Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2011

Horizon Project 9 Ιουνίου 1959- 2008 ΑΠΟΡΡΗΤΟ


Το πρόγραμμα ορίζων ήταν πριν τριανταπέντε χρόνια ένα σχέδιο καθαρά για στρατιωτικούς λόγους, σήμερα το μοίρασμα της πίτας της ενέργειας για τα αλλά 500 χρόνια δεν είναι εδώ στη Γη αλλά στην σελήνη!! 

Το, HORIZON ήταν ένα φιλόδοξο και σκοτεινό σχέδιο που πρότεινε την δημιουργία μία σεληνιακής βάσης το 1959 ,έργο στρατηγικής σημασίας για την ΗΠΑ όπως τα χαρακτήριζαν. Το Orizon προτάθηκε πριν τα προγράμματα Απόλλων και σύμφωνα με τη ΝΑΣΑ εγκαταλείφθηκε πρόωρα? Το αν, ο σταθμός πραγματοποιήθηκε με τα προγράμματα Απόλλων η όχι, αυτό το γνωρίζουν ελάχιστοι.

Σύμφωνα πάντα με την ενημέρωση που παρέχεται, από τη ΝΑΣΑ ο σταθμός έμεινε μόνο στα χαρτιά .
Η μελέτη αυτή προτάθηκε με επιστολή στης 20 Μαρτίου 1959, από το Επικεφαλής τμήμα στρατού, στον προϊστάμενο υλικού πολέμου και στη συνέχεια στη γενική, Χαρτογραφική Υπηρεσία Στρατού . Στοιχεία από όλες τις τεχνικές υπηρεσίες του στρατού συμμετείχαν στην έρευνα . Η έκθεση αυτή ερευνά τις μεθόδους και τα μέσα πραγματοποίησης αυτού του στόχου και τους σκοπούς που θα εξυπηρετήσει.

Το προσχέδιο ανέλυε ότι η δημιουργία ενός επανδρωμένου φυλάκιο σε σεληνιακό περιβάλλον θα αναδείκνυε της Ηνωμένες Πολιτείες ηγεσία στο διάστημα, καθώς επίσης, θα παρέσχε τη βάση για περαιτέρω εξερευνήσεις σχετικά με την σεληνιακή επιφάνεια, καθώς και δυνατότητες για την υποστήριξη άλλων αποστόλων. Επίσης θα παρέσχε τη δυνατότητα παρακολούθησης και ελέγχου του χώρου ,την επέκταση και βελτίωση των επικοινωνιών, την παροχή ενός βασικού εργαστηριακού περιβάλλοντος και την υποστήριξη έρευνας για τη διαστημική έρευνα και την ανάπτυξη.

Επίσης θα παρείχε ένα σταθερό, τόπο εκτόξευσης για τη εξερεύνηση του διαστήματος.
Η εργασία κρίθηκε άμεση και απαραίτητη για τον αμερικανικό στρατό και για της στρατιωτικές επιχειρήσεις στο φεγγάρι αν απαιτηθεί? .Αρχικά η βάση θα ήταν σε μέγεθος ικανή να περιλαμβάνει επαρκή εξοπλισμό για 10 με 20 άντρες σαν ελάχιστο αριθμό . Επίσης θα πρέπει να ήταν σχεδιασμένη για επέκταση των εγκαταστάσεων όπως και να είναι αυτάρκεις όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο χωρίς εξωτερική υποστήριξη.

Σήμερα η ανακοίνωση από της ΗΠΑ για αναθεώρηση των σχεδίων για μια βάση στη σελήνη δεν δίνει απαντήσεις για της αποστολές Απόλλων, ερώτημα που ελάχιστη σήμερα γνωρίζουν πραγματικά το γιατί? έγιναν όλες αυτές οι αποστολές, όπως και γιατί? σταμάτησαν ξαφνικά τα προγράμματα.

Η Ρωσία, η Κίνα, η Ιαπωνία και η Ινδία έχουν αναγγείλει δημόσια τα σχέδιά τους για την εξερεύνηση του φεγγαριού. Το Δεκέμβριο η NASA ανήγγειλε τα σχέδια για μια διεθνή βάση σε έναν από τους πόλους του φεγγαριού. Η βάση πρόκειται να τελειωθεί μέχρι το 2024. Ο κατασκευαστής πυραύλων της Ρωσίας, Energia, έχει ένα πιο φιλόδοξο πρόγραμμα: για να στηριχτεί μια μόνιμη επανδρωμένη βάση στο φεγγάρι μέχρι το 2015. Η Ρωσία λέει ότι η βάση θα χτιστεί για να αναπτύξει τη βιομηχανική παραγωγή ήλιου -3! Οι ειδικοί προτιμούν να μην πουν τίποτα συγκεκριμένο στο θέμα. Η Κίνα προώθησε τον πρώτο δορυφόρο της στο φεγγάρι στις 24 Οκτωβρίου. Η Κίνα σκοπεύει επίσης να τοποθετήσει μια σεληνιακή βάση και έναν τηλεκατευθυνόμενο διαστημικό σταθμό στο φεγγάρι μέχρι το 2010.

Το μη-ραδιενεργό ισότοπο του ηλίου, ήλιο-3, είναι ένα ισχυρό καύσιμο για την πυρηνική σύνθεση. Μόνο έξι τόνοι αυτών των καυσίμων θα παρείχαν αρκετή ενέργεια για να τροφοδοτήσουν μια μεγάλη ευρωπαϊκή χώρα για ένα έτος. Οι ιδιότητες του αερίου (μη ρυπογόνος και πολύ υψηλή παραγωγή) κάνουν πολλές χώρες να μεταχειριστούν την προοπτική όσο το δυνατόν σοβαρότερα. Η Γερμανία, η Ινδία και η Κίνα διευθύνουν διάφορες ερευνητικές εργασίες για να αναπτύξουν τις μεθόδους εξαγωγής ήλιο-3.

Η Κίνα έχει αναγγείλει τα σχέδια για να χαρτογραφήσει «κάθε ίντσα» της επιφάνειας του φεγγαριού και να εκμεταλλευτεί τις απέραντες ποσότητες ηλιου-3

Υπάρχουν περίπου 15 τόνοι ήλιο-3 στη γη, ενώ στο φεγγάρι, το συνολικό ποσό ήλιο-3 μπορεί να φθάσει σε ένα έως πέντε εκατομμύρια τόνοι.

Το Ήλιο-3 θεωρείται ως μακροπρόθεσμο, σταθερό, ασφαλές, καθαρό και φτηνό υλικό για την πυρηνική ενέργεια Το Ήλιο 3 μπορεί να είναι το κλειδί για της μελλοντικές εξερεύνηση του διαστήματος έχοντας μηδαμινές ακτινοβολίες. Οι επιστήμονες υπολογίζουν ότι υπάρχουν περίπου ένα εκατομμύρια τόνοι του ηλίου 3 στο φεγγάρι, αρκετή για να τροφοδοτήσουν τον κόσμο για χιλιάδες χρόνια . Η Ρωσία, έχει σκοπό πρώτη να βάλει έναν πυρηνικό αντιδραστήρα στο φεγγάρι, και προγραμματίζει να μια σεληνιακή βάση για το 2015. Ένα νέο, επαναχρησιμοποιήσιμο διαστημικό σκάφος, αποκαλούμενο Kliper, έχει δημιουργηθεί για τις σεληνιακές πτήσεις, από το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Οι Συνθήκες των Η.Ε δηλώνουν ότι το φεγγάρι και τα μεταλλεύματά του είναι κοινή κληρονομιά της ανθρωπότητας, έτσι η αναζήτηση για να χρησιμοποιηθεί το ήλιο-3 ως πηγή ενέργειας θα απαιτούσε πιθανώς την κοινή διεθνή συνεργασία...

Project Horizon (h**p://www.astronautix.com/articles/prorizon.htm)
Horizon Lunar Outpost (h**p://www.astronautix.com/craft/hortpost.htm)
Σοβιετική εκδοχή του προγράμματος Lunar base Russian lunar base (h**p://www.russianspaceweb.com/lunar_base.html)
Ήλιο 3 Is Helium 3 Exploitation China's Hidden Lunar Agenda (h**p://www.dailygalaxy.com/my_weblog/2008/07/is-helium-3-exp.html)
Is Helium 3 Exploitation China's Hidden Lunar Agenda (h**p://www.dailygalaxy.com/my_weblog/2008/07/is-helium-3-exp.html)
Helium 3The Next Great Energy Source page 1 (h**p://www.abovetopsecret.com/forum/thread368762/pg1)
Project /horizon κατεβάστε σε αρχείο (1.5mb) pdf (h**p://www.huforc.gr/horizon.pdf)http://truth.freeforums.org/horizon-project-t3033.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: