Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2011

"Μπλέ Άστρο" εντός του ηλιακού μας συστήματος και μας το κρύβουν επιμελώς?Ένα βίντεο-ντοκουμέντο με εικόνες που δεν θα μας δείξει κανένα ΜΜΕ προφανώς...
κανείς δεν πρόκειται να συσχετίσει αυτό το γεγονός με τον πρόσφατο σεισμό και την καταστροφή στην Ιαπωνία, η οποία πιστεύεται πως οφείλεται στην ηλιακή έκρηξη που προηγήθηκε...
Όπως και κανείς δεν θα μας πει γιατί έγινε εκείνη η ηλιακή έκρηξη που βλέπουμε στο βίντεο...

Πρόκειται για επαλήθευση των προφητειών των ινδιάνων Hopi που μιλούσαν για δύο ήλιους? για μπλέ άστρο? να είναι ο πλανήτης Χ? Να είναι ο Nibiru? Δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο η ονομασία...

Αυτό που μετρά είναι πως είναι εδώ, πως προκαλεί αντι- και επιδράσεις και μας το κρύβουν επιμελώς!

Δείτε το. -


Και σαν να μην έφτανε αυτό...
έρχεται και μια επίσημη θέση με στυλ "γλυκιάς εισαγωγής" για κάτι που προφανώς και το γνώριζαν...

Πιθανή η ανακάλυψη ενός νέου γιγαντιαίου ένατου πλανήτη στο ηλιακό μας σύστημα μέσα στο 2011
Για πρώτη φορά η επιστημονική κοινότητα μιλά ανοικτά για την πιθανότητα να εντοπιστεί ο δέκατος –ένατος μετά την υποβίβαση του Πλούτωνα σε καφέ «νάνο»- πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος.
Το σημαντικότερο όμως είναι πως η μάζα του πλανήτη εκτιμάται τέσσερις φορές μεγαλύτερη του Δία, κάτι που τον κατατάσσει στους πολύ μεγάλους πλανήτες. Η τροχιά του είναι χιλιάδες φορές μεγαλύτερη συγκριτικά με αυτή της Γης από τον Ήλιο γεγονός που σημαίνει γιατί ο πλανήτης αυτός δεν έχει παρατηρηθεί ακόμη.
Τα στοιχεία για την ύπαρξη του συγκεκριμένου πλανήτη -γνωστός με το προσωρινό όνομα Τύχη- πρόκειται να γίνουν γνωστά στους αμέσως επόμενους μήνες, αν και πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως η NASA έχει διαπιστώσει ήδη την ύπαρξή του από το διαστημικό της τηλεσκόπιο WISE (Widefield Infrared Survey Explorer)
Σύμφωνα με τον καθηγητή Daniel Whitmire από το πανεπιστήμιο της Λουσιάνα μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα Independent πρόκειται για ένα πλανήτη στην κατηγορία των αέριων γιγάντων ο οποίος «περιφέρεται» πέρα από το νέφος του Oort –ζώνη αστεροειδών- και στα επόμενα δύο χρόνια το μέγιστο τα στοιχεία για την ύπαρξή του θα έχουν γίνει γνωστά.
Ο ίδιος πρόσθεσε πως ο πλανήτης αποτελείται κύρια από υδρογόνο και ήλιο και με ατμόσφαιρα παρόμοια με αυτή του Δία με δακτυλίους νέφη ίσως και δορυφόρους., ενώ πιστεύει πως είναι τόσο μεγάλος ώστε η μέγιστη θερμοκρασία του είναι κατά πολύ μεγαλύτερη από αυτή του Πλούτωνα για παράδειγμα που κυμαίνεται στους -73 βαθμούς C καθώς τόσο μεγάλα σώματα αργούν να ψυχθούν από την εποχή του σχηματισμού του.
Ο καθηγητής Whitmire μαζί με τον επίσης καθηγητή αστροφυσικής John Matese μίλησαν για πρώτη φορά για την ενδεχόμενη ύπαρξη του ένατου γιγάντιου πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος, καθώς από παρατηρήσεις τους διαπίστωσαν αλλαγές στην τροχιά των κομητών που εισέρχονται στο έσω ηλιακό σύστημα γεγονός πως κάποιο μεγάλο σώμα που κινείται στο νέφος του Oort τους επηρεάζει.
Πολλοί είναι πάντως αυτοί που συνδέουν την Τύχη με τον πλανήτη Nibiru που φημολογείται πως «περιτρέχει» το ηλιακό σύστημα κάθε 3600 χρόνια λέγοντας πως τώρα έχουν τις αποδείξεις για την επιβεβαίωση της θεωρίας.
Πηγή και http://www.defencenet.gr
 ΠΗΓΗΔεν υπάρχουν σχόλια: