Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

H CIA ME ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΟΜΠΑΜΑ ΥΠΕΡ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ



Σύμφωνα με εφημερίδα «New York Times», ο Μπαράκ Ομπάμα υπέγραψε την διαταγή μέσα στις τελευταίες δύο ή τρεις εβδομάδες, σύμφωνα με τέσσερις κυβερνητικές πηγές, που σχετίζονται με το ζήτημα. Την πληροφορία μετέδωσε νωρίτερα και το Reuters.

Η CIA, η οποία αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο επί του θέματος, φέρεται να έχει οργανώσει εδώ και εβδομάδες μικρές ομάδες από πράκτορες της στη Λιβύη, με αποστολή να αποκαταστήσουν επαφή με την αντιπολίτευση και να καθορίσουν στόχους για τις αεροπορικές επιχειρήσεις.


Το έγγραφο αυτό αναφέρεται επίσης σε τρόπους παροχής βοήθειας στην λιβυκή αντιπολίτευση, δίνει την άδεια για την παροχή βοήθειας από τώρα, χωρίς, ωστόσο, να επιτρέπει τον άμεσο εξοπλισμό των αντικαθεστωτικών, κάτι που αφήνει ως ενδεχόμενο να συμβεί στο κοντινό μέλλον.

Την ίδια ώρα, Αμερικανός βουλευτής δήλωσε χθες ότι η διοίκηση Ομπάμα δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα εξοπλίσει τους εξεγερμένους. «Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη να τους δώσουμε όπλα», ανέφερε σε δημοσιογράφους ο Ρεπουμπλικάνος βουλευτής από την Ιντιάνα, Νταν Μπάρτον, μετά από συνάντηση κεκλεισμένων των θυρών με τον υπουργό Άμυνας Ρόμπερτ Γκέιτς και την υπουργό Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον, η οποία, με τη σειρά της ανέφερε πως ακόμη δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση.

Διαβάστε περισσότερα: http://trikalagr.blogspot.com/2011/03/h-cia-me.html#ixzz1ID22m0Au

Δεν υπάρχουν σχόλια: