Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη, 15 Μαρτίου 2011

Ο Μπουτάρης βάζει την… ημισέληνο στο έμβλημα του δήμου Θεσσαλονίκης

Μέχρι σήμερα το έμβλημα του δήμου Θεσσαλονίκης ήταν η μορφή του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Από σήμερα, ξεχάστε το αυτό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπου...νταρβούτογλου σχεδιάζει να αντικαταστήσει τον Μέγα Αλέξανδρο με την... ημισέληνο.
Απαντώντας σε δημοσιογράφο, για την αλλαγή του εμβλήματος του
δήμου Θεσσαλονίκης από τον κ Μπουτάρη, στο οποίο φαίνεται ότι έχει προστεθεί η... ημισέληνος εντός του σήματος, ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ., Κυριάκος Βελόπουλος είπε:
«Εάν ισχύουν τα όσα μου δείξατε, τότε η Τουρκολαγνεία και η Οθωμανολαγνεία του Μπουτάρη ξεχειλίζει. Είναι ικανός, να αποδεχτεί ακόμα και τις τούρκικες ανιστόρητες αιτιάσεις, για να μας πείσει ότι ο Μ. Αλέξανδρος λεγόταν Ιμπραήμ, την μητέρα του την έλεγαν Φατμέ, τον πατέρα του Χασάν και αντί για σύμβολό τους τον 16κτινο ήλιο
της Βεργίνας, οι Μακεδόνες Βασιλείς, είχαν την ημισέληνο του Ισλάμ!
Επιτέλους κάποιος να τον μαζέψει!»

mpoutavo

Μάνος Μεϊμαράκης

Ελεύθερη ώρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: