντάφι δέχθηκε μια διπλωματική επίθεση πρώτα και στη συνέχεια αεροπορική, με κορυφαίο επεισόδιο το βομβαρδισμό της προσωπικής κατοικίας του. Παρ’ όλα, αυτά η θέση του παρέμενε ισχυρή, καθώς οι βομβαρδισμοί είχαν εξαγριώσει το λιβυκό λαό. Γνωρίζοντας πλέον οι Αμερικανοί ότι η βία δεν θα περάσει εύκολα, αλλά μπορεί να έχει γι’ αυτούς ακόμα και αρνητικά αποτελέσματα, άλλαξαν ρότα κι εξαπέλυσαν επίθεση φιλίας και συνεργασίας. Οι νεκροί του Λόκερμπι ξεχάστηκαν και τα λιβυκά πετροδολάρια άρχισαν να ρέουν στη Δύση. Εκτός των άλλων επενδύσεων στην Ιταλία, ο ένας γιος του ελέγχει το 7% των μετοχών της «Γιουβέντους». Οι ΗΠΑ πάγωσαν 30 δις δολάρια καταθέσεις της οικογένειάς του και του λιβυκού λαού, ενώ στην Βρετανία πάγωσαν καταθέσεις ενός δις λιρών της οικογένειας Καντάφι. Το «τυρί» ήταν νόστιμο, οι επενδύσεις έφερναν μεγάλα κέρδη. Απλά ο Λίβυος ηγέτης δεν είδε τη φάκα που του είχαν στήσει. Άρχισαν να μπαινοβγαίνουν χιλιάδες σύμβουλοι, να έχουν ελευθερία κινήσεων και την ευκαιρία να προετοιμάσουν αυτό που σήμερα υφίσταται ο ίδιος και ο λιβυκός λαός. Ο ίδιος τυφλωμένος από τα μεγαλεία των κερδών, τις θριαμβευτικές υποδοχές που του έκαναν στις διάφορες επισκέψεις και την ομορφιά των θηλυκών της προσωπικής φρουράς του, δεν αντιλήφθηκε ότι κάποιοι του ετοίμαζαν τον λάκκο. Δεν αντιλήφθηκε ακόμα ότι ερχόταν σε αντίθεση με τον πιστό στο Ισλάμ λαό του. Το κακό είναι ότι για την εξαγορά ατόμων και συνειδήσεων ξοδεύτηκαν λεφτά του λιβυκού λαού, αφού τα κέρδη ήταν μεγάλα και περίσσευαν για πολλές δουλειές, ακόμα και για τις βρώμικες. Έτσι οι Αμερικανοί, προετοιμάζοντας άνετα τις εξεγέρσεις στον αραβικό κόσμο, επιβάλλουν τον ασφυκτικό έλεγχό τους επί της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής.
Ευρώπη, αραβικός κόσμος και οικονομική κρίση
Τίποτα δεν γίνεται τυχαία στη διεθνή διπλωματική σκηνή. Τα πάντα ξεκίνησαν με την οικονομική κρίση του 2008. Απώτερος στόχος φυσικά, δεν ήταν η οικονομία των ΗΠΑ, αλλά η Ευρώπη. Αυτό φαίνεται στον τρόπο αντιμετώπισης της κρίσης. Στις ΗΠΑ δόθηκαν χρήματα, κινήθηκε η αγορά και πολύ γρήγορα φάνηκε η ανάκαμψη. Αντίθετα για τις ευρωπαϊκές χώρες, και ιδιαίτερα αυτές της ζώνης του ευρώ, με τη συνδρομή του ΔΝΤ (ελεγχόμενου πλήρως από το αμερικανοσιωνιστικό κεφάλαιο) αποφασίστηκαν μέτρα καθαρά εισπρακτικά, που αντί να βγάζουν από την ύφεση, τη βαθαίνουν. Έτσι άρχισαν να ξεσπούν οι “πορτοκαλί” επαναστάσεις στον αραβικό κόσμο, με στόχο τον απόλυτο έλεγχο των πετρελαιοπηγών και τον εξαναγκασμό της αδύναμης ενεργειακά Ευρώπης σε πλήρη υποταγή. Τα γεγονότα στη Βόρειο Αφρική ασκούν πίεση και στις υπόλοιπες αραβικές χώρες, που μερικές ήδη προανάγγειλαν παραχωρήσεις πολιτικών ελευθεριών μπροστά στον φόβο εσωτερικών ταραχών και στις ίδιες. Μέσα σε αυτό το περιβάλλον, πρέπει να εντάξουμε την κυβερνητική απροθυμία να ληφθούν αναπτυξιακά μέτρα, την επί δεκαετίες μη εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου μας. Αλλά και την εκ των προτέρων προσφυγή μας στο ΔΝΤ, όπως αποκαλύφθηκε από τον Στρος Καν. Αν αποφάσισε να μιλήσει τώρα ο Στρος Καν, το έκανε γιατί πρέπει να βγάλει την μάσκα του ΔΝΤ και να φορέσει την φιλοευρωπαϊκή, για να κερδίσει στις επόμενες προεδρικές εκλογές της Γαλλίας. Ένας ακόμα “σοσιαλιστής” ηγέτης που θα μας σώσει… Εδώ πρέπει να αναφερθούμε και στις συνεχιζόμενες αντιτουρκικές κινητοποιήσεις των Τουρκοκυπρίων, που εκνεύρισαν τον Ερντογάν. Είναι μια προειδοποίηση και προς την ισλαμική δημοκρατία της Τουρκίας, που κάποιοι ετοιμάζουν για πρότυπο διακυβέρνησης των αραβικών χωρών. Μια προειδοποίηση για το φιλόδοξο ηγέτη του μουσουλμανικού κόσμου, ότι εύκολα τα πράγματα αλλάζουν. Έτσι με τη Μεσόγειο και το Αιγαίο υπό πλήρη έλεγχο, οι ΗΠΑ θα είναι σε θέση να ρυθμίζουν τη ροή του πετρελαίου και του φυσικού αερίου προς την Ευρώπη κατά τα συμφέροντά τους.
Όπου ακούτε για “ανθρώπινα δικαιώματα”, να κουμπώνεστε…
Η Διεθνής Ομοσπονδία Ενώσεων Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων οργάνωσε στο Παρίσι συνέντευξη Τύπου με τον εκπρόσωπο Τύπου της Λιβυκής Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Αλήθεια, αυτή η λιβυκή ένωση που ήταν, όταν οι Ισραηλίτες επέκτειναν το κράτος τους και εγκληματούσαν εναντίον των αδελφών τους μουσουλμάνων Παλαιστινίων; Ο ΟΗΕ θέλει να επέμβουν ξένες δυνάμεις στη Λιβύη επικαλούμενος την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ήταν απών όμως από τη βάναυση καταπάτηση των ανθρωπίνων στην Παλαιστίνη, στην Κύπρο και στο Ιράκ, που δέχθηκε εισβολή βάσει πλαστών στοιχείων. Επέτρεψε τις στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον των Σέρβων και τελικά αναγνώρισε την ανεξαρτησία του Κοσσυφοπεδίου. Τράβηξε όμως τη μάσκα των υπερασπιστών των ανθρωπίνων δικαιωμάτων η έκθεση του Ελβετού δικαστή Ντικ Μάρτι για τα εγκλήματα των Κοσσοβάρων εναντίον των Σέρβων. Σύμφωνα με την έκθεση, οι Κοσσοβάροι είναι υπεύθυνοι για 12.000 θανάτους, 1.350 τραυματισμούς, 1.000 απαγωγές, 340.000 απελάσεις μη αλβανοφώνων, 107.000 εμπρησμούς σερβικών κατοικιών και ορθόδοξων ναών και το θάνατο 70 παιδιών. Βεβαίως, κορωνίδα της κοσσοβαρικής βαρβαρότητας ήταν η αφαίρεση και εμπορία οργάνων των εκτελεσμένων. Το χειρότερο είναι ότι ο Μάρτι στην έκθεσή του λέει ότι τα στοιχεία αυτά τα πήρε από υπηρεσίες του ΝΑΤΟ και μυστικές υπηρεσίες δυτικών χωρών, μεταξύ των οποίων και της Ελλάδας (υποσ. σελ. 25). Άρα, όταν έστελναν στο Δικαστήριο Εγκλημάτων κατά της Ανθρωπότητας τον Μιλόσεβιτς, γνώριζαν πολύ καλά τι είχε κάνει η άλλη πλευρά. Για τους Σέρβους πρόσφυγες δεν έσταξε ούτε ένα δάκρυ, έστω κροκοδείλιο. Η παραμικρή επέμβαση στη Λιβύη από δύναμη του ΟΗΕ, θα είναι πέρα για πέρα παράνομη. Από το Καταστατικό του επιτρέπεται στις δυνάμεις του ΟΗΕ να επεμβαίνουν και να αποκαθιστούν την τάξη σε διαφορές μεταξύ κρατών, αλλά όχι σε εσωτερικές συγκρούσεις. Όμως, με πρόσχημα την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, παράνομα υπήρξαν επεμβάσεις σε εμφύλιες συρράξεις. Από… απλή σύμπτωση οι χώρες αυτές μπήκαν κάτω από την επιρροή των ΗΠΑ (Ρουάντα, Νιγηρία, Κένυα κλπ.). Στην ουσία γνωρίζουμε τι συμφέροντα εξυπηρετούν οι αναγνωρισμένες από τον ΟΗΕ οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων και χρηματοδοτούμενες βεβαίως και από τον Σόρος.

 http://antistasi.org/?p=15770

Δεν υπάρχουν σχόλια: