Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Άδεια παραμονής στους μετανάστες για ανθρωπιστικούς λόγους πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ (ΝΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΝΑ... ΚΛΑΨΕΙ ΚΑΙ ΕΔΕΣΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ)


Να δοθεί στους λαθρομετανάστες άδεια παραμονής για ανθρωπιστικούς λόγους ζήτησαν ο Μανώλης Γλέζος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Παν. Λαφαζάνης και το μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Τάκος Κορωνάκης, στη σημερινή τους συνάντηση με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Παπουτσή, για το θέμα των μεταναστών.
Όπως ανέφεραν η κατάσταση έχει φτάσει στο και πέντε και "από στιγμή σε στιγμή μπορεί να έχουμε μοιραίες ανεπίστρεπτες εξελίξεις οι οποίες θα είναι μια πραγματική ιστορική τραγωδία για τη χώρα".
Ο Μανώλης Γλέζος δήλωσε πως το αίτημα τους μπορεί να εφαρμοστεί καθώς "εδράζεται στο άρθρο 21 του Νόμου 3907, όπου για λόγους φιλευσπλαχνίας μπορεί να λυθεί άμεσα το θέμα.(ΠΑΠΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ )
Συναντήσαμε τη κατανόηση του Υπουργού και ελπίζουμε ότι η κυβέρνηση στο σύνολό της και ο ίδιος ο πρωθυπουργός θα αντιμετωπίσουν το θέμα ώστε να μην έχουμε ό,τι δεν θέλουμε σε αυτόν τον τόπο".
Από τη μεριά του ο Χ. Παπουτσής, επανέλαβε ότι για την κυβέρνηση προέχει η ανθρώπινη ζωή αλλά τόνισε πως δεν υπάρχει δυνατότητα μαζικής νομιμοποίησης των μεταναστών .
"Άκουσα με μεγάλη προσοχή τις προτάσεις, τις οποίες μας έκανε η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ. Θα τις εξετάσουμε, θα τις μεταφέρω στον αρμόδιο Υπουργό, τον κ. Γιάννη Ραγκούση, και βεβαίως θα ενημερώσουμε τον Πρωθυπουργό" δήλωσε.

Διαβάστε περισσότερα: http://trikalagr.blogspot.com/2011/03/blog-post_888.html#ixzz1FwnZSmuo

Δεν υπάρχουν σχόλια: