Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

ΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ


To συμβούλιο του οργανισμού μαζεύτηκε και το κύτταρο παρουσιάστηκε μπροστά του ! Λοιπόν τι λες θα το κάνεις, τον ρώτησαν ; Μα ακόμα δεν έχω καταλάβει τι πρέπει να κάνω ; Εκεί μέσα υπάρχει κάτι που θέλουμε να δούμε, απλώς εσύ θα πάς και θα αφήσεις να σε χτυπήσουν τα άλλα, είναι θέμα του μηχανισμού και των λειτουργιών τους .Να με χτυπήσουν, πώς ; Με πολλούς τρόπους ,αλλά αυτό αρκεί για να εντοπιστούν από τους αδυσώπητους μηχανισμούς άμυνας ! Δηλαδή θα κάτσω να δεχτώ χτυπήματα; Φυσικά ένας ιός χτυπάει ένα κύτταρο, αλλά με το που το κύτταρο χτυπηθεί σαν μέρος του οργανισμού, θα στείλει το μήνυμα στον υπόλοιπο οργανισμό, ακόμα και αν το ίδιο δεν το ξέρει ,γίνεται ο συναγερμός άμυνας ! Μα δεν αποτελώ τίποτα περισσότερο από ένα κύτταρο! Κάνε αυτό που πρέπει. Και αν τελικά χτυπηθώ τόσο ως που πάψω ; Μην είσαι ηλίθιος, τίποτα δεν χάνετε, απλώς θα μπεις στην θέση σου χωρίς καν να θυμάσαι, ποσά κύτταρα νομίζουν πως πεθαίνουν αλλά επανεμφανίζονται στην ίδια θέση, η δουλειά είναι απλή, κάτσε να τις φας. Και εκείνοι που θα σε χτυπήσουν, θα φάνουν στο μηχανισμό έτσι απλά !Σε λίγο ο κύτταρος πήρε θέση και ο πρώτος εξυπνάκιας μόλυνση εμφανίστηκε. Λοιπόν είσαι έτοιμος; θα κάνω την κίνηση μου. Bεβαίως, μια στιγμή να γυρίσω και το άλλο μάγουλο, για να μου την ρίξεις καλύτερα…….

Πηγή
http://enterstars.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: