Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Στο χρονοντούλαπο της...ιστορίας η Δραγώνα!


Γράφει ο Δημήτρης ΠαπαγεωργίουΜετά τις κυρίες Ρεπούση και Αλ Σαλέχ, μία ακόμη "αποδομήτρια" ήλθε να προστεθεί στον κατάλογο αυτών που αναγκάζονται να αποχωρήσουν από διάφορα πόστα, υπό την πίεση της ελληνικής κοινωνίας.
Το βράδυ της Κυριακής, επιβεβαιώθηκε η παραίτηση της κ. Δραγώνα, υπεύθυνης για πολλά και διάφορα πράγματα και γνωστής κυρίως για τις απόψεις της περί ιστορίας αλλά και του "ανορθόδοξου τρόπου" με τον οποίο διορίστηκε, καθώς δεν διαθέτει πτυχίο πανεπιστημίου αναγνωρισμένου από την Ελλάδα, σύμφωνα με καταγγελίες.
Η αρχή αυτής της “προδιαγεγραμμένης” παραίτησης, όπως πληροφορηθήκατε από τις σελίδες αυτής της εφημερίδας, έγινε κατά την διάρκεια της συνάντησης μεταξύ της Άννας Διαμαντοπούλου και του Γιώργου Καρατζαφέρη.
Τότε γράφαμε, ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η υπουργός Παιδείας, έστερξε στον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ, προκειμένου να την βοηθήσει να “επιβιώσει” από τις επιθέσεις που δέχτηκε από τον πατριωτικό τύπο, λόγω της διαρροής της εισήγησης της κ. Δραγώνα, σύμφωνα με την οποία θα καταργούσε το μάθημα της Ιστορίας.
Βέβαια, ήθελε και την συμμετοχή του ΛΑΟΣ στον διάλογο για τις αλλαγές στα ΑΕΙ. Η προϋπόθεση που έθεσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ήταν η απόρριψη των διαφόρων εισηγήσεων της κ. Δραγώνα. Δεν ξέρουμε αν τέθηκε και το ίδιο το θέμα της “παραίτησής” της, πάντως τα πράγματα οδηγήθηκαν εκεί, μετά από λίγο μόλις καιρό.
Ίσως πρόκειται και για απλή σύμπτωση, καθώς πολλοί λένε, ότι η πραγματική αιτία της παραίτησης της κ. Δραγώνα ήταν η ένταση στις σχέσεις της με τον κ. Πανάρετο ή η εισαγγελική έρευνα που κινείται σχετικά με το πανεπιστημιακό της πτυχίο, το οποίο δεν είναι από ελληνικό πανεπιστήμιο, αλλά από το γνωστό “Deree”. Ίσως βέβαια είναι ένας συνδυασμός και των τριών.
Βέβαια, αρκετό από το κακό που έχει κάνει η κ. Δραγώνα, ιδιαίτερα σε ζητήματα που αφορούν την Θράκη δεν διορθώνεται – και αμφιβάλλουμε εάν έχει την διάθεση η κ. Διαμαντοπούλου να τα διορθώσει. Σίγουρα όμως πρόκειται για μία θετική εξέλιξη.
Όπως σχολίασε και ένας καλός φίλος, ο Γιάννης Κωτούλας, “αυτό που συμβαίνει με τις αλλεπάλληλες "παραιτήσεις", προσωπικοτήτων του "αποδομητικού" κινήματος, είναι σημαδιακό, διαμορφώνεται μία δυναμική πολιτισμικής εθνοκεντρικής αναφοράς, η οποία απουσίαζε από την Ελλάδα, ένα υπόγειο ρεύμα στην ελληνική κοινωνία υπέρ της διατήρησης της εθνικής ταυτότητας και κατά της εαυτοφοβίας. Αυτό το ρεύμα πρέπει να αποκτήσει την θεσμική κυβερνητική του έκφραση στο μέλλον, ώστε να αντιστρέψει τις υπερβολές του αποδομισμού.
Το ενδιαφέρον είναι ότι αυτή είναι η νόρμα πλέον σε όλη την Ευρώπη και ευρύτερα σε όλον τον δυτικό κόσμο. Σε όλη την Ευρώπη καταγράφεται αυτή η τάση, η ελληνική Κεντροδεξιά είναι σε προνομιακή θέση, η έμφαση στο μεταναστευτικό, σε θέματα εθνικής ταυτότητας, κοινωνικής συνοχής είναι δυνατόν να οδηγήσει σε μακροχρόνια πολιτική κυριαρχία.”
Η ουσία είναι, ότι πρέπει να σπάσει το κακό σπυρί της αριστερής επικυριαρχίας στα πνευματικά δρώμενα της χώρας. Ήδη τέτοιες κινήσεις γίνονται σε πολλά επίπεδα. Το πιο σημαντικό όμως είναι το πολιτικό. Όσο πρέπει να εναντιωθεί το πατριωτικό κίνημα σε κινήσεις σαν της κ. Δραγώνα, άλλο τόσο δεν πρέπει ποτέ να ξεχάσει κυρίες σαν την Μαριέττα Γιαννάκου, που πριμοδότησαν την Ρεπούσεια θέση στην εκπαίδευση.
Από "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ"


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: