Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010

Γενικός Γραμματέας ΟΗΕ: Θα βρεθεί σύντομα λύση στο όνομα…

Οκτώβριος 19, 2010.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Ban Ki-moon, εξέφρασε την ελπίδα, σήμερα στο Στρασβούγο, ότι μέσω του ειδικού διαμεσολαβητή του οργανισμού, Μάθιου Νίμιτς, θα βρεθεί σύντομα μια λύση στην Ελληνο – σκοπιανή διαμάχη για το όνομα, η οποία θα είναι αποδεκτή από αμφότερες τις πλευρές.

«Γνωρίζω ότι υπάρχουν ιστορικοί λόγοι που επηρεάζουν τη συζήτηση του ζητήματος. Συναντήθηκα με τους ηγέτες των δύο χωρών και ξέρω ότι είναι σημαντικό να ληφθούν υπ’ όψη οι διάφορες που χωρίζουν τις δύο χώρες, αλλά πιστεύω ότι θα βρεθεί μια λύση στο όνομα, το ταχύτερο δυνατό και με τρόπο αρμονικό», δήλωσε ο γενικός γραμματέας της παγκόσμιας Οργάνωσης, απαντώντας σε δημοσιογράφο στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, που παρέθεσε μετά την τελετή του Συμβουλίου της Ευρώπης για την 60η επέτειο της έγκρισης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου.

Σημειώνεται ότι ο Μπαν Κι –Μουν δεν έκανε κανένα σχόλιο για την ομιλία του προέδρου των Σκοπίων, Γκεόργκι Ιβανόφ και δεν απάντησε στο ερώτημα κατά πόσον υπάρχουν αξίες, που υπερασπίζεται ο ΟΗΕ και το Συμβούλιο της Ευρώπης, στις οποίες υπάρχει άρνηση στην ελευθερία των ανθρώπων να επιλέγουν το όνομα τους και το όνομα του κράτους τους, σημειώνει η σκοπιανή ‘Σίτελ’.

Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος/ http://echedoros-a.blogspot.com/2010/10/blog-post_6110.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: