Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Ακου ανθρωπάκο!!!

''Η ΑΝΑΤΟΛΗ'' από την ΕΓΚΛΟΥΒΗ / SUNRISE





" Σε φωνάζουν Ανθρωπάκο, κοινό άνθρωπο.Μα δεν είσαι εσύ που το λες ,ανθρωπάκο .Το λένε εκείνοι οι αντιπρόεδροι των Εθνών , οι εργατοπατέρες , οι πολιτικοί και οι φιλόσοφοι .Σου προσφέρουν το μέλλον σου μα δε ρωτούν για το παρελθόν σου .

Και όμως εισαι κληρονόμος ενός τρομερού παρελθόντος .Τούτη η κληρονομιά καίει σαν πυρωμένο διαμάντι στη χούφτα σου .Αυτό έχω μόνο να σου πω ......
Το μέλλον της ανθρωπότητας θα εξαρτηθεί απο τις σκέψεις και τις πράξεις σου .Όμως οι δάσκαλοι και οι αφέντες σου δεν σου μιλάνε για τον τρόπο που σκέφτεσαι πραγματικά .Δε σου λένε ποιος είσαι στα αλήθεια .Κανένας δεν τολμά να σε φέρει αντιμέτωπο με την μοναδική πραγματικότητα που έχει την δύναμη να σε καταστήσει κύριο του πεπρωμένου σου ......
Επιτρέπεις στους ισχυρούς να απαιτουν την δύναμη εν ονόματι του "ανθρωπάκου".Όμως εσύ ο ίδιος παραμένεις βουβός .Ενισχύεις τους ισχυρούς με περισσοτερη δύναμη .Επιλέγεις για εκπροσώπους ανθρώπους αδύναμους και κακοήθης .Τελίκα διαπιστώνεις πάντα πολυ αργά οτι πιάστηκες κορόιδο......
Σε καταλαβαίνω !! Όμως μην το βάζεις κάτω ανθρωπάκο.Βρές το κουράγιο να αντικρύσεις τον εαυτό σου ....Εσύ μονάχα μπορείς να γίνεις ο ελευθερωτής του εαυτού σου !!!
Βάλε το μυαλό σου να δουλέψει ανθρωπάκο ...από εσένα εξαρτάτε αν θα πας ή όχι στον πόλεμο αυτό ...Αν ήξερες μονάχα ότι παλευεις για την ζωή και όχι για τον θάνατο...Αν ήξερες ότι όλα τα ανθρωπάκια του πλανήτη είναι ακριβώς σαν εσένα και η μοίρα σας κοινή ....Όλα απο εσένα ξαρτώνται ανθρωπάκο η ζωή σου και η ζωή των παιδιών σου .
Με ρώτάς ανθρωπάκο ΄πότε επιτέλους θα έχεις μια καλή εξασφαλισμένη ζωή .

ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΖΩΗ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ...Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ .
Όταν θα μάθεις να αναγνωρίζεις τα λάθη σου όχι "κατοπιν" εορτής όπως κάνεις μέχρι σήμερα .
Όταν θα σε εμπνέουν οι αλήθειες και οι τυπικότητες θα σε αηδιάζουν .

Όσο για τους δικτάτορες και τους δυνάστες ,τους πανούργους και τους κακοήθης ,τα όρνια και τις ύαινες τους απευθύνω τα λόγια ετούτα που έγραψε ένας αρχαίος σοφός :

Στέριωσα το λάβαρο λόγων ιερών σε τούτον εδώ τον κόσμο
Και όταν πια ο φοίνικας θα έχει μαραθεί και ο βράχος γίνει σκόνη .
Όταν οι αστραφτεροί μονάρχες θα έχουν εξανεμιστεί σαν τη σκόνη των φύλλων του φθινοπώρου μετά απο κάθε κατακλυσμό.
Χιλιάδες Κιβωτοί θα μεταφέρουν το λόγο μου .....Θα Υπερισχύσει!!!!!!!!!!! "

Απόσπασμα απο το βιβλίο του WILHELM REICH  "ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚO"

Αφιερωμένο σε όλα εμάς τα ανθρώπακια στα μάτια των όρνεων άλλα αληθινοί γίγαντες στα μάτια της ψυχής μας !!


ΕΙΡΗΝΗ

Πηγή
Πενταπόσταγμα / http://www.pentapostagma.gr/2010/10/blog-post_2793.html#ixzz12t3YZi1m

Δεν υπάρχουν σχόλια: