Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Έξαλλη η ομογένεια των ΗΠΑ με τον Χριστόφια


Η Φανούλα Αργυρού τον ξεμπροστιάζει
Κλιμακώνονται οι αντιδράσεις στους κόλπους της ομογένειας στην αμερικανική ήπειρο, μετά τις ανθελληνικές δηλώσεις του εθνομηδενιστή Δημήτρη Χριστόφια, ο οποίος εξελίσσεται σε εθνική ντροπή στην κυριολεξία. Στα ελληνικά μέσα μαζικής επικοινωνίας, την αρχική απορία έχει διαδεχθεί η οργή, που είναι παραπάνω από έκδηλη. Οι δε τοποθετήσεις είναι μετριοπαθώς σκληρές και αποτυπώνουν την πικρία των Ελληνοαμερικανών, οι οποίοι αισθάνονται προδομένοι.
Η Φανούλα Αργυρού κρατά ψηλά τη σημαίαΣτην εκπομπή του τηλεοπτικού δικτύου WPSO, Greek Voice Talk Show, με τον Άγγελο Αγγελάτο, η Ελληνοκύπρια δημοσιογράφος και ερευνήτρια Φανούλα Αργυρού, έβαλλε κατά της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας, αποκάλεσε «αλλοπρόσαλλες» και «αδιανόητες» τις δηλώσεις του Δημήτρη Χριστόφια στο Brookings Institution στην Ουάσινγκτον...
που εξίσωσαν το πραξικόπημα (που δεν ενόχλησε ούτε ένα Τούρκο, όπως επισήμανε) με την εισβολή και στηλίτευσε την (αναβλητική και στην ουσία παρελκυστική) τακτική του κομμουνιστή Κυπρίου Προέδρου έναντι των Βρετανών και των βάσεών τους στην Κύπρο.
Το σχέδιο Ανάν και πάλι από την πίσω πόρτα
Επίσης, η Αργυρού επισήμανε τις αντιδράσεις κατά του Χριστόφια από πολιτικούς φορείς της Κύπρου και υπογράμμισε τις δηλώσεις ψευτοϋπουργού του ψευδοκράτους, που μίλησε για μοντέλο Αλεξανδρέττας στα κατεχόμενα, στην περίπτωση που τα τελευταία δεν αναγνωριστούν ως «ανεξάρτητο κράτος» από τη διεθνή κοινότητα. Η Ελληνοκύπρια ερευνήτρια στηλίτευσε την απόπειρα του εθνομηδενιστή Χριστόφια να επιβάλλει λύση στο περιουσιακό, βάσει των ανάλογων «προνοιών» στο αλήστου μνήμης σχέδιο Ανάν, υπόθεση που θα μετατρέψει τους «σφετεριστές» ελληνικών περιουσιών σε «χρήστες», εξισώνοντάς τους στην ουσία με τους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.
Μάλιστα, επισήμανε τις δηλώσεις του Ελληνοκύπριου εκπροσώπου στις «συνομιλίες» Ιακώβου, ο οποίος τόνισε ότι οι προτάσεις της Λευκωσίας στις διαπραγματεύσεις «δεν είναι ουρανοκατέβατες» , κάτι που σημαίνει «ότι δεν είναι δικές του», όπως τόνισε! Φυσικά, η δημοσιογράφος δεν μάσησε τα λόγια της: η δεδηλωμένη θέληση της εθνομηδενιστικής κυβέρνησης της Λευκωσίας να δεχθεί 50.000 εποίκους, την εκ περιτροπής προεδρία, η σταθμισμένη ψήφος και οι προτάσεις για το περιουσιακό, δεν αφήνουν αμφιβολία ότι οι διαπραγματεύσεις γίνονται με βάση το απορριφθέν από τον Ελληνισμό της Κύπρου σχέδιο Ανάν.
Αλήθειες από τουρκικά χείλη...
Η δήλωση τούρκου στρατιωτικού ότι το 1962 η ίδια η Άγκυρα καθοδηγούσε τους Τουρκοκυπρίους να εξεγερθούν και ανατίναζε τζαμιά (Μπαϊραχτάρη και Μεριέ) χρησιμοποιώντας τις μυστικές της υπηρεσίες για να προκαλέσει αναταραχή και να υποθάλψει εχθρότητα μεταξύ των δύο κοινοτήτων, επισημάνθηκε από την Ελληνοκύπρια ερευνήτρια (οι λεπτομέρειες για την υπόθεση παρατίθενται λεπτομερώς σε βιβλίο που η ίδια εξέδωσε). Κοινώς, προβοκάτσια... Το «έργο» που γνωρίζουν καλά οι τούρκοι.
Οι αποικιοκράτες Βρετανοί «φρόντισαν»Τέλος, η Αργυρού επισήμανε ότι ο Κύπριος Πρόεδρος δεν έχει τη λαϊκή εντολή να πολιτεύεται με τον τρόπο που το κάνει, καθώς ο Χριστόφιας διαπραγματεύεται για πράγματα που μέχρι χθες ήταν αδιαπραγμάτευτα. Εδώ, έγινε μια πολύ σημαντική παρατήρηση: η Φανούλα Αργυρού επισήμανε ότι το Προεδρικό σύστημα με τις διευρυμένες αρμοδιότητες για τον Πρόεδρο, σύστημα που επέβαλαν οι Εγγλέζοι, δίνει τη δυνατότητα στον Χριστόφια, ο οποίος είναι όμηρος των βρετανικών επιδιώξεων (εξ ου και η στάση του στο θέμα των βρετανικών βάσεων), να λειτουργεί κατά τον τρόπο που το κάνει, παρακάμπτοντας το λαό.
Από "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ"

: http://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2010/10/blog-post_5087.html#ixzz11VcBMy00

Δεν υπάρχουν σχόλια: