Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Τεράστια επιχείρηση νοθείας στις εκλογές με διευθύνσεις κατοικίας μαϊμού!!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - 


Ψήφος σε μετανάστες με ψεύτικες διευθύνσεις!
Το παρακάτω άρθρο δημοσιεύθηκε στο σημερινό φύλλο (28/10/2010) της εφημερίδος "ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ".

"Το "Π" αποκαλύπτει πως γράφτηκαν στους εκλογικούς καταλόγους με διευθύνσεις - μαϊμού χωρίς έλεγχο από το Υπουργείο Εσωτερικών. Φόβοι ότι το ίδιο έχει συμβεί σε όλη την χώρα."

"...κάποιοι (;) έχουν επιχειρήσει - και σε γενικές γραμμές έχουν καταφέρει - να εγγράψουν στους εκλογικούς καταλόγους του υπουργείου Εσωτερικών "ανυπαρκτούς" μετανάστες, κυρίως από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Βουλγαρία, Ρουμανία, Πολωνία), χρησιμποποιώντας ψεύτικα ή πλαστά στοιχεία. Το θράσος των εμπνευστών της απάτης ήταν τέτοιο , ώστε δεν τους εμπόδισε να δηλώσουν διευθύνσεις στις οποίες - αν ψάξει, όπως κάναμε εμείς - θα βρει κανείς αντί για κατοικίες και ανθρώπους
- οικόπεδα,
- μισογκρεμισμένα σπίτια,
- σφραγισμένα και καρφωμένες με ξύλα εισόδους,
- καταστήματα (βρήκαμε μια ψαραγορά και μια ταβέρνα)..."

"Ψηφοφόροι ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ!"

"...όπως ομολογούν ορισμένοι από τους εγγραφέντες μετανάστες (Βούλγαροι), υπήρχε ομοεθνής τους που προσπαθούσε να συγκεντρώσει στοιχεία (ονόματα και αριθμούς διαβατηρίων) για να καταθέσει μαζικά αιτήσεις ώστε να έχουν δικαίωμα ψήφου. Οι πληροφορίες λένε ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο ήθελε να συγκεντρώσει τουλάχιστον 200 άτομα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
ΣΧΟΛΙΟ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΩΝ:  
Σας ερωτούμε λοιπόν κύριοι της κυβερνήσεως... Ποιός είναι αυτός που κρύβεται πίσω από αυτήν την επαίσχυντη, και άρτια οργανωμένη επιχείρηση νοθείας;;;; 
Καλλικράτης, ένα νέο νομοσχέδιο που τυγχάνει να συντονίζεται χρονικά με τις νομαρχιακές εκλογές. Ένα νομοσχέδιο που τυγχάνει να έχει πολλές ... "τρύπες" και "παραθυράκια". Ένα άριστα οργανωμένο σύστημα νοθείας που απαρτίζεται από Έλληνες και μετανάστες, και τυγχάνει να εκμεταλλεύεται την "ανικανότητα" του υπουργείου Εσωτερικών στο να διενεργήσει τους στοιχειώδεις ελέγχους, όπως αυτόν της επιβεβαίωσης διεύθυνσης κατοικίας και τηλεφωνικού αριθμού!  
Τόσα τυχαία γεγονότα μαζεμένα ... Μήπως, λέμε μήπως, επιστρατεύονται τα "βρώμικα" μέσα των εκλογών του 1961 (;) με θύματα ποιούς άλλους ... ΕΜΑΣ.
Μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδος ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ, περιμένουμε απαντήσεις και δράση ... αλλιώς με την σιωπή σας αποκαλύπτετε τον ΕΝΟΧΟ.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

(ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ)
ΣΕΛΙΔΑ 1






















ΣΕΛΙΔΑ 2






















ΣΕΛΙΔΑ 3










Δεν υπάρχουν σχόλια: