Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2010

Το ΚΙΣ ζηταεί να καταπολεμηθεί ο αντισημιτισμός και ο Ρατσισμός στην Ελλάδα!.. Μας κοροϊδεύει;


Σ.Αντιπληροφόρησης: Αν αυτοί που μας κυβερνούν είχαν πάνω τους έστω και λίγη τσίπα θα ζητούσαν απο τους Εβραίους να καταργήσουν πρώτα τις εξετάσεις DNA σε όποιον θέλει να γίνει ισραηλινός πολίτης και τον ιμπεριαλιστικό και δολοφονικό εποικισμό της Δυτικής Οχθης, και μετά βλέπουμε για τον αντισημιτισμό και ρατσισμό στην Ελλάδα.

Σήμερα ενημερωνόμαστε από τα πρακτικά της βουλής:

Ο Βουλευτής Αθηνών κύριος Φώτιος Κουβέλης κατέθεσε αναφορά με την οποία το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδας ζητεί την ανάληψη και στήριξη πρωτοβουλιών που θα συμβάλουν αποτελεσματικά στην καταπολέμηση του αντισημιτισμού και του ρατσισμού κ.λπ..
http://www.hellenicparliament.gr/

Για ποιό λόγο άραγε το ΚΙΣ ζητάει την ανάληψη και στήριξη νέων πρωτοβουλιών που ΘΑ συμβάλουν κατά του Ρατσισμού;

Ας σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, τουλάχιστον για πέρυσι, η εγκληματικότητα των αλλοδαπών θεωρούταν υψηλή. Πιο συγκεκριμένα διαβάζουμε στα ΝΕΑ:


Υψηλή εγκληματικότητα από αλλοδαπούς

ΥΨΗΛΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της Αστυνομίας, η συμμετοχή των αλλοδαπών σε συγκεκριμένα βαριά αδικήματα, ληστείες, κλοπές - διαρρήξεις, ανθρωποκτονίες και βιασμούς.

Στις ληστείες η συμμετοχή των αλλοδαπών φθάνει το 49,46%, στις κλοπές διαρρήξεις το 50,87%, στις ανθρωποκτονίες το 37,57%, στους βιασμούς το 48,36%. Στα εγκλήματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης το ποσοστό συμμετοχής υπερβαίνει το αντίστοιχο των Ελλήνων, αφού διαμορφώνεται σε 55,13%. Αποκλειστική δράση, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, παρουσιάζουν στην παραχάραξη (98,78%), τις πλαστογραφίες (95,67%), και τις παραβάσεις πνευματικής ιδιοκτησίας (90,72%).

Σε αυτά δεν αναφέρεται η εγκληματικότητα σε ξυλοδαρμούς, που σήμερα κτυπάει κόκκινο!

Δεδομένου της υψηλής εγκληματικότητας, αλλά και του ποσοστού των αλλοδαπών στην Ελλάδα (8.1% επίσημα από Ε.Ε - 20%ανεπίσημα), τα ποσοστά αυτά αναλογικά είναι τεράστια σε σχέση με τα ποσοστά εγκληματικότητας των μη αλλοδαπών στην Ελλάδα.  Πρακτικώς, για την εγκληματικότητα κοντά στο 50%, οι αλλοδαποί εμφανίζουν 5-12 φορές πιο εγκληματική συμπεριφορά απ' ότι οι Έλληνες.

Το ότι οι Έλληνες αντιδρούν προς τους αλλοδαπούς λόγο της υπεραυξημένης τάσης τους στην εγκληματικότητα στην Ελλάδα, δεν σημαίνει ότι οι Έλληνες είναι ρατσιστές.

Αν πραγματικά το ΚΙΣ θέλει να στηρίζει αποτελεσματικές πρωτοβουλίες για την καταπολέμηση του Ρατσισμού στην Ελλάδα (και κατά συνέπεια του αντισημιτισμού, δείχνοντας ένα καλό πρόσωπο στους Έλληνες) θα πρέπει το ίδιο να προτείνει και να στηρίξει πρωτοβουλίες κατά των παρανόμων μεταναστών που εισέρχονται στην χώρα μας (1 πρώτη παρανομία που κάνουν όλοι αυτοί, είναι η παράνομη είσοδος στη χώρα μας), και που λόγο μεγάλης εγκληματικότητας αναγκάζουν τους Έλληνες να συμπεριφέρονται ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ρατσιστικά.

Στο σημείο όμως αυτό, θέλω να ενημερώσω το ΚΙΣ και τους αναγνώστες για σχετικές ειδήσεις που μπορεί ο καθένας να βρει στο διαδίκτυο όπως η εξής:
«Το Ισραήλ απαγορεύει στις εβραίες να συνευρίσκονται με μη εβραίους».


Πιο συγκεκριμένα διαβάζουμε στην λεζάντα:
«ARAB MAN CONVICTED OF RAPE BY DECEPTION FOR HAVING CONSENSUAL SEX WITH JEWISH WOMAN IN ISRAEL.», ενώ στα σχόλια διαβάζουμε: «And as RT's Paula Slier reports, even couples who choose to have interfaith relationships face hostility.»

Αυτό δεν είναι καθαρό παράδειγμα ακραίου Ρατσισμού - το γεγονός και μόνο ότι η συγκεκριμένη γυναίκα απέρριψε (ουσιαστικά ένιωσε πως βιάστηκε και γι' αυτό τον καταδίκασε) έναν άνθρωπο, επειδή δεν ήταν Εβραίος;

Ψάχνοντας περισσότερο βρέθηκαν κάποιες πληροφορίες όπως αυτές αναφέρονται στο παρακάτω site:
http://www.jewfaq.org/gentiles.htm

Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι: «Traditional Judaism does not permit interfaith marriages.» ως επίσης και ότι «Dennis Prager and Joseph Telushkin provide an excellent discussion of the issues involved in intermarriage in their book The Nine Questions People Ask About Judaism (Simon & Schuster, 1981). They note that if the non-Jewish spouse truly shares the same values as the Jewish spouse, then the non-Jew is welcome to convert to Judaism, and if the non-Jew does not share the same values, then the couple should not be marrying in the first place.»

Είναι πραγματικά κάπως αντιφατικό, μια ομάδα ανθρώπων οι οποίοι παραδοσιακά ασπάζονται έναν εθνικοθρησκευτικό ρατσισμό (wiki: The Jews, also known as the Jewish people, are a nation and ethnoreligious group), και φτάνουν στο σημείο να εξισώνουν δια μέσω κρατικών δικαστηρίων, οποιονδήποτε ακόμη και έναν αποδεκτό εραστή σε βιαστή μόλις μαθαίνουν ότι δεν είναι (παραδοσιακός) Εβραίος, να ζητάνε από εμάς, που ζούμε με μια αυξημένη αλλοδαπή εγκληματικότητα 5-12 φορές πιο έντονη από αυτή που έχουμε συνηθίσει, να πάρουμε σαν κράτος πιο αποτελεσματικά μέτρα για την καταπολέμιση του ρατσισμού, και του αντισημιτισμού.

http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/10/blog-post_470.html 
 
ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ /  http://antipliroforisi.blogspot.com/2010/10/blog-post_3808.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: