Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Φανταστείτε Κύριοι καταστροφείς του Ελληνισμού, 1.000.000 ένοπλους μουσουλμάνους να ξεσηκώνονται κατευθυνόμενα εναντίον της χώρας!



Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ
Αυτοί που τόσα χρόνια βρίζανε τον Ελληνικό λαό, ως ρατσιστή, εθνικιστή, ξενοφόβο κτλ, για να εξυπηρετήσουν τα σκοτεινά αλλά ηλίθια σχέδια των γαυγιζόντων σήμερα Δασκαλοπουλαίων, λουφάξανε μετά το μάλλον μη αναστρέψιμο κακό που προξένησαν στον Ελληνισμό.
Λουφάξανε επίσης οι Σημίτηδες που καλούσαν με διαφημίσεις τον Χασάν να έρθει στη χώρα μας και οι διάφοροι Νάκοι του Κωστάκη Καραμανλή που με «υπερηφάνεια» διοργάνωναν συνέδρια «μεταναστών» με τη παρουσία του πλέον ηλιθίου πρακτορίσκου Γραμματέα του ΟΗΕ που υπήρξε ποτέ. Λουφάξανε επίσης οι διάφοροι ηλίθιοι και ηλίθιες που ευχαριστούσαν τους μετανάστες που «διάλεξαν» την χώρα μας. Μέχρι εκεί είχε φτάσει η ηλιθιότητα.

Τι να πεί επίσης για τη «διεθνιστική» ή νεοταξική ή «ανθρωπιστική» ή «φιλανθρωπική» στάση, αριστερών (με ή χωρίς εισαγωγικά” κομμάτων που έπαιξαν και παίζουν το παιγνίδι της Νέας Τάξης και των Δασκαλοπουλαίων;
Μετά την καταστροφή που προξένησαν όλοι οι ανωτέρω και με τα προβλεπόμενα να συμβούν με βεβαιότητα στη χώρα μας οι κύριοι αυτοί πρέπει να λογοδοτήσουν. Καθώς αυτοί που μέχρι πρόσφατα ζητούσαν λαθρομετανάστευση «χωρίς ποσοστώσεις» κύριε Χρυσοχοΐδη και λοιποί !
Φανταστείτε Κύριοι καταστροφείς του Ελληνισμού, 1.000.000 ένοπλους μουσουλμάνους να ξεσηκώνονται κατευθυνόμενα εναντίον της χώρας. Και αν δεν μπορείτε να το φανταστείτε και να λάβετε τα απαραίτητα μέτρα, τότε είστε ανάξιοι  για τον Ελληνισμό. Η στρουθοκαμηλική σας πολιτική είναι τρομερά επικίνδυνη για τον Ελληνισμό και τη χώρα.
Είναι ύψιστο θέμα για τον Ελληνισμό να απελαθούν οι λαθρομετανάστες. Ακόμα και αν σταλούν στη ΕΕ με χαρτιά.
Υ.Γ. Στην Κύπρο με το πρόβλημα κατοχής επικρατεί ακόμα μεγαλύτερη ηλιθιότητα (;) με τους διαφόρους Ευαγόρου και Σιλικιώτες του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΕΛ να εξυβρίζουν συνεχώς τους Ελληνοικυπρίους για να τους κάνουν να μην αντιδρούν στη λαθρομετανάστευση που θα τους αφανίσει. Το «ωραίο» είναι ότι «υπερηφανεύνται» γιατί λένε ψευδώς ότι εφαρμόζουν τις «οδηγίες» της ΕΕ την στιγμή που όλες οι χώρες της ΕΕ αντιδρούν στη λαθρομετανάστευση γιατί έχουν συνειδητοποιήσει ότι και ολόκληρη η Ευρώπη οδηγείται σε Μουσουλμανοπόιηση.


http://ellinonea.blogspot.com/2011/03/1000000.html

1 σχόλιο:

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ είπε...

Ες λίαν προσεχώς τα σπουδαία!!!