Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Ο αγωγός φυσικού αερίου "South Stream" θα περάσει και από την ΠΓΔΜ, σύμφωνα με την κυβέρνηση

Ο ρωσικός αγωγός φυσικού αερίου Σάουθ Στριμ, που θα μεταφέρει φυσικό αέριο στην Ευρώπη μέσω Ελλάδας και Ιταλίας, θα περάσει και από την ΠΓΔΜ, όπως ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση της χώρας. Ο υπουργός Οικονομίας της ΠΓΔΜ, Ζόραν Σταβρέσκι, μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά από συνάντηση που είχε με υψηλόβαθμο στέλεχος του... ρωσικού κολοσσού Gazprom είπε ότι σύντομα η χώρα του θα αποτελέσει τμήμα του (δικτύου) του Σάουθ Στριμ. "Συζητήσαμε πολλές επιλογές", είπε, διευκρινίζοντας ότι αυτό θα εξαρτηθεί κυρίως από την Αλβανία και το Κόσοβο και τις ανάγκες τους σε φυσικό αέριο.

Ο εκπρόσωπος της Gazprom, Λεονίντ Τσουγκούνοφ, τόνισε ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση θα χρειαστεί τουλάχιστον ένας χρόνος "για τις τεχνικές προετοιμασίες". Ο Σάουθ Στριμ, ένας αγωγός μήκους 3.600 χιλιομέτρων, θα μεταφέρει από το τέλος του 2015 63 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα ρωσικού φυσικού αερίου προς την Ιταλία και την Ελλάδα παρακάμπτοντας την Ουκρανία.

Πηγή:http://www.e-typos.com/content.aspx?cid=13216&catid=6

Δεν υπάρχουν σχόλια: