Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Άγιοι Σαράντα- Αλβανία: Ξήλωσαν πινακίδες γραμμένες στα Ελληνικά

α

Δίγλωσσες πινακίδες, γραμμένες στα αλβανικά και στα ελληνικά, που βρίσκονταν κατά μήκος του εθνικού άξονα Σαράντα – Κόνισπολ και τοποθετήθηκαν κατά παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, αφαιρέθηκαν κατόπιν εντολής της Γενικής Διεύθυνσης Οδοποιίας, γράφει η αλβανική εφημερίδα ‘Γκαζέτα Σκιπτάρε’ και συνεχίζει: Η απόφαση ελήφθη λίγες μόνον ημέρες μετά το δημοσίευμα της ‘Gazeta Shiqiptare’ της 18 Σεπτεμβρίου 2010, που αναφερόταν για το σκάνδαλο αυτό. Στο δημοσιευθέν άρθρο, εκτός των άλλων, εξέγειρε ανησυχίες ότι οι πινακίδες με τις ελληνικές ονομασίες των πόλεων δεν βρίσκονταν σε εθνικές μειονοτικές περιοχές, αλλά σε περιοχές που κατοικούνταν κατά συντριπτική πλειοψηφία από Αλβανούς.

«Δεν τοποθετήθηκαν μόνον στην είδος των μειονοτικών χωριών της περιοχής, αλλά και σε χωριά που κατοικούνται από αλβανικό πληθυσμός, κυρίως τσάμηδες. Δίγλωσσες πινακίδες βρίσκονται στην είσοδο των Αγίων Σαράντα, στους οποίους η συντριπτική πλειοψηφία κατοικείται από Αλβανούς. Η τοποθέτηση πινακίδων με ελληνικές ονομασίες σε χωριά που κατοικούνται μόνον από Αλβανούς, φαίνονται να έχουν πρόθεση ώστε να χαρακτηρίζονται ως περιοχές της ελληνικής μειονότητας», είχε δημοσιευθεί τότε στο άρθρο της εφημερίδας.


 echedoros-a

Δεν υπάρχουν σχόλια: