Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Δεν φεύγω από τον Άρειο Πάγο


ΕΑΜ Β΄ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ |       
Το ελληνικό χρέος δεν είναι οικονομικό πρόβλημα...
Είναι δικαστικό πρόβλημα.
Γενναίους δικαστές χρειάζεται η Ελλάδα για να σωθεί και όχι ικανούς πολιτικούς.
Όταν έχει κάποιος ένα πρόβλημα υγείας, δεν πηγαίνει στην πολεοδομία, για να του το λύσουν. Πηγαίνει στο νοσοκομείο, γιατί εκεί υπάρχουν οι ειδικοί επιστήμονες, αλλά και οι "κατά τω νόμω και τη επιστήμη" κατάλληλες υποδομές για την επίτευξη του θετικού αποτελέσματος. Για τους ίδιους ακριβώς λόγους θα πρέπει και οι Έλληνες ν' αναζητήσουν τη λύση του προβλήματός τους στους "αρμοδίους" και όχι στους άσχετους. Το ελληνικό οικονομικό πρόβλημα δεν είναι θέμα πολιτικής. Θα ήταν τέτοιο, αν το χρέος ήταν πραγματικό και όχι προϊόν απάτης. Θα ήταν τέτοιο, αν ίσχυε η παγκάλεια ρήση τού …"μαζί τα φάγαμε". Όμως, επειδή αυτό είναι προφανές ότι δεν συμβαίνει, αντιλαμβανόμαστε ότι το πρόβλημα είναι πρόβλημα δικαιοσύνης και άρα ανήκει στη σφαίρα των αρμοδιοτήτων της δικαιοσύνης.
Σήμερα οι πονηροί, οι οποίοι τα κονόμησαν από τη διαφθορά έχουν βάλει τους Έλληνες στη λογική της οικονομίας και των μεθόδων επίλυσης των δικών της προβλημάτων, προκειμένου να τους παρασύρουν μακριά από την πραγματική και ευνοϊκή γι' αυτούς λύση. Έχουν βάλει τους πάντες να σκέφτονται σαν λύσεις την επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής, τη μείωση των επιτοκίων, την επιστροφή στη δραχμή και άλλα τέτοια οικονομικά "φάρμακα". Όλα αυτά είναι λάθος. Γιατί; Γιατί ξεκινούν από λανθασμένη "εκκίνηση". Όλα αυτά ισχύουν μόνον εάν και εφόσον το χρέος είναι πραγματικό …Μόνον εάν το χρέος είναι νόμιμο και ως εκ τούτου επιβαρύνει τον δανειολήπτη. Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Είναι το ελληνικό χρέος νόμιμο; Πώς λοιπόν, όταν αμφισβητείται η νομιμότητα ενός χρέους, το οποίο προέκυψε εξαιτίας της διαφθοράς των πολιτικών, μπορεί να επιλυθεί από πολιτικούς;
Απλά πράγματα. Αν κλέψεις από έναν άνθρωπο το αυτοκίνητό του, δεν τον βάζεις στη διαδικασία να "παζαρεύει" πόσο, με ποιον τρόπο και με τι δόσεις μπορεί να το πληρώσει, για να το ξαναποκτήσει. Η κλοπή είναι έγκλημα και εκεί σταματά η υπόθεση. Ποινικό είναι το θέμα και όχι οικονομικό. Από τον δικαστή λύνεται το πρόβλημα και όχι από τον λογιστή. Αν έχει ή αν δεν έχει χρήμα ή περιουσία για να το ξαναποκτήσει, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο και δεν μπαίνει καν στην υπόθεση. Το αυτοκίνητό του επιστρέφεται και ούτε καν τον αφορούν οι τόκοι και τα επιτόκια.
Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με την Ελλάδα. Αν η Ελλάδα έχει ή δεν έχει περιουσία, για να εξαγοράσει το χρέος της ή αν έχει ή δεν έχει δυνατότητα να πληρώσει τις δόσεις αυτού του χρέους, αυτό είναι κάτι που στην περίπτωση αυτήν είναι δευτερεύον. Το πρωτεύον είναι ν' αποδειχθεί η νομιμότητα ή η παρανομία του χρέους. Είναι το ελληνικό χρέος νόμιμο, ώστε να συνεχίσουμε την αναζήτηση λύσης και στον οικονομικό τομέα;
Σε μια κοινωνία όπου οι πάντες θεωρούν τον πολιτικό κόσμο διεφθαρμένο και "διαπλεκόμενο", είναι δυνατόν να θεωρούνται οι προσπάθειές τους ειλικρινείς; Σε ένα πολιτικό σύστημα, το οποίο —ανεξαρτήτως κομματικής ταμπέλας— οι πάντες υπηρέτησαν τους ίδιους ντόπιους διαπλεκόμενους και διεθνείς τοκογλύφους, είναι δυνατόν να περιμένουμε τη λύση από μια απλή αλλαγή του κόμματος, που ασκεί την εξουσία; Όχι βέβαια. Όλοι αυτοί από κοινού εγκλημάτησαν εναντίον του ελληνικού λαού και το τελικό αποτέλεσμα αυτού του εγκλήματος ήταν το χρέος που του φόρτωσαν. Τώρα είναι θέμα δικαιοσύνης να βρεθούν τα εγκλήματα και οι εγκληματίες και αφού συνδεθούν με το χρέος να το "καταδικάσουν" και το ίδιο.
Στην πραγματικότητα η Ελλάδα δέχθηκε μια οικονομική επίθεση, η οποία μοιάζει με "πόλεμο" σ’ ό,τι αφορά τις συνέπειές της, αλλά στην πραγματικότητα είναι μια τεράστια απάτη. Μια μεγάλη αλλά κοινή οικονομική απάτη. Μια απάτη, η οποία απλά στην προκειμένη περίπτωση διαπράχθηκε από συγκεκριμένα κράτη εις βάρος του ελληνικού κράτους. Απατεώνες δεν είναι μόνον οι ιδιώτες, αλλά και τα κράτη. Θύματα απάτης δεν είναι μόνον οι ιδιώτες, αλλά και τα κράτη. Απλά πράγματα. Όποιο "πρόσωπο" έχει οικονομικά συμφέροντα, μπορεί να διαπράξει απάτη και τέτοια "πρόσωπα" δεν είναι μόνον τα φυσικά πρόσωπα. Τέτοια "πρόσωπα" μη φυσικά είναι και τα κράτη. Κάποια κράτη λοιπόν για ιμπεριαλιστικούς λόγους "επιτέθηκαν" στην Ελλάδα και ως εκ τούτου την "αδίκησαν". Διέπραξαν απάτη και σ' αυτήν την απάτη είχαν συνεργούς το πολιτικό προσωπικό της χώρας.
Τώρα αυτοί οι απατεώνες "σκέφτονται" από κοινού τη δήθεν λύση. Διαφθορείς και διεφθαρμένοι σκέφτονται από κοινού τη λύση, η οποία θα "φορτώσει" την εγκληματική τους ενέργεια στις πλάτες του λαού …Του λαού, ο οποίος εξαπατήθηκε από διεφθαρμένους πολιτικούς, που τα "πήραν" από ιμπεριαλιστικά αρπακτικά, τα οποία για τον νόμο δεν είναι τίποτε παραπάνω από κοινά "απατεωνίστικα" κράτη. Όλοι αυτοί παρακάμπτουν για ευνόητους λόγους το ποινικό μέρος της υπόθεσης και πάνε κατ’ ευθείαν στο οικονομικό. Θεωρούν ντε φάκτο νόμιμο το χρέος και τους απασχολούν μόνον τα επιτόκια και οι χρόνοι για την αποπληρωμή.
Δεν χρειάζεται να έχει κάποιος μαντικές ή άλλες ξεχωριστές ικανότητες, για να καταλάβει ότι τα πράγματα δεν είναι όπως μας τα δείχνουν κάποιοι. Αρκεί βλάκας να μην είσαι και θα καταλάβεις ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει με το ελληνικό χρέος. Αρκεί μόνον να σκεφτεί κάποιος το εξής απλό πράγμα. Ο Παπαδήμος, που, ως Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, επέτρεπε σε ξένους να "μαγειρεύουν" τα οικονομικά στοιχεία της χώρας, εργάζεται σήμερα για τους δανειστές μας στην Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα του Τρισέ και μας προτείνει "λύσεις", για να ξεπληρώσουμε τα παράνομα δάνεια, στα οποία είχε κι αυτός συμμετοχή. Ο Παπακωνσταντίνου, ο οποίος σήμερα ως υπουργός οικονομικών ξεπουλάει τα πάντα και παρακάμπτει την ίδια τη Βουλή, προκειμένου να εξυπηρετήσει τους "δανειστές" μας, ήταν ανάμεσα σ' αυτούς, οι οποίοι ήταν υπεύθυνοι στην εποχή του Παπαδήμου για τα παράνομα δάνεια.
Είναι δυνατόν οι βασικοί ύποπτοι για μια τρομερή δολοφονία, να είναι ταυτόχρονα και οι μοναδικοί ανακριτές καί δικαστές της υπόθεσης; Αυτό ακριβώς συμβαίνει σήμερα με το ελληνικό χρέος. Προσπαθούν να το "επιλύσουν" αυτοί, οι οποίοι θα έπρεπε να είναι φυλακή γι' αυτό. Αυτό πρέπει να είναι το αντικείμενο της δικαστικής διερεύνησης και να αφορά το σύνολο των κυβερνήσεων που το δημιούργησαν. Μόνον αν σπάσει αυτή η "ομερτά" των απατεώνων των δύο κομμάτων, που μονοπωλούν την εξουσία, μπορεί κάποιος να διεκδικήσει τη σωτηρία της Ελλάδας. Γιατί; Γιατί, αν αποδειχθεί η δική τους διαφθορά, θα αποκαλυφθούν οι ξένοι διαφθορείς τους.
Τότε θα υπάρχουν στοιχεία, για να σωθούμε. Θα υπάρχουν στοιχεία, για ν' αποδείξουμε ότι το ελληνικό χρέος ήταν ένα "απεχθές χρέος", το οποίο το δημιούργησαν οι ίδιοι οι δανειστές μας, διαφθείροντας τους ηγέτες μας. Απλά πράγματα. Δεν φταίει ο ελληνικός λαός για το χρέος που του φόρτωσαν και τώρα του ζητάνε την πατρίδα του για να το ξεπληρώσει. Φταίνε οι προδότες, που τον "φόρτωσαν" με αυτό το χρέος, επειδή διαφθάρηκαν από τους δανειστές μας.

Αν το καταλάβουμε αυτό, έχουμε καταλάβει τη λύση του προβλήματος. Μόνον αν πάει ο Σημίτης φυλακή, θα μάθουμε τι ακριβώς έγινε με τη Goldman Sachs. Γιατί αυτή η συμμορία τοκογλύφων πήρε ως αμοιβή 300 εκατομμύρια ευρώ, για να "τακτοποιήσει" λογιστικά ένα ποσό απλά τριπλάσιο από την αμοιβή της; Αν πάει φυλακή ο Σημίτης γι' αυτήν την "τακτοποίηση", θα τον ακολουθήσει και ο τότε σύμβουλός του, που σήμερα υπέγραψε ως Υπουργός Οικονομικών την "παράδοση" της χώρας στην ξένη κατοχή. Αυτή η τακτοποίηση" πόσο επηρέασε τη δανειακή μας ικανότητα και ποιους ωφέλησε; Ποιος —με λίγα λόγια— "ξεγέλασε" τους διεθνείς επενδυτές για να βγάλει τεράστια κέρδη; Οι Έλληνες ή η Goldman Sachs; Όποιος τους ξεγέλασε για να βγάλει κέρδη, αυτός είναι υποχρεωμένος να τους αποζημιώσει. Δεν χρωστάνε οι Έλληνες στους επενδυτές. Χρωστάνε οι τοκογλύφοι στους επενδυτές, οι οποίοι τους παγίδευσαν, χρησιμοποιώντας ως μέσο —και εν αγνοία των Ελλήνων— την ελληνική οικονομία.
Τα ανάλογα αφορούν και όλους τους εμπλεκόμενους στην εσωτερική διαφθορά της χώρας. Δεν δανείστηκαν οι Έλληνες, για να κάνουν σπατάλες. Το κράτος ήταν "σπάταλο", γιατί κάποιοι πονηροί διέφθειραν τους Έλληνες πολιτικούς, για να ξεπουλάνε τη "σαβούρα" τους και να διατηρούν τους δείκτες της ανάπτυξής τους υψηλούς. Δεν ξύπνησαν μια μέρα οι Έλληνες και άρχισαν να δανείζονται ως ιδιώτες ή ως κράτος, για να καταναλώνουν τα γερμανικά προϊόντα για να μην μένουν άνεργοι οι Γερμανοί εργάτες. Η γερμανική κυβέρνηση σε συνεργασία με το γερμανικό κεφάλαιο διέφθειραν τους πάντες στην Ελλάδα, για να υπάρχει αυτή η ελληνική σπατάλη. Η γερμανική παραγωγή άκμαζε από την πληρωμένη ελληνική "σπατάλη".
Από τα γερμανικά υποβρύχια, τα οποία αγοράζονταν σε απίστευτα υψηλές τιμές, μέχρι τις επιδοτήσεις για αποσύρσεις αυτοκινήτων, πάντα οι ίδιοι διαφθορείς διέφθειραν εκείνους που μπορούσαν να τους εξυπηρετήσουν. Γιατί η σύμμαχος και ευρωπαϊκή Ελλάδα αγόραζε τα γερμανικά υποβρύχια πιο ακριβά απ' ό,τι τα αγόραζαν κράτη της Άπω Ανατολής; Γιατί η υπερχρεωμένη Ελλάδα επιδοτούσε με "δανεικά" την αγορά αυτοκινήτων, ενώ δεν διέθετε αυτοκινητοβιομηχανία; Γιατί ένα υπερχρεωμένο κράτος επιδοτούσε και πάλι με "δανεικά" την αγορά κλιματιστικών, τη στιγμή που δεν διέθετε το ίδιο μια ανάλογη βιομηχανία; Γιατί κάποιοι αρμόδιοι στο να παίρνουν αποφάσεις πολιτικοί "λαδώνονταν" από εκείνους, οι οποίοι είχαν κέρδος από τα "λάθη" τους και οι κερδισμένοι ήταν σχεδόν μόνιμα οι Γερμανοί.
Έτσι γιγαντώθηκε το εξωτερικό μας χρέος και όχι εξαιτίας της σπατάλης των Ελλήνων. Οι διαφθορείς το γιγάντωσαν, γιατί αυτό τους συνέφερε. Οι διαφθορείς μάς ανάγκαζαν να δανειζόμαστε, για ν' "αυτοκτονήσουμε" από τα χρέη μας. Οι δανειστές μας "λάδωσαν" όλους τους πολιτικούς, για να μας τυλίξουν όλους μαζί σε μια "υποθήκη". Τώρα οι Γερμανοί διαφθορείς μάς "πουλάνε" και ηθική.
Ηθική αλά καρτ μέχρι εκεί που τους συμφέρει. Θέλουν για παράδειγμα τους Έλληνες τίμιους αποπληρωτές των δανείων τους, αλλά δεν θέλουν ν’ αναζητάνε τη νομιμότητα των δανείων και άρα να κρίνουν την ατιμία των ιδίων. Η ηθική κρίση προφανώς αφορά μόνον τους "κατώτερους" Έλληνες και όχι τους υπεράνω ηθικής "ανώτερους" Γερμανούς και όλους τους υπόλοιπους δανειστές μας. Είναι γνωστό άλλωστε ότι οι Γερμανοί έχουν ένα "θεματάκι" με την ηθική. Μόνον η ηθική των άλλων τίθεται υπό αμφισβήτηση και ποτέ η δική τους.
Αυτοί μπορούν να κάνουν copy-paste διδακτορικά και να γίνονται Υπουργοί Άμυνας, αλλά, αν το έκανε κάποιος άλλος άνθρωπος διαφορετικής εθνικότητας, θα τον λιθοβολούσαν δημοσίως και θα απαιτούσαν να μπει "λουκέτο" στο Πανεπιστήμιο που το επέτρεψε να συμβεί. Θα τον χρησιμοποιούσαν, για ν' αποδείξουν πόσο "κατώτερο" είναι το έθνος από το οποίο προέρχεται. Φαντάζεται κάποιος τι θα έκαναν οι Γερμανοί, αν ένας Έλληνας υπήκοος κατηγορούνταν για διαφθορά Γερμανών αξιωματούχων και προστατευόταν από την ελληνική δικαιοσύνη, για ν' αποφύγει τη γερμανική τιμωρία; Τι θα έκαναν οι Γερμανοί, αν η περίπτωση Χριστοφοράκου είχε αντίστροφους όρους; Νέα σταυροφορία ηθικής κάθαρσης θα κήρυσσαν οι Γερμανοί εναντίον της Ελλάδας.
Αυτοί οι υπεράνω πάσης αμφισβήτησης "ηθικοί" άνθρωποι σήμερα προστατεύουν όλους τους ανήθικους Έλληνες. Εξαιτίας τους δεν πάει ο Τσουκάτος φυλακή. Γιατί, αν πάει φυλακή αυτός, ο οποίος "έπαιρνε" τα παράνομα χρήματα, θα "καταδικάσει" κι αυτόν που τα έδινε …και άρα τη Siemens. Γι' αυτόν τον λόγο δεν πάει ο Μαντέλης φυλακή. Γιατί, αν πάει φυλακή αυτός, ο οποίος έπαιρνε "χορηγίες", θα "καταδικάσει" κι αυτόν που τις έδινε, για να "βελτιωθούν" οι τηλεπικοινωνίες. Γι' αυτόν τον λόγο δεν πάει ο Λιάπης φυλακή. Γιατί, αν πάει φυλακή αυτός, θα "καταδικάσει" κι αυτόν που παρέδιδε "φαρδιά" βαγόνια. Γι' αυτόν τον λόγο δεν πάει φυλακή ο κουφός με το αυθαίρετο. Γιατί, αν πάει φυλακή ο Σουφλιάς, θα "καταδικάσει" και τον Μπόμπολα, ο οποίος είναι συνέταιρος με τη Goldman Sachs.
Αντιλαμβανόμαστε πως πίσω από τη σημερινή ατιμωρησία των διεφθαρμένων πολιτικών κρύβονται μεγάλα συμφέροντα …Πολύ μεγάλα συμφέροντα. Δεν τιμωρούνται όλα αυτά τα καθάρματα, όχι επειδή οι ίδιοι είναι ισχυροί, αλλά επειδή είναι ισχυρά τα αφεντικά τους, που τους έκαναν καθάρματα. Δεν πηγαίνουν φυλακή οι Σημίτηδες και οι Τσοχατζόπουλοι και οι Μαντέληδες, όχι επειδή είναι ισχυροί οι ίδιοι, αλλά επειδή είναι ισχυρές η Goldman Sachs, η Mercedes, η Siemens και οι άλλες "αδερφές".
Αυτές οι εταιρείες θα είναι ισχυρές για όσο διάστημα θα μπορούν να κρύβονται πίσω από την ατιμωρησία εκείνων που διέφθειραν. Για όσο διάστημα οι διεφθαρμένοι πολιτικοί μένουν ατιμώρητοι, οι διαφθορείς θα μένουν στο απυρόβλητο. Μόνον αν οι διεφθαρμένοι πολιτικοί πάνε φυλακή, θα έρθει και η σειρά των εταιρειών που τους διέφθειραν. Η προστασία των διεφθαρμένων πολιτικών είναι η πρώτη και βασικότερη "γραμμή" άμυνας όλων αυτών των εταιρειών της διαφθοράς. Αν καταρρεύσει αυτή η "γραμμή", τότε τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Τότε οι σημερινοί ηθικολόγοι του Ρήνου θα κινδυνεύσουν να πνιγούν μέσα σε έναν "Ρήνο" κατηγοριών για διαφθορά.
Γι' αυτόν τον λόγο οι ισχυροί πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες βάζουν στο "παιχνίδι" και τους δικαστικούς. Στο "παιχνίδι" της διαφθοράς σε "είδος", εφόσον είναι έτοιμοι να τους παράσχουν κάθε είδους προνομιακό επίδομα. Προκειμένου να μην αποδοθεί δικαιοσύνη, οι δικαστικοί θ' απολαμβάνουν της προνομιακής μεταχείρισης από τη διαπλοκή. Οι εγκάθετοι Καστανίδηδες θα σπεύσουν να ικανοποιήσουν κάθε αίτημά τους. Όχι μόνον ως "λειτουργούς", αλλά και ως "ημίθεους" θα αναγνωρίσουν τους δικαστικούς. Σε μια εποχή που κόβονται τα επιδόματα και οι συντάξεις των φτωχών εργαζομένων, θα αναγνωρίσουν στους δικαστικούς επίδομα "θεότητας". Θα φτάσουν στο σημείο να τους δίνουν μισθούς τύπου στελεχών επιχειρήσεων. Πρόεδρος και εισαγγελέας του Αρείου Πάγου θα εισπράττουν μισθό ίσο με του Τσαμάζ του ΟΤΕ και του Προβόπουλου της Τράπεζας της Ελλάδας. 600.000.- ευρώ θα φτάσουν να παίρνουν οι Πρόεδροι και οι Εισαγγελείς του Αρείου Πάγου.
Γιατί; Για να εκτελέσουν το καθήκον τους; Όχι βέβαια. Θα πληρώνονται χρυσάφι για τον ακριβώς αντίθετο λόγο. Θα πληρώνονται, για να μην κάνουν απολύτως τίποτε. Να περνάνε τα χρόνια, να εξαφανίζονται στοιχεία, να μπαίνουν στα συρτάρια υποθέσεις, να δίνονται αναβολές, να περνάνε προθεσμίες, να παραγράφονται εγκλήματα. Ό,τι ακριβώς έκανε ο "λειτουργός" Ζαγοριανός, ο οποίος προφανώς ανταμείφθηκε από την "ευγνωμονούσα" Siemens και τον οποίο σήμερα τον προστατεύει η Δικαιοσύνη. Δικαιούνται αυτήν την αμοιβή, εφόσον έχουν μετατρέψει τη Δικαιοσύνη σε "Ιδιωτική Εταιρία Απονομής Χάριτος ΑΕ". Δικαιούνται αυτές τις αμοιβές, ως μέτοχοι αυτής της ιδιωτικής εταιρείας, οι οποίοι διεκδικούν νόμιμη προμήθεια με βάση τον όγκο των χρημάτων που "χαρίζουν".
Κατάλαβε ο αναγνώστης τι συμβαίνει; Οι ξένοι "παίκτες", οι οποίοι κινούν τις ντόπιες "μαριονέτες" της διαφθοράς, είναι ασφαλείς μόνον για όσο διάστημα μπορούν και από το παρασκήνιο προστατεύουν αυτές τις "μαριονέτες" από την τιμωρία …Μόνον για όσο διάστημα δεν "βλέπει" ο λαός τι κάνουν με τη δικαστική εξουσία και προστατεύουν τους διεφθαρμένους πολιτικούς.
Θα το πούμε απλά και καθαρά, για να μείνει στο μυαλό του Αναγνώστη μια για πάντα. Μόνον αν ο Τσοχατζόπουλος, ο Σημίτης, ο Παπαδήμος και τα άλλα τα "παιδιά" πάνε φυλακή, θα έχουμε ελπίδες να σωθούμε ως κράτος, ως κοινωνία και ως οικονομία. Μόνον αν καταδικαστούν αυτοί, μπορούμε ν' απαλλαγούμε από το μεγαλύτερο μέρος του εθνικού μας χρέους. Ν' απαλλαγούμε νόμιμα και με τη "βούλα" του νόμου του εθνικού, αλλά και του διεθνούς.
Μόνον αν καταδικάσουμε τα διεφθαρμένα κτήνη κι αποδειχθεί πως αυτά ήταν υποχείρια των δανειστών μας, θα γλιτώσουμε τα χρέη μας. Θα γλιτώσουμε, γιατί απλούστατα αυτά τα χρέη θ' αποδειχθούν παράνομα και άρα θα απαλλαγούμε από την υποχρέωση να τα ξεπληρώσουμε. Ας απειληθεί με ισόβια κάθειρξη ο Σημίτης και εύκολα θα "δούμε" τι ακριβώς συνέβαινε με το ελληνικό χρέος. Ας είναι η ομολογία του το μόνο μέσο για να σπάσουν αυτά τα ισόβια και θα αρχίσει να κελαηδάει ο "μακέτος". Θα μιλάει όπως δεν μίλησε ποτέ από τα μπαλκόνια. Θα δούμε τραπεζικούς λογαριασμούς, θα δούμε πράκτορες μυστικών υπηρεσιών και θα δούμε πιέσεις ξένων πρεσβειών.
Αν ο κάθε "μεγαδιεφθαρμένος" πολιτικός κόστιζε στην Ελλάδα κάποια δεκάδες δις σε παράνομες και υπερτιμημένες προμήθειες περιττών αγορών, δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό για να καταλάβει κάποιος τι συνέβαινε. Δεν χρειάζεται πολύ μυαλό, για να καταλάβεις τον λόγο που ένα κράτος σαν την Ελλάδα αγόρασε μέχρι και αποβατικά Χόβερκραφτ. Πανάκριβο θαλασσινό "νερό" ανάγκαζαν την Ελλάδα ν' αγοράζει …ακόμα κι όταν "ναυαγούσε". Όμως, όλα αυτά εκτός από παράνομα είναι και μετρήσιμα. Παίρνεις λοιπόν ένα κοινό κομπιουτεράκι και τα συγκεντρώνεις αυτά τα ποσά.
Αν ο κάθε Άκης, ο κάθε Μαντέλης, ο Μητσοτάκης, ο κάθε Λιάπης, ο κάθε Σουφλιάς και ο κάθε Σημίτης "κόστιζε" στον ελληνικό λαό κάποια δις ευρώ, αυτά προστίθενται και μας βγάζουν ένα τελικό αποτέλεσμα. Ένα παράνομο αποτέλεσμα. Ένα αποτέλεσμα, το οποίο από κάπου πρέπει ν' αφαιρεθεί …Απλά πράγματα. Αν το εξωτερικό μας χρέος είναι 350 δις κι αποδειχθεί με ονόματα, στοιχεία, κρυφούς λογαριασμούς και παράνομες διπλωματικές πιέσεις ότι από όλα αυτά τα 200 δις είναι παράνομα —από διαφθορές, υπερτιμολογήσεις προμηθειών και αναίτιες αγορές εξοπλισμών— τότε το νόμιμο χρέος δεν είναι το ίδιο.
Αυτό είναι που φοβούνται οι ξένοι τοκογλύφοι και γι' αυτό προστατεύουν όλους αυτούς τους διεφθαρμένους. Σήμερα θεωρούν ότι είναι σχετικά ασφαλείς, γιατί έχουν "δεμένους" όλους τους διεφθαρμένους πολιτικούς μέσα σε ένα "δίχτυ" συνενοχής, που αφορά όλα τα κόμματα και ταυτόχρονα ο λαός δεν γνωρίζει πώς να σπάσει αυτό το "δίχτυ". Γι' αυτόν τον λόγο εταιρείες σαν τη Siemens χρηματοδοτούσαν καί τα δύο μεγάλα κόμματα εξίσου. Τους χρηματοδοτούσαν όλους μαζί, για να μην τολμά κανένας ν' ανοίξει το καπάκι του "βόθρου", που δημιούργησε το τεράστιο χρέος. Τώρα τους εκβιάζουν όλους αυτούς και θεωρούν βέβαιο ότι η υπόθεση του χρέους δεν θα πάει στα δικαστήρια για τη λύση της, αλλά στις τράπεζες και τα επιτόκια.
Αυτό είναι και το τραγικό της όλης υπόθεσης. Αυτή είναι η στρατηγική των τοκογλύφων απέναντι σε έναν λαό, που θα του αφαιρεθεί η πατρίδα του για χρέη των οποίων τη νομιμότητα δεν μπορεί να ελέγξει και βέβαια δεν γνωρίζει πώς να αμυνθεί από την τοκογλυφική λαίλαπα. Η τελευταία δηλαδή "παραγγελία" προς τους διεφθαρμένους πολιτικούς είναι να εκπαιδεύσουν πάση θυσία τον λαό να πιστεύει ότι τα χρέη είναι νόμιμα και μιλάνε μόνον για επιτόκια και "μήκη" αποπληρωμών. Να μπορούν και οι κλέφτες να "χαρίζουν" μονάδες στα επιτόκια ή πρόσθετα χρόνια αποπληρωμής και να παριστάνουν τους "ευεργέτες".
Όλα αυτά με τη βοήθεια των πολιτικών, οι οποίοι κάποτε διαφθάρηκαν και σήμερα μας προδίδουν εκ νέου με ανταμοιβή την ατιμωρησία τους για τα προηγούμενα εγκλήματά τους. Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι κάποτε τα "έπαιρναν", για να δημιουργούν χρέη, σήμερα τα "παίρνουν" στο "είδος" της ατιμωρησίας, για να προτείνουν λύσεις αποπληρωμής χρεών. Γι' αυτόν τον λόγο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης προσπάθησε να μας "πείσει" ότι το χρέος είναι νόμιμο, επειδή "…μαζί τα φάγαμε" και η υπόλοιπη κυβέρνηση "μάχεται" για την αποπληρωμή του.
Το "…μαζί τα φάγαμε", δηλαδή, δεν ήταν άλλη μια λεκτική ηλιθιότητα του γνωστού κοιλιόδουλου του "σοσιαλισμού". Με το "…μαζί τα φάγαμε" ο Πάγκαλος ήθελε να "προσανατολίσει" τον κόσμο προς μια κατεύθυνση σκέψης που βολεύει τους τοκογλύφους και τους Γερμανούς, αλλά και να προσδιορίσει τη γραμμή πορείας της κυβέρνησης. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο Πάγκαλος σε απλά ελληνικά είπε στους Έλληνες "…"μην την ψάχνετε" παραπάνω. Αναγνωρίστε το χρέος, γιατί έτσι κι αλλιώς η κυβέρνηση το έχει αναγνωρίσει. Έχει συνεννοηθεί ήδη με το ΔΝΤ από την εποχή που εσείς ψηφίζατε τα "…λεφτά υπάρχουν" …Έχει συνεννοηθεί διακομματικά με όλους τους διεφθαρμένους κλέφτες πολιτικούς που το δημιούργησαν και τους έχει δώσει αμνηστία.
Έχουν αυτοαπαλλαγεί όλοι από τα εγκλήματά τους. Γι' αυτόν τον λόγο μεθοδεύουν κι αυτές τις κωμικές εξεταστικές επιτροπές της Βουλής. Κανένας δεν θα πληρώσει κανένα έγκλημά του και όλοι θα έχουν να επικαλούνται κάποια εξεταστική που τους απάλλαξε… Απλά πράγματα. Γι' αυτόν τον λόγο ο Giorgo της Goldman Sachs δρομολόγησε "άφοβα" τις εξεταστικές. Έχει συνεννοηθεί το ΠΑΣΟΚ με τους Μητσοτάκηδες, τους Λιάπηδες, τους Σουφλιάδες και τους άλλους, όπως έχει συννεοηθεί η ΝΔ με τους Σημίτηδες, τους Άκηδες, τους Τσουκάτους και τους Μαντέληδες. Τον Παπαδήμο καλύπτει ο Προβόπουλος και η Ελλάδα "αποδέχεται" και στο υπηρεσιακό επίπεδο —και χωρίς περαιτέρω έλεγχο— τη νομιμότητα του χρέους της. Με τους διαφόρους αντισυνταγματικούς νόμους περί "ασυλίας", "ευθύνης υπουργών" κλπ., οι διεφθαρμένοι έχουν εξασφαλίσει και τις "πλάτες" της δικαιοσύνης. Μιας δικαιοσύνης, η οποία έχει εξασφαλίσει άλλοθι να μην αντιδρά και της οποίας οι "λειτουργοί" για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι να μην χάσουν τις αυξήσεις και τα αναδρομικά τους.
Γι' αυτόν τον λόγο Έλληνες μην αναζητείτε λύσεις πέρα από το οικονομικό. Μην ψάχνετε να δείτε ποιος σας έκλεψε το "αυτοκίνητό" σας. Κοιτάξτε να δείτε με τι επιτόκια θα το ξαναγοράσετε από τους κλέφτες." Συμπληρωματική αυτής της δήλωσης του αντιπροέδρου της κυβέρνησης ήταν και η δήλωση του προέδρου της. Η δήλωση, η οποία επαναλαμβάνεται συνέχεια και διαβεβαιώνει τους πάντες ότι …"οι Έλληνες θα πληρώσουν μέχρι του τελευταίου σέντ το χρέος τους". Μια δήλωση, την οποία είναι προφανές ότι την έκανε όχι για να την ακούσουν οι "πάντες", αλλά οι Έλληνες. Διεθνείς τοκογλύφοι και Έλληνες πολιτικοί έχουν συμφωνήσει μεταξύ τους να ξεπουλήσουν την Ελλάδα, χωρίς να υπολογίζουν τίποτε —και κυρίως την αντίδραση του ελληνικού λαού—. Τον υποτιμάνε και γι' αυτό φέρονται τόσο προκλητικά. Τον υποτιμάνε, αλλά ταυτόχρονα και τον φοβούνται, μήπως βρει κάποια λύση που δεν τους συμφέρει.
Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Τρέμουν και μόνον στην ιδέα ότι μπορεί να "ξυπνήσουν" απότομα οι Έλληνες και να διεκδικήσουν το δίκιο τους. Τρέμουν και μόνον στην ιδέα ότι μπορεί να απαιτήσουν ακόμα και με τη βία να εκδοθεί ένα διεθνές ένταλμα σύλληψης για έναν Παπαδήμο, ο οποίος γνωρίζει τα πάντα για την παράνομη μεθόδευση που οδήγησε στη διόγκωση του χρέους μας. Πιο πολύ και από τη γυναίκα του Τσοχατζόπουλου τρέμει η Goldman Sachs μην τυχόν και πάει ο Άκης φυλακή. Μόνον αν καταδικαστούν αυτοί οι διεφθαρμένοι Παπαδήμοι και Άκηδες για διαφθορά, το πρόβλημα "μετακινείται" προς τους διαφθορείς τους και άρα προς τους δανειστές μας. Μόνον με αυτόν τον τρόπο το δίκιο έρχεται προς το μέρος μας. Πρέπει να το πάρουμε απόφαση. Ή εμείς θα σωθούμε ως λαός ή οι διεφθαρμένοι …Ή αυτοί ή εμείς …Δεν υπάρχει άλλος δρόμος.
Την επόμενη φορά λοιπόν, που θα διαδηλώσει ο λαός, θα πρέπει να κατευθυνθεί εκεί όπου συμφέρει τον ίδιο και όχι εκεί όπου συμφέρει τη διαπλοκή. Δεν έχει λόγο να διαδηλώνει έξω από τη Βουλή. Όταν ο λαός πηγαίνει στη Βουλή, για να διαμαρτυρηθεί, είναι σαν να πηγαίνει στην ακροθαλασσιά, για να πετάξει βότσαλα με στόχο ν' αλλάξει το "τοπίο". Είναι λάθος αυτή η πρακτική και δεν αποφέρει το παραμικρό αποτέλεσμα. Εκεί βρίσκονται μόνον οι "παλιάτσοι", τους οποίους μπορεί να τους αντικαταστήσει με την ψήφο του. Νόημα έχει να διαδηλώσει εκεί όπου μπορεί να επιτύχει αλλαγή, αλλά δεν έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει …Εκεί όπου μπορεί να πάει το πρωί και μέχρι το μεσημέρι να έχει καταφέρει να πάρει το αποτέλεσμα το οποίο επιθυμεί …Εκεί όπου μπορεί ν' απειλεί ότι θα τα σπάσει όλα, αν δεν εκδοθεί ένα ένταλμα σύλληψης για τον Παπαδήμο …Εκεί όπου έχει νόημα να δείξει το "μπόι" του και άρα ν' απειλήσει ακόμα και με ωμή βία. Ο λαός πρέπει να πάψει να φέρεται σαν ανεγκέφαλος "ταύρος", που κυνηγάει το "πανί" που του βάζουν μπροστά του. Πρέπει να κυνηγήσει τον "ταυρομάχο" …και σ' αυτήν την περίπτωση τους δικαστές.
Έτσι δεν είναι κύριοι δικαστές και θεματοφύλακες του Συντάγματος; Δεν είστε λειτουργοί μόνον όταν μιλάμε για αμοιβές. Είστε λειτουργοί κι όταν μιλάμε για κόστη. Τον επίορκο δημόσιο υπάλληλο, ο οποίος με τη μικρή του εξουσία παίρνει "φακελάκι", τον απολύεις και τον κλείνεις φυλακή. Τον επίορκο λειτουργό με την άπειρη εξουσία, ο οποίος επιτρέπει τη λεηλασία της πατρίδας ούτε τον απολύεις ούτε τον φυλακίζεις. Τον στήνεις στον τοίχο και τον εκτελείς …Απλά πράγματα. Τους άχρηστους πολιτικούς δεν έχει λόγο να τους "κυνηγάει" ο λαός, εφόσον μπορεί να τους καταψηφίσει. Τους άχρηστους "λειτουργούς" της δικαιοσύνης τι μπορεί να τους κάνει; Κυρίαρχος δεν είναι ο λαός; Πώς εκδηλώνεται η κυριαρχία του, όταν αυτός είναι οργισμένος; Δεν πρέπει να τους απειλεί με λιντσάρισμα; Δεν πρέπει να απειλεί τους επαγγελματίες δικαστές με λαϊκά δικαστήρια και κρεμάλες; Έξω από τον Άρειο Πάγο πρέπει να διαδηλώνει σήμερα ο κόσμος και όχι έξω από τη Βουλή ή έξω από τα σπίτια των διεφθαρμένων.
Πρέπει να απειλεί τους πάντες με θάνατο, αν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη και απειλείται με θάνατο ο ίδιος ο λαός. Πρέπει να φοβάται για τη ζωή του ο Τέντες και ο κάθε Τέντες για όσο διάστημα δεν εκτελούν τα καθήκοντά τους. Πρέπει οι "εντολές" του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να προηγούνται των υποψιών του λαού, γιατί ο λαός, όταν έχει βεβαιότητες, έχει την εξουσία να δίνει "εντολές" εναντίον των Εισαγγελέων. Με στρατιωτική συνοδεία θα έπρεπε να πηγαίνουν και να φεύγουν από την εργασία τους οι επίορκοι και διεφθαρμένοι δικαστές. Να τους δίνονται θέσεις ανωτάτων δικαστικών και να φοβούνται να τις αναλάβουν, λόγω των ευθυνών που αυτές οι θέσεις συνεπάγονται. Όποιος είναι δειλός, άχρηστος, ανεπαρκής ή διεφθαρμένος, να αρνείται την "πρόοδό" του στη δικαστική ιεραρχία.
Οι επίορκοι και οι ανεπαρκείς δικαστές δεν πρέπει να αισθάνονται ούτε για μια στιγμή ασφαλείς, αλλά να συμβαίνει και το αντίθετο με τους έντιμους. Ο λαός δεν έχει δύναμη μόνον να απειλεί, αλλά και να προστατεύει. Πρέπει ο κάθε δικαστής, που εκτελεί το καθήκον του, να γνωρίζει ότι θ' απολαμβάνει της πλήρους προστασίας του λαού, ακόμα κι όταν στρέφεται εναντίον του πιο ισχυρού πολιτικού ή οικονομικού παράγοντα …Απλά πράγματα. Εφόσον οι πολιτικοί μας και οι δικαστικοί μας συμφώνησαν μεταξύ τους ότι είναι "λειτουργοί", οι οποίοι πληρώνονται με ειδικούς όρους, πρέπει κι εμείς να συμφωνήσουμε μεταξύ μας για τον έλεγχό τους. Ή οι διεφθαρμένοι πολιτικοί να μπουν στη φυλακή ή οι διεφθαρμένοι δικαστές να μπουν στο χώμα.
Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα. Ο λαός αυτήν τη στιγμή δίνει τη μάχη της επιβίωσης και πρέπει να γνωρίζει πως δεν έχει πολλά περιθώρια. Αν δεν απειλήσει με θάνατο, θα τον γευτεί ο ίδιος. Πρέπει να κάνει χρήση όλων των μέσων που διαθέτει και ένα τέτοιο μέσον είναι και το θηριώδες μέγεθός του. Ένα τέτοιο μέσον είναι η συνταγματική "κυριαρχία" του. Ο λαός είναι κυρίαρχος ακόμα κι εκεί όπου δεν ψηφίζει …Ακόμα κι εκεί όπου δεν "διορίζει" ο ίδιος αυτοπροσώπως. Όποιος δεν κάνει το καθήκον του και είναι επίορκος, θα πρέπει να φοβάται την οργή του λαού …Θα πρέπει να φοβάται για τη ζωή του. Το πιο αγαθό ζώο μπορεί να σε σκοτώσει, αν απειλήσεις τη ζωή του. Πόσο μάλλον ένα "κτήνος", όπως είναι ένας λαός ανθρώπων.
Κάθεται ο λαός κι ανέχεται σκουπίδια σαν τον υπόδικο Ζαγοριανό να παριστάνουν ακόμα τους δικαστικούς και τους "λειτουργούς"; Κάθεται ο λαός κι ανέχεται σκουπίδια σαν τον "αριστερό" Βενιζέλο να τον δουλεύουν και να του επιβάλουν νόμους τύπου "περί ευθύνης υπουργών"; Μια απλή απόφαση των επίορκων δικαστικών είναι η κατάργηση αυτού του νόμου ως αντισυνταγματικού. Μια απλή απόφαση των επίορκων δικαστικών είναι η κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας σε θέματα που δεν αφορούν την πολιτική λειτουργία των πολιτικών. Μια απλή απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας και όλοι οι διεφθαρμένοι πολιτικοί θα βρεθούν πίσω από τα κάγκελα.
Ο λαός απλά δεν γνωρίζει τα δικαιώματά του και τις δυνατότητες του και γι' αυτό παγιδεύεται. Δεν γνωρίζουν οι Έλληνες τι πρέπει να κάνουν. Δεν γνωρίζουν ποιους να πιέσουν, προκειμένου να έχουν αποτέλεσμα στις επιδιώξεις τους. Πιέζουν πολιτικούς, για να τιμωρήσουν πολιτικούς και αυτό είναι καί βλακώδες καί άστοχο. Τους δικαστικούς πιέζεις, για να τιμωρήσεις πολιτικούς. Τους δικαστικούς πιέζεις, για ν' αλλάξουν οι άθλιοι νόμοι, τους οποίους δημιούργησαν οι πολιτικοί, για να προστατεύονται από τη δικαιοσύνη. Δεν γνωρίζουν οι πολίτες ότι θα πρέπει να ξημεροβραδιάζονται κατά εκατοντάδες χιλιάδες έξω από τον Άρειο Πάγο, μέχρι ν' αναγκαστεί η Δικαιοσύνη να ασκήσει δίωξη απέναντι στον Παπαδήμο, στον Σημίτη, τον Τσοχατζόπουλο, τον Μαντέλη, τον Κόκκαλη, τον Χριστοφοράκο, τον Σκαρπέλη και τον Μπόμπολα. Να μην φεύγουν από εκεί οι Έλληνες μέχρι να δικαστούν όλοι οι διεφθαρμένοι …και να καταδικαστούν.
Είναι δυνατόν στα καφενεία να υπάρχει μεγαλύτερη "ευαισθησία" και πιο γρήγορα "αντανακλαστικά" από τις δικαστικές αίθουσες της χώρας; Αυτό πρέπει ν' αλλάξει. Για όσο διάστημα οι διεφθαρμένοι δικαστές αισθάνονται ασφαλείς, θα εξακολουθούν να κάνουν τα "κορόιδα" με το αζημίωτο. Αυτό πρέπει ν' αλλάξει. Θα πρέπει οι Έλληνες να τους "απειλήσουν" με τη συμπεριφορά τους. Να τους "ενημερώσουν" με τη στάση τους ότι γνωρίζουν τι συμβαίνει και ποιος είναι ο ρόλος τους. Να τους αποδείξουν ότι μπορούν να τους παρακολουθούν και τους κρίνουν. Να παραμένουν οι Έλληνες έξω από τον Άρειο Πάγο μέχρι να προσαχθούν βιαίως οι διεφθαρμένοι πολιτικοί και να οριστούν δικάσιμοι. Να ωρύονται κάθε φορά που οι παραδικαστικοί δικολάβοι αξιώνουν αναβολές και χάρες. Το επόμενο ακέφαλο "κίνημα" —μετά το "Δεν Πληρώνω", μέχρι να καταργηθούν τα διόδια— θα πρέπει να είναι το "ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ" από τον Άρειο Πάγο, μέχρι να μπουν φυλακή οι κλέφτες, οι "αλληλέγγυοι" και οι προδότες.
Αν αποδειχθεί με τον απόλυτα νόμιμο τρόπο και με τα απόλυτα νόμιμα μέσα ότι η Ελλάδα δέχθηκε "επίθεση" από ξένα κράτη, έχει το νόμιμο δικαίωμα ν' απευθυνθεί στα διεθνή δικαστήρια. Αρκεί ν' αποδείξει με νόμιμο τρόπο και σε συνεργασία με τη γερμανική δικαιοσύνη ότι έπεσε θύμα παράνομων πράξεων από το γερμανικό κράτος, την κυβέρνησή του και τις εταιρείες του. Από εκεί και πέρα η Ελλάδα να σύρει την κυβέρνηση Μέρκελ, για παράδειγμα, στα διεθνή δικαστήρια με κατηγορίες τέτοιες, που φτάνουν μέχρι και τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Έγκλημα κατά της ανθρωπότητας είναι να χρησιμοποιεί ένας ηγέτης ενός κράτους τα μέσα του κράτους στο οποίο ηγείται εναντίον ενός άλλου κράτους και ενός άλλου λαού. Έγκλημα κατά της Ευρώπης είναι να επικαλείται ένα κράτος την ευρωπαϊκή ενοποίηση, για να καταστρέφει ευρωπαϊκούς λαούς. Αυτό έκανε η Γερμανία εναντίον της Ελλάδας.
Περί αυτού πρόκειται. Η Ελλάδα δέχθηκε μια άνευ προηγουμένου ιμπεριαλιστική "επίθεση" από μια σύμμαχο χώρα, η οποία συνεργάστηκε με Έλληνες προδότες πολιτικούς, για να καταφέρει με χρήματα αυτό, το οποίο δεν κατάφερε παλαιότερα ο Χίτλερ με τα όπλα. Η Ελλάδα παγιδεύτηκε από κτήνη. Εμπιστεύτηκε σύμμαχους και ηγέτες και την "πάτησε". Κλήθηκε στην ευρωπαϊκή οικογένεια ως "αδερφός" και μόλις έκλεισαν οι νομισματικές "πόρτες" της Ευρωπαϊκής Ένωσης ληστεύτηκε σαν "σκύλος" από τη Γερμανία. Το σύνολο της διαφθοράς στην Ελλάδα μεθοδεύτηκε από τη Γερμανία. Οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες, σε συνεργασία με μεγάλες γερμανικές εταιρείες, διέφθειραν την ελληνική ηγεσία, για να λεηλατήσουν τη χώρα.
Γερμανοί πράκτορες, οι οποίοι παρίσταναν τα στελέχη επιχειρήσεων, μπήκαν στην Ελλάδα και κάνοντας κατάχρηση κάθε έννοιας συμμαχίας και πολιτισμού, άλωσαν τα πάντα. Εταιρείες "εξοπλισμένες" με πληροφορίες και στελέχη μυστικών υπηρεσιών ισοπέδωσαν κάθε έννοια υγιούς ανταγωνισμού. Αυτό έκαναν οι Γερμανοί, έχοντας ιμπεριαλιστικά σχέδια, τα οποία έκρυβαν επιμελώς πίσω από ψεύτικα ευρωπαϊκά "οράματα" ενοποίησης. Με αυτόν τον χυδαίο και ανήθικο τρόπο θέλησαν να καταφέρουν με χρήματα αυτό, το οποίο δεν κατάφερε ο Χίτλερ με τις βόμβες. Τη διέφθειραν, για να την οδηγήσουν στα χέρια των διεθνών τοκογλύφων, ώστε οι Έλληνες να έχουν δεμένα τα χέρια, όταν θα τους λεηλατούσε η Γερμανία. Αυτός ήταν εξ’ αρχής ο σχεδιασμός. Ένας σχεδιασμός, ο οποίος ακολούθησε μια πολύ συγκεκριμένη στρατηγική.
Τα στοχευμένα ανθελληνικά δημοσιεύματα της Bild —όπως και οι τελευταίες "απαιτήσεις" της Μέρκελ για ξεπούλημα της ελληνικής δημόσιας περιουσίας— μέσα στα πλαίσια της ίδιας πολιτικής είναι. Μιλάμε για αθλιότητα άνευ προηγουμένου. Για πρώτη φορά στην ιστορία του ιμπεριαλισμού χρησιμοποιήθηκαν εναντίον ενός κράτος και ενός λαού πρακτικές, οι οποίες εφαρμόζονταν από τους Εβραίους στα καταγώγια, στα πορνεία και στους βόθρους. Τι είδους τακτικές; Τις τακτικές των τοκογλύφων. Τις τακτικές των ισχυρών, οι οποίοι προσπαθούν με θεατρινισμούς ν' "αγοράσουν" ηθική νομιμοποίηση απέναντι στο ανίσχυρο θύμα τους. Τις τακτικές εκείνες, που θέλουν να κλαίει αυτός που μαχαιρώνει και όχι αυτός που μαχαιρώνεται. Να παριστάνει το θύμα ο θύτης. Σε αυτού του είδους την πρακτική έπεσε θύμα η Ελλάδα.
Βλέποντας η ιδιωτική εβραιογερμανική συμμορία, που κυβερνά τη Γερμανία ότι είναι θέμα χρόνου οι Έλληνες ν' αντιληφθούν την απάτη και να στραφούν στη δικαιοσύνη, για να βρουν το δίκιο τους, θέλησαν να τους "προλάβουν". Πριν να αρχίσει να "κλαίει" το θύμα, άρχισε να "κλαίει" ο θύτης. Για λόγους τακτικής τούς "έκλεψαν" ακόμα και την επιχειρηματολογία των "λυγμών". Είπαν ακριβώς τα επιχειρήματα εκείνα, τα οποία θα έπρεπε να ισχυριστούν οι Έλληνες. Πριν αρχίσουν να μιλάνε οι Έλληνες για απατεώνες, οι οποίοι εξ’ αρχής μπήκαν στην ευρωπαϊκή οικογένεια με πρόθεση να ληστέψουν τους αδερφούς τους, άρχισαν να μιλάνε οι Γερμανοί για απατεώνες, οι οποίοι "τρύπωσαν" για τους ίδιους λόγους στην ευρωπαϊκή οικογένεια. Άρχισαν να "κλαίνε" οι απατεώνες, οι οποίοι επωφελήθηκαν από την Ένωση και να "δείχνουν" σαν απατεώνες εκείνους, οι οποίοι κινδυνεύουν με απόλυτη καταστροφή εξαιτίας της Ένωσης.
Σαν απατεώνας εμφανίστηκε ένας μικρός και φτωχός λαός, ο οποίος έπεσε θύμα της ηγεσίας του, την οποία τη διέφθειραν οι Γερμανοί …Απατεώνας, όχι επειδή έκανε ήδη κάτι αρνητικό εις βάρος των Γερμανών, αλλά για να μην αρνηθεί να κάνει αυτά, τα οποία θα του επέβαλαν οι Γερμανοί …Απατεώνας, όχι επειδή, για παράδειγμα, διέφθειρε Γερμανούς πολιτικούς υπέρ των συμφερόντων του και εις βάρος του γερμανικού λαού, όπως έκαναν οι "τίμιοι" Γερμανοί στην Ελλάδα …"Απατεώνας", επειδή μπορεί ν' αρνιόταν να πληρώσει τα χρέη, τα οποία δημιούργησαν με παράνομο τρόπο οι Γερμανοί εις βάρος του. Προκαταβολικά "έκλαιγαν" οι "έντιμοι" Γερμανοί από τον φόβο ότι μπορεί οι ίδιοι δήθεν να "πλήρωναν" τις σπατάλες των "απατεώνων" …Των "απατεώνων", οι οποίοι, ως δια μαγείας, δεν επωφελούνταν από τις "απάτες" τους, αλλά αντίθετα απειλούνταν με καταστροφή …Των "απατεώνων", οι οποίοι ήταν θύματα ενός τεράστιου χρέους και το οποίο το δημιούργησαν οι "τίμιοι" διαφθορείς.
Για αυτόν τον λόγο μιλάμε για πρωτοφανή ιμπεριαλιστική τακτική. Μιλάμε για μια κατάσταση σουρεαλιστική. Ο απόλυτος ορισμός της βαρβαρικής υποκρισίας. Τα τίμια "λιοντάρια" με δάκρυα στα μάτια και πνιγμένα στα αναφιλητά κατάγγειλαν τα επικίνδυνα "κουνέλια", που, λόγω της Ε.Ε., βρέθηκαν μαζί τους μέσα στο κοινό ευρωπαϊκό "κλουβί". Τα άγρια "κουνέλια", που, σύμφωνα με τις "ειλικρινείς" μαρτυρίες των τρομοκρατημένων "λιονταριών" …σχεδόν γρύλιζαν και τους έδειχναν τους απειλητικούς "κοπτήρες" τους. Αυτό ήταν το κόλπο, το οποίο μεθοδεύτηκε με πληρωμένα δημοσιεύματα και είναι προφανώς εβραϊκής εμπνεύσεως. Πριν οι Έλληνες στοχοποιήσουν τον εχθρό τους, που είναι το γερμανικό κράτος και η γερμανική ηγεσία, οι άθλιοι στοχοποίησαν τους ίδιους τους Έλληνες στον γερμανικό λαό.
Με αυτόν τον άνανδρο μέχρι χυδαιότητας τρόπο προσπάθησε η εβραιογερμανική συμμορία, που κυβερνά την εδώ και μισό αιώνα άβουλη Γερμανία, να δημιουργήσει συλλογικές άμυνες, βάζοντας τον γερμανικό λαό απέναντι στον ελληνικό. Γι' αυτόν τον λόγο χρησιμοποίησαν την Bild. Θέλησαν να εξασφαλίσουν την υποστήριξη της γερμανικής πλέμπας …Της αγράμματης εκείνης μερίδας του γερμανικού λαού, η οποία αποδεδειγμένα μπορεί να μισήσει τον οποιονδήποτε της υποδείξουν …Της δειλής εκείνης μερίδας το γερμανικού λαού, που, για να μην δυσαρεστήσει τα αφεντικά της, μπορεί να δυσαρεστήσει τον οποιονδήποτε άλλον …Εκείνης της μερίδας του γερμανικού λαού, που κατά καιρούς ντύνεται στρατιωτικά και αιματοκυλάει την Ευρώπη, γιατί είναι "ευπειθής" στις εντολές της εκάστοτε γερμανικής εξουσίας.
Τώρα με αυτήν τη μεγάλη "μάζα" των "εξοργισμένων" Γερμανών προσπαθεί η Μέρκελ να ολοκληρώσει τον σχεδιασμό της. "Κουρδίζει" τους Γερμανούς πολίτες με την ελληνική "απατεωνιά" με αποκλειστικό στόχο να τρομοκρατεί τους Έλληνες. Χτυπάει το "σαμάρι" για ν' ακούει το "γομάρι". Υπό την πίεση του επείγοντος της χρηματοδότησης, πιέζει την ελληνική κυβέρνηση να ξεπουλήσει. Να ξεπουλήσει την τεράστια ελληνική δημόσια περιουσία, για να την αρπάξει η Γερμανία …Να αρπάξει ό,τι διεκδικούσε κάποτε και ο Χίτλερ …Να αρπάξει αεροδρόμια, λιμάνια, τουριστικά φιλέτα, αλλά και ΟΤΕ, ΔΕΗ, Δίκτυα ύδρευσης, Δίκτυα αποχέτευσης, Οδικό Δίκτυο, ΧΥΤΑ, Ψυτάλλειες κλπ..
Προσπαθεί να πανικοβάλει τους Έλληνες για το "επείγον" της υπόθεσης, για να μην έχουν τα περιθώρια χρόνου να σκεφτούν τη νομιμότητα του χρέους, που τους οδηγεί στο ξεπούλημα …Ό,τι δηλαδή κάνουν οι τοκογλύφοι στους αφελείς και τους αγράμματους …Ό,τι έκαναν οι πάντα άθλιοι τραπεζίτες, οι οποίοι χρέωναν παράνομα τοκογλυφικά πανωτόκια, αλλά "πίεζαν" τους δανειολήπτες να "λύσουν" το θέμα με ανανέωση των όρων των δανειακών συμβολαίων πάνω στη βάση των νέων ποσών, τα οποία "νομιμοποιούνταν" με τις υπογραφές των αφελών. Αυτό κάνει και η Μέρκελ σήμερα. Μας αλλάζει τις δανειακές μας συμβάσεις με κέρδος την αναγνώριση από πλευράς μας και άρα τη νομιμοποίηση των παράνομων χρεών μας.
Υπόσχεται μάλιστα και κάποιες αστείες λογιστικές διευκολύνσεις, για να προστατεύσει τους Έλληνες προδότες πολιτικούς από τη λαϊκή αντίδραση, δίνοντάς τους κάποιες "νίκες" στην υπόθεση "σωτηρία". Ως γνήσιοι τοκογλύφοι και νταβατζήδες, βάζουν και τον "μπράβο" Νταβούτογλου να κάνει δήθεν ιμπεριαλιστικές "κινήσεις", για να "θυμίζει" στους Έλληνες ότι δεν πρέπει ν' αμφισβητούν τον "λογαριασμό" του τοκογλύφου …Τον Νταβούτογλου, ο οποίος παριστάνει τον Υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, ενώ στην πραγματικότητα είναι Υπάλληλος των Εξωτερικών της Γερμανίας. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν, που, κάθε φορά που οι τοκογλύφοι μάς πιέζουν για ν' αναγνωρίσουμε τα παράνομα χρέη, αμφισβητείται από τους Τούρκους η κυριότητά μας στο Αιγαίο.
Αυτά συμβαίνουν όταν ο "βόθρος" του πεζοδρομίου μπαίνει στα "σαλόνια" και ασκεί διεθνή πολιτική. Παράλληλα οι Γερμανοί "εκπαιδεύονται" μέσω των γερμανικών ΜΜΕ να παριστάνουν μόνιμα τα θύματα, για να αποτρέψουν τους Έλληνες ν' αναζητήσουν το δίκιο τους στα ελληνικά και τα διεθνή δικαστήρια. Με τον τσαμπουκά του ισχυρού και τα διεθνή ΜΜΕ στη διάθεσή τους, αρπάζουν αυθαίρετα την ηθική "νομιμότητα" και πετάνε τον "μουντζούρη" της απατεωνιάς στον αδύναμο λαό, ο οποίος είναι "αλυσοδεμένος" από τους ίδιους και τους προδότες που τον κυβερνούν. Μιλάμε για αθλιότητα. Όποιος προλάβει να "κλάψει" πρώτος, εμφανίζεται σαν αδικημένος, που δεν θέλει να εξετάζεται περαιτέρω η υπόθεση. Αν είσαι αξιοπρεπής και περιμένεις να βρεις το δίκιο σου, θα το χάσεις από τους "κλάψες" πριν καταλάβεις τι έγινε.
Όμως, όλα αυτά δεν είναι σίγουρο ότι θα έχουν την επιθυμητή εξέλιξη για την ιδιωτική εβραιογερμανική συμμορία, η οποία —ελέω εβραϊκών τραπεζών— κυβερνά τον γερμανικό λαό. Θα συρθούν στα διεθνή δικαστήρια θέλουν δεν θέλουν. Η Νέα Τάξη καταρρέει και δεν έχουν στη διάθεσή τους τον χρόνο, που απαιτεί ο σχεδιασμός τους. Ακόμα και ο σεισμός στην Ιαπωνία λειτουργεί εις βάρος τους, εφόσον επιβαρύνει οικονομικά μια ήδη καταρρέουσα παγκόσμια οικονομία. Είμαστε σίγουροι πως όλοι αυτοί οι εγκληματίες θα οδηγηθούν στη διεθνή δικαιοσύνη για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Οι λόγοι είναι πλέον προφανείς. Αν αυτήν τη στιγμή η Ελλάδα πλήττεται από μια πρωτοφανή φτώχεια, εξαιτίας του "κτήνους" του Ρήνου, αυτό δεν πρέπει να το πληρώσουν οι υπεύθυνοι; Έναν άνθρωπο δεν τον σκοτώνεις μόνον με σφαίρες. Τον "σκοτώνεις" ακόμα και με τη φτώχεια όταν τον ληστεύεις. Τον "σκοτώνεις", όταν δεν του δίνεις δικαίωμα να ονειρεύεται και να ελπίζει σε μια καλύτερη ζωή.
Πόσους τέτοιους Έλληνες "σκότωσε" η συμμορία της Μέρκελ; Πόσες αυτοκτονίες έγιναν στην Ελλάδα, εξαιτίας της σημερινής οικονομικής κρίσης; Αυτοί οι νεκροί δεν πρέπει να δικαιωθούν; Μέχρι πότε η Γερμανία θα σκοτώνει Έλληνες και δεν θα αποζημιώνει ποτέ. Κάθε φορά που αισθάνεται δυνατή, θα "πυροβολεί" την Ελλάδα, επειδή απλά είναι "τζάμπα" και δεν έχει για την ίδια το παραμικρό ρίσκο; Αυτό ακριβώς πρέπει να γίνει. Ας αναλάβουν τα ελληνικά δικαστήρια σε συνεργασία με διεθνείς οίκους εκτιμητών και εμπειρογνωμόνων να κάνουν αποτίμηση της ζημιάς της τελευταίας γερμανικής επίθεσης και μετά ας πάει η Ελλάδα επισήμως στα διεθνή δικαστήρια να ζητήσει αποζημιώσεις …Νέες αποζημιώσεις για τα νέα εγκλήματα της Γερμανίας.
Οι πόλεμοι και οι κατακτήσεις δεν γίνονται μόνον με σφαίρες και βόμβες. Γίνονται και με χρήματα και προδοσίες. Γίνονται και με "καθρεφτάκια" και προδότες. Να πάμε στα διεθνή δικαστήρια και ν' αποφανθούν κι αυτά για τη στάση της Γερμανίας απέναντι στην Ελλάδα …Τη στάση της ευρωπαϊκής Γερμανίας απέναντι στην ευρωπαϊκή Ελλάδα …Τη στάση εταίρων απέναντι σε εταίρους …Να δούμε πόσο "κόστισε" στον ελληνικό λαό η σχεδόν εικοσαετής γερμανική "επίθεση" για την υποτιθέμενη ευρωπαϊκή ενοποίηση …Να δούμε τι άρπαξαν οι Γερμανοί από την Ελλάδα με πρόφαση την οικονομική προβληματικότητα, την οποία της προκάλεσαν οι ίδιοι …Να δούμε τι άρπαξε η Siemens από την Ελλάδα …Να δούμε τι άρπαξε η Deutsche Telekom από την Ελλάδα …Να δούμε τι άρπαξε η Hochtief …Να δούμε τι άρπαξε η Lufthansa …Να δούμε τον ρόλο της Lidl, της Praktiker, της Media Markt ή της Saturn στην ελληνική αγορά.
Πρέπει επιτέλους να δούμε την "τιμιότητα" αυτού, ο οποίος δείχνει το "δάκτυλο" στους τεμπέληδες και τους άχρηστους. Να δούμε τι μας οφείλουν από την νέα επίθεση και βέβαια τι εξακολουθούν να μας χρωστάνε ακόμα από την παλιά. Δεν θα μας δουλεύει το χόμπιτ του Ρήνου. Δεν θα μας προκαλούν οι απολίτιστοι, βάρβαροι και αμόρφωτοι κλέφτες, υποδεικνύοντάς μας να πουλήσουμε νησιά μας. Δεν θα προκαλούν τον λαό αυτόν —που έδωσε τα "φώτα" του στην ανθρωπότητα— εκείνοι, οι οποίοι ανελλιπώς και ανά μισό αιώνα σέρνονται στα διεθνή δικαστήρια για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
…Απλά πράγματα. Τα νόμιμα θα διεκδικήσουμε. Κατά τα άλλα εμείς δεν έχουμε την απαίτηση όλα αυτά τα γερμανόφωνα εβραϊκά υποχείρια να σεβαστούν τον ελληνικό πολιτισμό …Ας σεβαστούν τον γερμανικό πολιτισμό …Τον πολιτισμό του Νίτσε και του Γκαίτε …Τον μεγάλο γερμανικό πολιτισμό, τον οποίο οι έμμισθοι χαφιέδες των Εβραίων τον "λερώνουν" και τον στήνουν στα εδώλια των διεθνών δικαστηρίων ανά μερικές δεκαετίες. Αυτό μάς φτάνει ως Έλληνες. Από εκεί και πέρα μας φτάνει η αιώνια αγάπη του Νίτσε και των εκατομμυρίων μορφωμένων Γερμανών, οι οποίοι δεν γίνονται το "έρμα" της Bild …Των πολιτισμένων Γερμανών, οι οποίοι αντιλαμβάνονται την Ελλάδα ως "Wiege der europäischen Kultur" (Λίκνο του ευρωπαϊκού πολιτισμού). Την αγάπη του Χίτλερ παλαιότερα ή της Μέρκελ σήμερα δεν την έχουμε ανάγκη. Δεν έχουμε ανάγκη την αγάπη των σκουπιδιών της Γερμανίας, που τα ανασύρουν από τους βόθρους οι Εβραίοι τραπεζίτες και τα τοποθετούν στους θρόνους τους.
Η πλάκα όμως με την Ελλάδα σύντομα θα λάβει τέλος. Έχει ξεφύγει πέρα από κάθε όριο και αγγίζει πλέον τα όρια της γελοιότητας. Είναι πέρα από αυτά τα όρια η δήλωση ενός επιφανούς κοπρίτη των διεθνών "βόθρων", όπως είναι ο Στρος Καν, να ισχυρίζεται ότι οι Έλληνες είναι μέσα στα "σκατά". Μέσα στα "σκατά" είναι ο Στρος Καν και οι υπόλοιποι Σιωνιστές, οι οποίοι πετάνε "σκατά" και παράνομα "λερώνουν" κράτη όπως η Ελλάδα. Η Ελλάδα όμως θα τη βρει την άκρη. Πάντα την έβρισκε την άκρη και αυτό θα κάνει και σήμερα. Να δούμε τι θα κάνουν αυτοί, οι οποίοι "λερώνουν" τους λαούς. Να δούμε τι θα κάνουν αυτοί, οι οποίοι, μόλις απέκτησαν "κώλο", λέρωσαν τον κόσμο όλο. Ο κλοιός έχει αρχίσει να σφίγγει. Τα μεγαλεία τελειώνουν. Τα "ολοκαυτώματα" σε λίγο καιρό θα πάψουν να είναι "άλλοθι" δια πάσαν μαλακίαν.
Προτείνουμε στους Έλληνες να μαζευτούν έξω από τον Άρειο Πάγο, για να δώσουν ως κυρίαρχοι της Δημοκρατίας μας, "εντολή" τους στους δικαστικούς λειτουργούς. Να ορίσουν οι Έλληνες μια ημέρα "οργής" και να απαιτήσουν από τους δικαστικούς να κινηθούν με βάση τις "υποδείξεις" τους. Θεωρούμε ότι ο πιο αδύναμος "κρίκος" για την υπόθεση του ελληνικού χρέους είναι το "μαγείρεμα" της Goldman Sachs σ' εκείνο το προφανώς παράνομο swap. Σ' αυτήν την παρανομία εμπλέκονται οι πάντες και εκεί βρίσκεται η άκρη του νήματος που αφορά το εθνικό μας χρέος. Να απαιτήσουν εκατομμύρια Έλληνες να γίνει η διερεύνηση μιας παρανομίας, η οποία αφορά τόσο την Ελλάδα όσο και τους διεθνείς επενδυτές. Έχει δικαίωμα να επέμβει η δικαιοσύνη, γιατί υπάρχουν οι λεγόμενες "αποχρώσες ενδείξεις" μεγάλης οικονομικής παρανομίας. Να κληθεί ο Παπαδήμος να μας "εκθέσει" τις γνώσεις του και τότε είναι βέβαιον ότι θ' αρχίσουν να χτυπάνε οι "καμπάνες" για πολλούς.
…"ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ" από τον Άρειο Πάγο, μέχρι να ξεκινήσει η εξέταση της υπόθεσης των "μαγειρεμάτων" της Goldman Sachs …Δεν φεύγω μέχρι να κληθεί ο Παπαδήμος να μας εξηγήσει τι έγινε. Να μας εξηγήσει, γιατί ένας απατεώνας κεντρικός τραπεζίτης, που "μαγείρευε" τα στοιχεία της ελληνικής οικονομίας, "ανταμείφθηκε" με τόσο υψηλή θέση στην Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα του Εβραίου Τρισέ και των άλλων Εβραίων τοκογλύφων. Να μας εξηγήσει αυτός, ο οποίος "ξεγελούσε" τους επενδυτές, τον λόγο που όχι μόνον δεν τιμωρήθηκε, αλλά αντίθετα προστατεύτηκε από αυτούς. Να ανοίξουν οι τραπεζικοί του λογαριασμοί, για να δούμε ποιοι τον "ευγνωμονούσαν" —και οι οποίοι βέβαια δεν ήταν οι Έλληνες—. Ραντεβού λοιπόν στον Άρειο Πάγο.



ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’







Υ.Γ.
Πρέπει οι Έλληνες να το πάρουν απόφαση ότι δεν μπορούν να περιμένουν βοήθεια από κανέναν άλλον πέραν του εαυτού τους. Πρέπει οι ίδιοι να ξεκινήσουν πανστρατιά, για να σώσουν την πατρίδα τους. Αν οι ελλαδίτες Έλληνες πρέπει να πιέσουν τη δικαστική εξουσία, για ν' "αποφανθεί" για το τελικό ύψος του χρέους, δεν θα πρέπει να αφεθούν ν' αγωνίζονται μόνοι τους. Οι Έλληνες της διασποράς πρέπει να επωμιστούν το δικό τους μερίδιο στον εθνικό μας αγώνα. Πρέπει να ενημερώσουν ολόκληρο τον υπόλοιπο κόσμο για τα εγκλήματα που συμβαίνουν αυτήν τη στιγμή εις βάρος της πατρίδας τους …Της πανταχόθεν βαλλόμενης και κατασυκοφαντημένης πατρίδας τους. Πρέπει να μάθει όλος ο κόσμος τι συμβαίνει στην Ελλάδα και αυτό μπορούν να το κάνουν μόνον οι Έλληνες της Διασποράς. Αν αυτό το κείμενο βοηθά σ' αυτήν την προσπάθεια, θα πρέπει να το μεταφράσουν σε όποια γλώσσα μπορούν, προκειμένου να μάθει και ο τελευταίος άνθρωπος στον Πλανήτη τι συμβαίνει στην Ελλάδα.
Πρέπει ο ελληνισμός να εκμεταλλευτεί την τεράστια διασπορά του και μέσω του διαδικτύου να σπάσει το μονοπώλιο της ενημέρωσης των "κλαιόντων" ληστών. Πρέπει να μάθει ο κόσμος ότι η Ελλάδα αυτήν τη στιγμή έχει γίνει ένα "πειραματόζωο" στα χέρια των σύγχρονων "Μέγκελε" …Των τραπεζιτών "Μέγκελε", οι οποίοι με τη βία την αναγκάζουν ν' αποδεχθεί το παράνομο χρέος της, για να της αφαιρέσουν το εθνικό της κεφάλαιο, που για την ίδια έχει την πολυτιμότητα και την αξία που έχουν για έναν άνθρωπο τα ζωτικά του όργανα. Πρέπει να μάθει ο κόσμος ότι οι Εβραίοι τραπεζίτες μαζί με τη γερμανική κυβέρνηση έχουν υποβάλει τον ελληνικό λαό σε ένα τεχνητό οικονομικό ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ, το οποίο τον οδηγεί στην καταστροφή και τον "θάνατο". Πρέπει να μάθει ο κόσμος τι συμβαίνει στην Ελλάδα, γιατί έρχεται και η δική του σειρά.
Πρέπει επιτέλους ν' αποκαλυφθεί η αλήθεια που κρύβουν οι τοκογλύφοι, οι οποίοι λυμαίνονται ολόκληρο τον Πλανήτη και όχι μόνον την Ελλάδα. Δεν είναι δυνατόν ένας πραγματικός κόπρος, όπως είναι ο Καν, να διαβάλει και να προσβάλει έναν από τους σημαντικούς λαούς της ανθρώπινης ιστορίας, χωρίς καμία αντίδραση. Δεν είναι δυνατόν ένα σκουπίδι σαν κι αυτό ν' "ακούγεται" πιο δυνατά από έναν ολόκληρο λαό. Οι Έλληνες έχουν τη δύναμη να σπάσουν αυτό το "εμπάργκο" στην ενημέρωση και να διεκδικήσουν το δίκιο τους …Το δίκιο που θα τους σώσει …Ο αγώνας πλέον είναι ανάγκη και όχι πολυτέλεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: