Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

«Η Ελλάδα δεν αναγνωρίζει την Χάγη»



"Αναρμόδιο το Δικαστήριο της Χάγης στη διένεξη των δύο χωρών"
«Η ετυμηγορία του Δικαστηρίου της Χάγης και αν ακόμη είναι διαφορετική με τους κανόνες που διέπουν το ΝΑΤΟ δεν  υπάρχει η δυνατότητα εφαρμογής της», σύμφωνα με την Αθήνα.
»Η Ελλάδα αμύνεται στις κατηγορίες της πΓΔΜ στο δικαστήριο της Χάγης, βάσει δύο εγγράφων που επισυνάπτονται στην παρούσα έκθεση και η οποία είναι διαθέσιμη στο κοινό, ενώ πολύ περισσότερο δίνεται η εντύπωση ότι επιτίθεται από ό, τι βρίσκεται σε θέση άμυνας.
»Αντίθετα με τις προσδοκίες μας, η Αθήνα προσπαθεί κυρίως να αποδείξει ότι όχι μόνον, δεν υπήρξε βέτο στο Βουκουρέστι από την Ελλάδα, στην ένταξη της πΓΔΜ στη Συμμαχία (ένα ζήτημα το οποίο δεν κατέχει δεσπόζουσα θέση) αλλά  ότι η ίδια δεν αναγνωρίζει την δικαιοδοσία του δικαστηρίου στην απόφαση του ΝΑΤΟ, τόσο για τον αποκλεισμό της πΓΔΜ από την Ευρωπαϊκή Ένωση, όσο και για το ΝΑΤΟ.


»Το πιο εντυπωσιακό της Αθήνας είναι ότι απευθυνόμενη στο Δικαστήριο της Χάγης, είπε ότι οι αποφάσεις του δικαστηρίου δεν είναι σε καμία περίπτωση ισχυρότερες από αυτές του ΝΑΤΟ και ότι η Συμμαχία έχει τους δικούς της κανόνες και δεν μπορεί να επηρεαστούν  από όποια ετυμηγορία και αν προκύψει…
»Η Αθήνα ισχυρίζεται ακόμη ότι η διαδικασία της Χάγης, παρεμβαίνει άμεσα στη διαδικασία των διαπραγματεύσεων των Ηνωμένων Εθνών, ένα θέμα στο οποίο αρμοδιότητα έχει μόνον ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών και το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης δεν έχει αρμοδιότητα επιβολής οποιασδήποτε απόφασης, κυρίως κατά  της διαδικασίας των Ηνωμένων Εθνών.
»Η Αθήνα, εμμέσως παραδέχεται ότι ένας λόγος που αντιτάχθηκε στην ένταξη της πΓΔΜ στην  βορειοατλαντική Συμμαχία,  είναι  η διαφορά για το όνομα και δεύτερο η συνεχιζόμενη αλυτρωτική πολιτική της πΓΔΜ, που επιμένει να συνεχίζει να παραβιάζει την ενδιάμεση συμφωνία και αυτά την κάνουν όχι μόνον να υπερασπιστεί τα δικαιώματά της, αλλά να λάβει και αντίμετρα.
» Σε κάθε περίπτωση, σε δύο έγγραφα, πλέον των 200 σελίδων έκαστο, η Ελλάδα ισχυρίζεται ότι το λεγόμενο βέτο για την ένταξη της πΓΔΜ και η απόφαση που ελήφθη, ήταν σύμφωνα με τα κριτήρια πρόσκλησης του ΝΑΤΟ προς τις υποψήφιες χώρες.
»Ήταν μια συλλογική απόφαση της Συμμαχίας», καταλήγει η ελληνική δήλωση και σε αυτήν προσκομίζονται θέσεις και δηλώσεις αξιωματούχων του ΝΑΤΟ ότι δεν υπήρξε ελληνικό βέτο στο Βουκουρέστι».
»Επιπλέον, σύμφωνα με εκτίμηση της Αθήνας, η πΓΔΜ δίνει μια παραμορφωμένη εικόνα της Ενδιάμεσης Συμφωνίας. Έτσι την ίδια στιγμή που ζητά από την Ελλάδα να μην αντιτάσσεται στην είσοδό της στο ΝΑΤΟ, από την άλλη πλευρά παραβιάζει τις διατάξεις της Συμφωνίας με την επιβολή του συνταγματικού ονόματός της για διεθνή χρήση προβαίνοντας μάλιστα σε προκλήσεις και σε ανθελληνική προπαγάνδα».

--
 Τίτλος: «Грција не го признава Хаг»
Утрински весник, 24.3.2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια: