Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

S.C.E.N.A.R. Therapy Θεραπεύει ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Κυριολεκτικά, ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.




1
Θεραπεύει ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Κυριολεκτικά, ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Το S.C.E.N.A.R., η Self-Controlled Energo Neuro Adaptive Regulation, αναπτύχθηκε από το Ρωσικό διαστημικό πρόγραμμα για να υπερπηδήσουν τα ιδιαίτερα προβλήματα των διαστημικών ταξιδιών. Τα φάρμακα δεν ήταν πρακτικά λόγω της μεγάλης ποικιλίας και της ποσότητος, και επίσης λόγω της συγκεντρώσεως τοξινών στο σύστημα ανακυκλώσεως του νερού. Μια θεραπεία για όλο το πλήρωμα.
Μια Ρωσική ομάδα γιατρών και επιστημόνων, με βάση το πανεπιστήμιο Sochi και με την καθοδήγηση του Alexander Karasev στα τέλη του 1970, ανέπτυξαν μια μέθοδο θεραπείας ενεργειακή, πολύ-εφαρμοζόμενη και μη επεμβατική. Ήταν οι πρώτοι άνθρωποι που πέτυχαν επαναλαμβανόμενη θεραπεία χρησιμοποιώντας ηλεκτρικά σήματα για να τονώσουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Ο επικεφαλής επιστήμονας καθηγητής Revenko ισχυρίζεται ότι ελάχιστες ασθένειες δεν μπορεί να θεραπεύσει το SCENAR. Τα τεστ στην Ρωσία έδειξαν ότι είναι αποτελεσματικό στο 80% των περιπτώσεων.
2
Πώς δουλεύει
Το SCENAR χρησιμοποιεί βίο-ανάδραση εξιτάροντας το νευρικό σύστημα, επίσης μπορεί να το διδάξει πώς να θεραπεύει τον εαυτό του. Η συσκευή στέλνει μια σειρά σημάτων μέσα από το δέρμα και μετρά την ανταπόκριση. Κάθε σήμα στέλνεται μόνο, όταν μια αλλαγή σε απάντηση του προηγουμένου σήματος έχει εγγραφεί στις ηλεκτρικές ιδιότητες του δέρματος. Οι ορατές αντιδράσεις περιλαμβάνουν κοκκίνισμα του δέρματος, μούδιασμα, ακαμψία – κόλλημα (η συσκευή δίνει την αίσθηση ότι σέρνεται πάνω σε μαγνήτη), και αλλαγές στους αριθμούς των ενδείξεων.
Οι C-ίνες που αποτελούν το 85% των νεύρων στο σώμα, αντιδρούν περισσότερο στην ήλεκτρο διέγερση και είναι υπεύθυνες για την παραγωγή των νευροπεπτιδίων.
Το σώμα μπορεί να συνηθίσει σε μια σταθερή παθολογική κατάσταση, που μπορεί να προέρχεται από τραυματισμούς, αρρώστιες η τοξικότητα. Το SCENAR καταλύει την διαδικασία δημιουργίας ρυθμιστικών πεπτιδίων με διέγερση των C-ινών στο σώμα όπου είναι απαραίτητο. Είναι αυτά τα νευροπεπτίδια που με την σειρά τους ξανά αποκαθιστούν την την φυσιολογική κατάσταση του σώματος και είναι υπεύθυνα για την διαδικασία της θεραπείας. Καθόσον αυτά τα πεπτίδια κρατάνε αρκετές ώρες, η θεραπεία θα εξακολουθήσει αρκετές ώρες μετά το πέρας της θεραπείας. Η μεγάλη ποσότητα των νευροπεπτιδίων και των C-ινών στο Κεντρικό Νευρικό Σύστημα, έχει ως αποτέλεσμα σε μια περιοχή με άλλες χημικές ανισορροπίες, διορθώνοντας την αϋπνία, την όρεξη και προβλήματα συμπεριφοράς.
3
Στην Ρωσία υπάρχουν πάνω από 50.000 περιπτώσεις της χρήσεως του και 600 γιατροί το χρησιμοποιούν σαν το κύριο θεραπευτικό τους εργαλείο. Υπάρχει ένας θησαυρός πληροφοριών από έγγραφα ερευνών, κλινικές αναφορές και manual λειτουργίας. Η συσκευή χρησιμοποιείται σε πολλές περιπτώσεις αρρώστιας η τραυματισμών: κυκλοφοριακό, αισθητηριακό, αναπνευστικό, νευρολογικό, ουρογεννητικό σύστημα, μυοσκελετικό, γαστρεντερικό, ενδοκρινολογικό, ανοσοποιητικό και ψυχολογικών διαταραχών.
Το scenar επίσης χρεώνεται με πολύ γρήγορους χρόνους ανανήψεως.
Είναι γνωστή η γρήγορη ανάρρωση των Ρώσων αθλητών μετά από σοβαρούς τραυματισμούς, και μετά να σπάνε παγκόσμια ρεκόρ.
Στις κλινικές ατυχημάτων, η ικανότητα του να βοηθά την ανάνηψη σε θύματα καρδιακών προσβολών, μαζικών τραυμάτων και ανθρώπους που βρίσκονται σε κώμα.
Βρέθηκε ότι βοηθά στην βελτίωση της ικανότητας μαθήσεως, την μνήμη, την σεξουαλική δυσλειτουργία και στην βελτιωμένη φυσική υγεία.
Δοκιμές στην Ρωσία δείχνουν ότι μειώνει δραματικά τον πόνο.
Ασθενείς με καρκίνο και σπασίματα βρήκαν περισσότερη ανακούφιση με το scenar από ότι με οπιοειδή.
Εφαρμόζεται και για κοσμητικούς λόγους, επίσης και στα ζώα !
Το scenar ζυγίζει περίπου 300 γραμμάρια, έχει μήκος 200χιλιοστά, με μια ηλεκτρική επαφή και χρησιμοποιεί μπαταρία 9volt !!!
4
Νέα εφεύρεση από το ιατρικό τμήμα της KGB, χρησιμοποιεί την αρνητική θάλασσα ενέργειας του Dirac για θεραπεία !
του Tom Bearden

Οι Ρώσοι έχουν χρησιμοποιήσει εδώ και πολλά χρόνια την πρόδρομη μηχανική (γαργάλισμα της Θάλασσας Κενού του Dirac) σε ορισμένα μυστικά υπέρ όπλα. Δούλεψαν με αυτήν την μηχανική από το 1950 σε ένα απόλυτα μαζικό και μυστικό πρόγραμμα με διαταγή του Στάλιν. Αλλά κράτησαν την πρόδρομη μηχανική (στην οποία αναφέρονται ως energetics) απόλυτα κρυμμένη και πλήρως ελεγχόμενη από την KGB.
Πριν μερικά χρόνια, η Ρωσική KGB έδωσε μια αυτοματοποιημένη ιατρική συσκευή χειρός ονομαζόμενη Scenar, η οποία χρησιμοποιούσε την αρνητική θάλασσα ενέργειας του Dirac για να απαλύνει πολύ τον πόνο. Πραγματικά ελάττωνε πολύ τον πόνο αλλά με ελάχιστες θεραπευτικές ικανότητες, λόγω του ότι ήταν ειδικά σχεδιασμένο να μην θεραπεύει. Η Δύση έδωσε μικρή σημασία και είχε ελάχιστη ιδέα (ακόμη και τώρα), το πώς δουλεύουν τέτοια συστήματα.
Οι Ρώσοι απλώς θεωρούν τους Δυτικούς χαζούς ως προς την νέα φυσική, και δεν έκαναν τον κόπο να εξηγήσουν την διαδικασία, γιατί ακόμα αρνούνται δεχθούν και να καταλάβουν την αρνητική ενέργεια, αφού την απέκοψαν βιαίως από την συμβατική φυσική το 1934. Και οι Δυτικοί επιστήμονες φαίνεται να αδιαφορούν πλήρως για τις εκπληκτικές δυνατότητες του ελεγχόμενου γαργαλίσματος του κενού της θάλασσας Dirac με μικρούς απότομους παλμούς !
5
Πριν από δύο χρόνια οι Σοβιετικοί τελικά έδωσαν μια συσκευή Scenar-Cosmodic μια βελτίωση στο αρχικό Scenar που θεραπεύει επιπλέον από το αρχικό που μόνο απαλύνει τον πόνο. Το καινούργιο περιλαμβάνει μια επί πλέον συσκευή μέσα του, που είναι σχεδιασμένο να παράγει πιο περιορισμένο γαργάλισμα της θάλασσας Dirac ώστε να θεραπεύει.
Ήδη χρησιμοποιείται ανοικτά από του Ρώσους και ορισμένους Ευρωπαίους γιατρούς. Έχουν αναφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα στους ιστότοπους τους.
Από εδώ http://www.scenar.ru/en/productions/ μπορείτε να το αγοράσετε.
12Scenar impulse
Επίλογος
Να αναφέρω ότι άλλες παρόμοιες συσκευές ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΣΤΟ DNA ΣΑΣ ?? Όπου είναι χτυπημένο ?? Δεν το πιστεύετε ?? Καλά κάνετε, δεν θα το χρειαστείτε άλλωστε, γιατί όλα αυτά τα χρόνια που ψηφίζατε και ασχολούσασταν με τις τράπεζες, το χρηματιστήριο, τις ποδοσφαιρικές σας ομάδες, τις εκκλησίες,  αντί να συναλλάσσεστε μόνο μετρητοίς, ΜΟΝΟ και εφ’ όσον υπήρχαν μετρητά, αντί να ασχοληθείτε με την ενεργοποίηση σας, αντί να δημιουργείτε περισσότερο απ ότι καταστρέφετε.. αντί να προσέχετε τι βάζετε στο στόμα σας και προπαντός τι βγάζεται από αυτό, … αντί…
Ήρθε η χώρα και η πολιτεία σε αυτά τα χάλια. Ξεπουλημένη, κομματιασμένη, υποτελής, μικρή και ασήμαντη.
Το τι ακολουθεί θα το μάθετε γρήγορα και μάλιστα με οδυνηρό τρόπο.
ΟΤΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ? ???
Αυτό το ξέρετε ??? Ούτε κι αυτό το πιστεύετε?? Καλά κάνετε, δεν θα το χρειαστείτε ούτε κι αυτό.
Ο Ασκληπιός το έκανε χιλιάδες χρόνια πριν
Διαβάστε και Κατανοήστε, πρώτα αυτά, και ίσως ξανά επανέλθω στο θέμα !
SCENAR-signal-in-the-body
8
9
10
Πωρίας, το φίδι του Ασκληπιού
Ο Ασκληπιός τα χρησιμοποιούσε στα Ασκληπιεία για όλες τις θεραπείες που γινόταν εκεί, από τρέλα μέχρι καρκίνο, ΑΜΕΣΑ, την ίδια ημέρα.
Επίσης αν δεν μπορούσε να πάει ο άρρωστος πήγαινε ο πλησιέστερος συγγενής του πρώτου βαθμού. Η θεραπεία τότε γινόταν μέσω της αιθερικής συνδέσεως των δυο τους. Για αυτό βλέπετε στην εικόνα 2 τον Πωρια στον ώμο του ασθενούς. Φυσικά χρησιμοποιούσαν και δακτυλοπίεση τον μετέπειτα «βελονισμό».
Στην εικόνα 1 βλέπετε τους γονείς και το παιδί να προσφέρουν αναθήματα στο «»φίδι»».
Ο Πωρίας Μέσα Από Αρχαία Κείμενα
Κλαυδιος Αιλιανός, De natura animalium, 8.12.1-6

Ὁ παρείας ἢ παρούας (οὕτω γὰρ Ἀπολλόδωρος ἐθέλει) πυρρὸς τὴν χρόαν, εὐωπὸς τὸ ὄμμα, πλατὺς τὸ στόμα, δακεῖν οὐ σφαλερός, ἀλλὰ πρᾶος. ἔνθεν τοι καὶ τῷ θεῶν φιλανθρωποτάτῳ ἱερὸν ἀνῆκαν αὐ τόν, καὶ ἐπεφήμισαν Ἀσκληπιοῦ θεράποντα εἶναι οἱ πρῶτοι ταῦτα ἀνιχνεύσαντες.
> Αριστοφάνης, Πλούτος 688-690
Τὸ γρᾴδιον δ᾽ ὡς ᾔσθετο δή μου τὸν ψόφον,τὴν χεῖρ᾽ ὑπῆρε· κᾆτα συρίξας ἐγὼ ὀδὰξ ἐλαβόμην ὡς παρείας ὢν ὄφις.
(έβγαλα ένα συριστικό ήχο σαν το φίδι [παρείας])


Ενέργεια Από Το Ενεργό Κενό
Σε μια άδεια κούπα του τσαγιού υπάρχει αρκετή ενέργεια για να βράσει όλους τους ωκεανούς του πλανήτη. Είναι ένα γεγονός γνωστό στην επιστημονική κοινότητα, και για παράδειγμα ήταν το αγαπημένο ρητό του τιμημένου με Νόμπελ φυσικής Dr Richard Feynman. O James Clerk Maxwell (13 Ιουνίου 1831 – 5 Νοεμβρίου 1879) ήταν ένας Σκοτσέζος θεωρητικός φυσικός και μαθηματικός. Ο κατά γενική παραδοχή πατέρας του ηλεκτρομαγνητισμού.
Έγραψε 200 εξισώσεις όπου περιείχαν την λύση για το ενεργειακό πρόβλημα του πλανήτη και επιπλέον την δυνατότητα αντλήσεως άπειρης ενέργειας από το “Ενεργό Κενό”. Δηλαδή την τεχνολογία που χρησιμοποιούν όλες οι εξωγήινες φυλές με παραλλαγές φυσικά. Εκτός από εμάς. Έπρεπε λοιπόν το κρυφό κατεστημένο να τα εξαφανίσει όλα. Χρησιμοποίησαν τον Oliver Heaviside ο οποίος δεν ανήκε στην Ακαδημαϊκή κοινότητα. Και όμως η σνομπ Ακαδημαϊκή κοινότητα τον αποδέχεται. Αυτός ο “κύριος” έθαψε τον Maxwell, κράτησε μόνο 4 εξισώσεις, τις αλλοίωσε και έθαψε τις υπόλοιπες, κατά εντολή των επικυρίαρχων. Έτσι, αντί σε πενήντα χρόνια να είμαστε στο κέντρο του Γαλαξία τουλάχιστον, ακόμη σερνόμαστε στα μαύρα φίδια της ασφάλτου με εμβολοφόρους κινητήρες και απολιθωμένα καύσιμα.
Κατόπιν θάψανε τον Tesla και μας φορέσανε τον ηλίθιο Αϊνστάιν ! :roll: Ο Γελαστούλης είναι σαρκαστικός
και τον ακόμη πιο ηλίθιο  Steven HawkingsΟ Γελαστούλης είναι μπερδεμένοςΟ Γελαστούλης είναι σαρκαστικός
Υπάρχουν πολλές εκατοντάδες συσκευές που παράγουν ενέργεια από το ενεργό κοινό με συντελεστή αποδόσεως από 3 μέχρι 18.000 !!! Σε όλες τις συσκευές που έχουμε ο συντελεστής αποδόσεως είναι μικρότερος του ένα. Σήμερα θα ασχοληθούμε με μια από αυτές την MEG (Motionless Electromagnetic Generator) με συντελεστή αποδόσεως 18 !
Filly
Τι Είναι Η Βαθμωτή Ενέργεια ?
Είναι μια λεπτοφυής ενέργεια που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απόλυτη θεραπεία, η για στιγμιαίο θάνατο. Είτε πρόκειται για ένα άτομο η για ολόκληρο τον πληθυσμό του πλανήτη. Η ύπαρξή της κατ αρχάς προτάθηκε με μια σειρά τεσσάρων εξισώσεων από το Σκωτσέζο Μαθηματικό James Clark Maxwell στα μέσα του 1800. Ο Nicola Tesla απέδειξε την ύπαρξη της Βαθμωτής Ενέργειας κατά το τέλος του 19ου αιώνα.
Μόνο πρόσφατα η επίσημη επιστήμη (γιατί η ανεπίσημη την χρησιμοποιεί από παλιά) μπόρεσε να αποδείξει την ύπαρξη της Βαθμωτής Ενέργειας και να την χρησιμοποιήσει για ιατρικούς λόγους. Η Αρχή της Τεχνολογίας της Βαθμωτής Ενέργειας σχετίζεται με την Κβαντική φυσική. Κάθε ζωντανός οργανισμός έχει το κύτταρο σαν βασικό του στοιχείο. Ένα κύτταρο αποτελείται από μόρια και αυτό από άτομα. Σε αυτά τα άτομα, ένα μικρό σωματίδιο που αποκαλείται “κβάντο” δημιουργεί κύματα.

‘Η Ενέργεια Είναι Δωρεάν’ Νikola Τesla

3
Όπλα Ηλεκτρομαγνητικών Κυμάτων Αντεστραμμένου Χρόνου
…Μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, οι Σοβιετικοί ξεκίνησαν ένα αληθινά γιγαντιαίο πρόγραμμα για να μαζέψουν και να εκτιμήσουν όλη την επιστημονική βιβλιογραφία της Δύσεως. Όλο το υλικό επανεξετάστηκε πλήρως και αφομοιώθηκε, σε μια σκόπιμη έρευνα για να βρεθεί κάτι καινούργιο. Τίποτα παρόμοιο δεν έχει γίνει ποτέ στην Δύση. Που είσαι Τέσλα ?
…Έτσι λοιπόν τον Απρίλιο του 1986, η έκρηξη σε ένα αντιδραστήρα στο Chernobyl σίγουρα προκλήθηκε από ατύχημα του τεράστιου πομπού του Τρυποκάρυδου (Woodpecker) περίπου 30 χιλιόμετρα μακριά. Δες «Duga-3 ο Ρωσικός Τρυποκάρυδος» . Η ξαφνική αποτυχία του (TR) πομπού Woodpecker αναγνωρίστηκε θετικά από τον μηχανικό Bill Bise. Όλα τα κυκλώματα ασφαλείας ενεργοποιήθηκαν στιγμιαία, απελπισμένα τραβούσαν το γιγαντιαίο «στάσιμο κύμα» που είχε κτίσει το όπλο.
Μερικές ώρες αργότερα, τα κυκλώματα ασφαλείας του πομπού τελικώς κατέρρευσαν, και ένας πολύ μικρότερος αλλά ακόμη σημαντικός ηλεκτροβαρυτικός παλμός εκκενώθηκε στην Γη, εξαπλωνόμενος σαν κύμα εδάφους. Το πρώτο ραδιενεργό υλικό – οι ράβδοι πυρηνικού καυσίμου σε έναν από τους άτυχους αντιδραστήρες του Chernobyl – συνάντησαν το κύμα εδάφους και αμέσως εξεράγησαν.
το εκληκτικο αρθρο ειναι απο το τρομερο site μια σταλα

Δεν υπάρχουν σχόλια: