Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Νταβούτογλου: "Το Καστελόριζο δεν είναι ελληνικό, γκιαούρηδες, και εθνικός εναέριος χώρος δεν υπάρχει στο Αιγαίο"


ntavoutoglou
Το Αιγαίο πρέπει να γίνει μια θάλασσα φιλίας και συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

Κι αν δεν σας αρέσει, υπάρχει και το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης. Μια διευθέτηση των θεμάτων στο Αιγαίο θα είναι λειτουργική μόνο αν είναι αμοιβαία αποδεκτή (δηλαδή αν υποχωρήσει ακόμα περισσότερο η κυβέρνηση Παπανδρέου στα κυριαρχικά δικαιώματα) όπως επίσης το Καστελόριζο δεν είναι ελληνικό, αλλά ανήκει στη Μεσόγειο, γκιαούρηδες. 

Αυτά είπε ο Τούρκος ΥΠΕΞ, Αχμέτ Νταβούτογλου, σε συνέντευξη του στην Καθημερινή της Κυριακής, δυό μέρες πριν την επίσκεψη του στην Θράκη, όπου θα αλωνίσει συνοδευόμενος από ένα μικρό στρατό κατασκόπων, με την άδεια του Δρούτσα...

Δήλωσε ακόμα ότι χάρη στους δυό πρωθυπουργούς το όραμα των Τούρκων έχει αποκτήσει νέα πνοή από τον περασμένο Μάιο, ενώ αποκάλυψε ότι οι δύο κυβερνήσεις έχουν... κοινό στόχο για την επίλυση των ζητημάτων στο Αιγαίο.

Επίσης είπε ότι είναι απογοητευμένος από τα ελληνικά media που αποδίδουν εχθρικό χαρακτήρα στις "αβλαβείς διελεύσεις" των τουρκικών πολεμικών πλοίων μέχρι το Σούνιο. 

Σημειώνοντας ότι και τα ελληνικά πολεμικά πλοία μπορούν να κάνουν το ίδιο, να φτάσουν μέχρι τη Σμύρνη δηλαδή.

"Θα τα καλωσορίσουμε στα λιμάνια μας και θα προσφέρουμε και μια κούπα καφέ στα πληρώματα τους" είπε. 

Για τις πτήσεις τουρκικών μαχητικών πάνω από τα ελληνικά νησιά απάντησε ότι είναι... εσφαλμένη από κάθε έννοια η αντίληψη της ελληνικής κοινής γνώμης, ότι πρόκειται για εθνικό εναέριο χώρο της Ελλάδος ή για εθνική κυριαρχία και αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα...

Αλωνίζει στην Θράκη με άδεια του Δρούτσα
ntavoutoglou-droutsas2Ο Τούρκος ΥΠΕΞ θα αφιχθεί την Τρίτη 8 Μαρτίου 2011 στην Αθήνα. Αν προλάβει θα δει και τον υπνουργό Εξωτερικών της Ελλάδας, Δημήτρη Δρούτσα, καθώς η περιοδεία του έχει χαρακτηρισθεί "ιδιωτική επίσκεψη".

Πόσο ιδιωτική είναι η επίσκεψη αυτή όταν θα σέρνει πίσω του ένα μικρό στρατό διπλωματών, σωματοφυλάκων και δημοσιογράφων είναι άλλο ζήτημα...

Από την Αθήνα θα μετακινηθεί αεροπορικώς στην Αλεξανδρούπολη το πρωί της Τετάρτης, 9 Μαρτίου. 
Συνοδευόμενος από Τούρκους διπλωμάτες και δημοσιογράφους, σχεδιάζει να συνεχίσει την περιοδεία του στην Κομοτηνή και την Ξάνθη, ενώ το βράδυ της 9ης Μαρτίου αναμένεται να διανυκτερεύσει στην Καβάλα. 

Την επόμενη Πέμπτη θα συνεχίσει το ταξίδι του, επισκεπτομένος το σπίτι του Κεμάλ και το προξενείο της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη.

Μάνος Μεϊμαράκης
http://www.elkosmos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: