Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Από την Α’ Δημοτικού η διδασκαλία των αγγλικών λέει η Διαμαντομπίλντεμπεργκ


ΒΑΛΤΕ ΤΗ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΝΗΠΙΟ...


Από την Α’ Δημοτικού θα ξεκινά η διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας στο δημόσιο σχολείο με τρόπο ώστε το παιδί να προετοιμάζεται να δώσει εξετάσεις για το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας και να μην χρειάζεται φροντιστήρια, τόνισε η υπουργός Παιδείας.


Μιλώντας σε ημερίδα με τίτλο «Τα Αγγλικά στις πρώτες τάξεις του Σχολείου», η κα Διαμαντοπούλου είπε ότι στόχος του υπουργείου είναι «να τελειώνουμε με τα φροντιστήρια και την οικονομική αιμορραγία των γονιών».
Η αρχή θα γίνει με τα 800 ολοήμερα δημοτικά με τη διδασκαλία της ξένης γλώσσας στην Α’ και Β’ δημοτικού βάσει ενιαίου αναμορφωμένου προγράμματος.

«Με αυτό τον τρόπο το δημόσιο σχολείο θα μπορεί να δώσει τη γνώση της ξένης γλώσσας με πιστοποίηση και ο γονιός δεν θα χρειάζεται να πληρώνει χρήματα για να μάθει το παιδί του την ξένη γλώσσα, που είναι απολύτως αναγκαία στη σημερινή εποχή» κατέληξε.
Στην ημερίδα αναφέρθηκε ότι βάσει έρευνας, το 92% των Ελλήνων θεωρούν αναγκαία τη χρήση της ξένης γλώσσας και ιδιαίτερα της Αγγλικής.

Σχόλιο egersis: Με πρόσχημα την πιστοποίηση εκμάθησης βάζουν τα παιδιά να μαθαίνουν Αγγλικά από τη πρώτη δημοτικού. Δηλαδή μέχρι τώρα που τα μαθαίναν υποτίθεται από τη πέμπτη δημοτικού στο σχολείο γιατί απέτυχαν; Μήπως γιατί ρε όρνια είναι διαφορετικό να γίνεται το μάθημα με 10-12 μαθητές το πολύ που γίνεται στα φροντιστήρια και διαφορετικό με 20-25 που γίνεται στο σχολείο; Μήπως στο ιδιωτικό φροντιστήριο είναι διαφορετική η εθνοτική σύνθεση των μαθητών; Mήπως είναι άλλο πράγμα να διδάσκεσαι ξένη γλώσσα σε 6 ωρες τη βδομάδα και άλλο σε 2 το πολύ; Τους έπιασε ο πόνος για το πόσα πληρώνει μια οικογένεια για να μάθουν τα παιδιά ξένες γλώσσες....Αλήθεια η Διαμαντομπίλντεμπεργκ δεν είχε πει πριν χρόνια όταν ήταν επίτροπος στην Ε.Ε ότι θέλει τα Αγγλικά να γίνουν δεύτερη επίσημη γλώσσα του Ελληνικού Κράτους; Kαι όλως τυχαίως.....την έκανε ο Τζέφρυ υπουργό Παιδείας.

Ε ρε βρεγμένη σανίδα που σας χρειάζεται.


http://egersis2.blogspot.com/2010/10/blog-post_7330.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: