Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010

Το Ισραήλ προετοιμάζεται για πόλεμο εναντίον του Ιράν στην Ελλάδα;

Το Ισραήλ προετοιμάζεται για πόλεμο εναντίον του Ιράν στην Ελλάδα;


Το Ισραήλ στο πλαίσιο της προετοιμασίας για μια πιθανή επίθεση εναντίον του Ιράν, πραγματοποίησε τις τελευταίες μέρες αεροπορικές ασκήσεις ανεφοδιασμού αεροσκαφών  από ελληνικές αεροπορικές βάσεις.
Οι ασκήσεις παρουσιάστηκαν ως ασκήσεις ρουτίνας στο πλαίσιο των κοινών ασκήσεων «διάσωσης» που πραγματοποιούνται μεταξύ Ελλάδας-Ισραήλ από το 2008 και έλαβαν τέλος στις 14 Οκτωβρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Ισραηλινού πρωθυπουργού Νετανιάχου στην Ελλάδα τον περασμένο Αύγουστο, έγινε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για κοινές αεροπορικές  ασκήσεις.
Πληροφορίες από την ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία αναφέρουν ότι χρησιμοποιούν τις βάσεις της  Νέα Αγχίαλου, του Άραξου και της Ανδραβίδας για ασκήσεις ανεφοδιασμού με  αεροσκάφη που είναι  εξοπλισμένα με πρόσθετες δεξαμενές καυσίμων. Επίσης στην Ελλάδα σταθμεύουν αρκετά Ισραηλινά ελικόπτερα τύπου CH-53.
Πηγές αναφέρουν ότι το Ισραήλ είναι πλήρως προετοιμασμένο για να επιτεθεί στο Ιράν, απλώς περιμένει μία πρόφαση.
Σε πρόσφατη περιοδεία του στη Μέση Ανατολή ο Ιρανός Πρόεδρος Αχμαντινετζάν, επανέλαβε για μία ακόμα φορά ότι το Ισραήλ πρέπει να καταστραφεί.
Κύκλοι του ΝΑΤΟ, περιμένουν να δουν εάν η συγκεκριμένη έκκληση του Αχμαντινετζάν, θα αποτελέσει την πρόφαση για ενδεχόμενη επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν.
Πηγή: «Το Ισραήλ κάνει σε ελληνικό έδαφος ασκήσεις επίθεσης από αέρος κατά του Ιρανικών στόχων»

http://www.info.kopp-verlag.de/hintergruende/europa/redaktion/israel-uebt-luftangriffe-auf-iranische-ziele-in-griechenland.html;jsessionid=16288EFD69D83F4C7E3B681D796C02BC

Aπο Ελλην Ελληνολάτρης /  http://ellinilatris.blogspot.com/2010/10/blog-post_6201.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: