Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Παράνομη η χρήση θεραπευτικών φυτών με απόφαση της Ε.Ε.

ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ!

Μια νέα επίθεση των κερδοσκοπικών φαρμακοβιομηχανιών κατά της υγείας.

Η οδηγία T.H.M.P.D. της Ε.Ε. (Traditional Herbal Medical Product Directive), της οποίας οι κανονισμοί τίθενται σε ισχύ από τον Απρίλιο του 2011, θα σημάνει το τέλος για πολλά συμπληρώματα διατροφής καθώς και για τα θεραπευτικά βότανα.

Η οδηγία αυτή της ΕΕ, θα αποτελέσει πλήγμα και για τις θεραπείες της εναλλακτικής ιατρικής οι οποίες βασίζονται κυρίως στη χρήση αυτού του είδους θεραπευτικών μέσων, τα οποία έχουν εξάλλου πανάρχαια παράδοση στην αποκατάσταση και διατήρηση της υγείας.

Τα φάρμακα από τη φύση ήταν ανέκαθεν ένα αγκάθι για τις φαρμακοβιομηχανίες. Είναι τοις πάσι γνωστό εντούτοις πως τα θεραπευτικά φυτά χαρίζουν υγεία. Όταν γίνεται σωστή χρήση δεν έχουν καμία ή μόνο ελαφρές, ακίνδυνες παρενέργειες, και κάθε άτομο μπορεί να τις χρησιμοποιήσει ελεύθερα, μιας και δεν υπόκεινται σε κανόνες …copyright.

Το «πρόβλημα» βρίσκεται μόνο στο ότι δεν μπορούν να γίνουν «κερδοφόρα προϊόντα» για τις φαρμακοβιομηχανίες και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θέλουν να εμποδίσουν την χρησιμοποίησή τους. Ήταν θέμα χρόνου το να δρομολογηθεί η απαγόρευσή τους και να τιμωρείται μάλιστα η ιατρική τους χρήση.

Το απολυταρχικό καθεστώς της διεθνούς κερδοσκοπίας σε όλο του το «μεγαλείο»!

Αυτή είναι η Νέα Ηθική της Νέας Τάξης Πραγμάτων:

«Υπεράνω όλων …ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ»!

alkimos
ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σιγά σιγά αρχίζει να συμβαίνει...."ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΓΙΞΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ"τι να πεις...Ο ΘΕΟΣ να βάλει το χέρι Του....