Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Αρχίζει και επίσημα η σύγκρουση των bloggers με κυβέρνηση και ΜΜ"Ε"

H κυβέρνηση του μνημονίου, επιδιώκει να ανοίξει έναν προσχηματικό δήθεν διάλογο στο opengov όπου αναφέρει κατά λέξη:

«Το Υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού ανακοινώνουν την πρόθεση να αναλάβουν πρωτοβουλία δημόσιας διαβούλευσης για τα θέματα, τις δυνατότητες ανάπτυξης, τις ανάγκες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα μέσα διαδικτυακής ενημέρωσης και επικοινωνίας στην Ελλάδα.
Στόχος είναι η διαφάνεια και....»

Δεν γνωρίζουμε αν στα ανωτέρω μέσα διαδικτυακής ενημέρωσης, περιλαμβάνει η κυβέρνηση και τα blogs, τα οποία όμως δεν είναι μέσα ενημέρωσης αλλά προσωπικά ημερολόγια των πολιτών. Εμείς πάντως πιστεύουμε ότι εκεί κυρίως στοχεύει. Θέλει να τα θέσει υπό τον έλεγχό της (έννομη σχέση με την πολιτεία) και να τα φιμώσει (τήρηση της δεοντολογίας).

Δεν μπορεί να αντιμετωπίσει όλους τους bloggers μαζί, αλλά εύκολα, με τα κρατικά μέσα καταστολής, μπορεί να "καθαρίζει" τον κάθε μεμονωμένο επώνυμο και ως εκ τούτου αδύναμο blogger.

Δεν θα... ησυχάσει η εντολοδόχος κυβέρνηση του μνημονίου, αλλά ούτε και τα καθεστωτικά ΜΜ"Ε" που χάνουν συνεχώς φύλλα και τηλεθεατές υπέρ του διαδικτύου, με αντίστοιχη οικονομική ζημιά τους και απώλεια πολιτικής επιρροής.

Το σακί που φτιάχνουν κυβέρνηση και ΜΜ"Ε" για να κλείσουν μέσα το λαό, το σχίζουν τα blogs. Τη μεγαλύτερη ζημιά στο σάπιο και διεφθαρμένο καθεστώς την κάνουν τα ανεξάρτητα και αδέσμευτα blogs και αυτό δεν θα σταματήσει μέχρι να τα θέσει υπό έλεγχο.

Μετά από κάποια σποραδικά άρθρα σε διάφορα καθεστωτικά ΜΜ"Ε" από παπαγαλάκια του συστήματος, εδώ και καιρό, αλλά και από κάποιες δήθεν πρωτοβουλίες κάποιων καθεστωτικών blogs, που λειτουργούν ως «Δούρειος Ίππος» στην μπλογκόσφαιρα, εμφανίζεται πλέον επίσημα το ίδιο το αφεντικό του συστήματος για να επιβάλει τις αποφάσεις του.

Βέβαια, αν τολμήσει η κυβέρνηση να βάλει χέρι στις αδούλωτες ψυχές που είναι πίσω από τα ελεύθερα και ανώνυμα blogs, τους αντάρτες της ελεύθερης σκέψης, η γελοιοποίησή της θα είναι πολύ μεγάλη.
Έφθασε λοιπόν η ώρα της σύγκρουσης.

Όσοι bloggers επιθυμούν να γίνουν επώνυμοι επαγγελματίες δημοσιογράφοι του διαδικτύου, να ακολουθούν κανόνες δημοσιογραφικής δεοντολογίας και να αυτοφιμώνονται, για να συναγελάζονται με πολιτικούς και να έχουν ασφαλιστικά ταμεία και έσοδα από διαφημίσεις, ας το κάνουν, κανείς δεν τους το απαγορεύει να γίνουν μέρος του συστήματος.

Όμως και κανείς δεν μπορεί να φιμώσει και να επιβάλει στους ελεύθερους πολίτες να μην είναι ελεύθεροι και αδέσμευτοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια: