Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2011

Οι Τούρκοι θεωρούν ως κύριους εχθρούς τους τις ΗΠΑ (42%) και το Ισραήλ (23%), σύμφωνα με δημοσκόπηση. Μόνο το 4% θεωρεί την Ελλάδα εχθρόΣυνολικά 2.000 Τούρκοι συμμετείχαν στη δημοσκόπηση, που πραγματοποιήθηκε από Κέντρο Στρατηγικών και Κοινωνικών Ερευνών MetroPOLL, (MetroPOLL Strategic and Social Research Center), που έχει έδρα την Άγκυρα.
Τα αποτελέσματα δημοσιεύθηκαν στις 28 του Φεβρουαρίου του 2011, σύμφωνα με αναφορά του Κέντρου Ερευνών IRIB.
Το 42% των ερωτηθέντων βλέπει τις Ηνωμένες Πολιτείες ως τον υπ 'αριθμόν ένα εχθρό της Τουρκίας, και το 23% από αυτούς ξεχώρισε το Ισραήλ ως τον κύριο εχθρό της χώρας.
Το 6% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι η Ελλάδα ως τον κύριο εχθρό της χώρας τους. Το 4% ξεχώρισε το Κουρδιστάν του Ιράκ, καθώς και ένα μικροσκοπικό 3% διάλεξε την Αρμενία.
Το 8% των ερωτηθέντων επέλεξε άλλες χώρες ως υπ 'αριθμόν ένα εχθρό της Τουρκίας, ενώ το 14% δεν είχε καμία γνώμη για το ποιος είναι ο χειρότερος εχθρός της χώρας τους.
Ο τουρκικός λαός θεωρεί το Κουρδιστάν στο Ιράκ ως απειλή, επειδή μπορεί να αποτελέσει προηγούμενο για τους Κούρδους της Τουρκίας, αναφέρει το ερευνητικό κέντρο.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή: PRESS TV

Δεν υπάρχουν σχόλια: