Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Δραματικές αναγγελίες Παπανδρέου στους αρχηγούς των κομμάτων



του Κώστα Χαρδαβέλλα
Ένα φάκελο που θα περιέχει τρία σενάρια για το μέλλον της Ελλάδας, θα έχει στα χέρια του ο Γιώργος Παπανδρέου στην κρίσιμη συνάντηση της Τρίτης με τους πολιτικούς αρχηγούς.

Λίγο πριν τη συνάντηση Κορυφής των αρχηγών κρατών της Ε.Ε. στις Βρυξέλλες, στις 25 Μαρτίου, ο Έλληνας πρωθυπουργός με το επιτελείο του ξέρουν πολύ καλά πως ελάχιστα ή τίποτα δεν μπορεί να περιμένει η Ελλάδα από αυτή τη συνάντηση Κορυφής.

Τα τρία σενάρια που έχει ο φάκελος Παπανδρέου είναι:
 
1. Επιμήκυνση εξόφλησης χρέους για μία 5ετία με νέα μέτρα που σημαίνουν αύξηση ανεργίας και ύφεση.

2. Νέα άνοδος των spreads και νέα υποβάθμιση της Ελλάδας από τους οίκους αξιολόγησης, δηλαδή αδυναμία της χώρας να βγει σε λίγους μήνες στις αγορές για νέα δάνεια.
 
3. Πιέσεις για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, κυρίως από ευρωπαϊκές τράπεζες που δεν έχουν αγοράσει ελληνικά ομόλογα και το περιβάλλον της Μέρκελ.

Για όλα αυτά τα σενάρια, που εμφανίζονται σαν μονόδρομος για την Ελλάδα, ο πρωθυπουργός θα ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς χρησιμοποιώντας δραματική γλώσσα και ζητώντας τους να υπάρξει εθνικό κλίμα ενότητας τους επόμενους μήνες, καθώς αναμένεται ένταση της κοινωνικής αναταραχής στη χώρα μας.
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: