Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Η "κιβωτός σωτηρίας " στους πάγους!


Χιλιάδες χρόνια πριν, την εποχή του μεγάλου κατακλυσμού,  η Κιβωτός του Νώε έσωσε κάθε μορφή ζωής , ανθρώπους , ζώα και φυτά. Η Σύγχρονη Κιβωτός που έχει δημιουργηθεί κάτω από τους πάγους της Νορβηγίας ίσως και να είναι και η μοναδική μας ελπίδα μπροστά σε αυτό που έρχεται το 2012.
Πρόκειται για μία Τράπεζα Ζωής που έχει κατασκευαστεί να διαρκέσει 10.000 χρόνια. Ουσιαστικά είναι ένα θησαυροφυλάκιο που παραμένει καλά σφραγισμένο μέχρι την «Ημέρα της Κρίσης», οπότε και θα τεθεί σε λειτουργία.

Πού βρίσκεται  η "κιβωτός" σωτηρίας.
 
  Η υπόγεια αυτή βάση κατασκευάστηκε στο απομονωμένο νησί  Σβάλμπαρντ στην Αρκτική , μέσα σε ένα βουνό, σε βάθος 100 μέτρων κάτω από τη Γη, με πρωτοβουλία της Νορβηγικής Κυβέρνησης. Μοιάζει με τούνελ 120 μέτρων.  
 Στο τέλος του τούνελ υπάρχουν τρεις τεράστιοι τσιμεντένιοι θόλοι μέσα στους οποίους θα αποθηκευτούν συνολικά 4,5 εκατομμύρια σπόροι φυτών έτοιμοι να αναπτυχθούν την ώρα και την ημέρα της κρίσης για να αποτελέσουν βασική τροφή για τον άνθρωπο. Οι κατασκευαστές αυτής της σύγχρονης Κιβωτού του Νώε, διαβεβαιώνουν ότι:
  «Η Κιβωτός είναι φτιαγμένη για να αντέξει από χτύπημα με πυρηνικά όπλα μέχρι την πτώση στη Γη ενός μεγάλου αστεροειδούς».

Πώς είναι εξωτερικά το καταφύγιο.

  Εξωτερικά δε θυμίζει σε τίποτα μία Κιβωτό. Θα την παρομοίαζε κανείς με ένα σφηνοειδές τριγωνικό κτίσμα, που έχει τοποθετηθεί σε ένα βουνό.
  Ανοίγοντας την πόρτα και μπαίνοντας στο εσωτερικό  έχεις την αίσθηση ότι εισέρχεσαι από ένα εχθρικό περιβάλλον σε ένα ασφαλές σπίτι που την κατάλληλη στιγμή θα προστατεύσει εσένα αλλά και όλη την ανθρωπότητα.  Ό,τι κι αν συμβεί έξω από αυτό το ασφαλές σπίτι, αυτό θα τα καταφέρει και θα επιζήσει. Και μαζί με αυτό κάθε ανθρώπινη ύπαρξη.

  Οι σωλήνες που το περιστοιχίζουν χρησιμεύουν για την ψύξη του χώρου. Πρέπει το μέρος να ψύχεται όσο γίνεται περισσότερο έτσι ώστε ακόμα κι αν η Γη ζεσταθεί υπερβολικά ο «φύλακας ζωής» να παραμείνει παγωμένος για επιπλέον 25 χρόνια. Οι κλειδωμένες, σχεδόν σφραγισμένες πόρτες διατηρούν την περιοχή παγωμένη.
Τι υπάρχει μέσα στην "κιβωτό ".

 
Το γιγαντιαίο αυτό οικοδόμημα λειτουργεί ως μία τράπεζα σπόρων. Στο εσωτερικό του φυλάσσονται εκατομμύρια ασημένιοι φάκελοι καθένας από τους οποίους περιέχει ένα δείγμα σπόρου. Άλλωστε η επίσημη ονομασία του είναι «Παγκόσμιο Θησαυροφυλάκιο Σπόρων» και εδώ βρίσκει κανείς αντίγραφα όλων των σπόρων του κόσμου. Από λουλούδια της Καλιφόρνια μέχρι το πιο αρχαίο ρύζι της Κίνας, Εάν ένας αστεροειδής προσκρούσει στη Γη, οι σπόροι αυτοί αμέσως θα αρχίσουν να καλλιεργούνται από εδώ και έτσι η Ζωή θα ξεκινήσει και πάλι.
Σχετίζεται με την απειλή του 2012;
  Όσοι ασχολούνται με το τι θα συμβεί το 2012, διατυπώνουν τη θεωρία ότι σε πολλές αναπτυγμένες χώρες του κόσμου είναι στα σκαριά υπόγειες βάσεις για να σωθούν οι εκλεκτοί του κόσμου αν και εφόσον επέλθει η μεγάλη καταστροφή το 2012.
Αυτό μπορεί να ακούγεται κάπως συνωμοσιολογικό όμως δεν είναι εντελώς αυθαίρετο.
  Η δήλωση του Πρωθυπουργού της Νορβηγίας στα εγκαίνια του παγκόσμιου θησαυροφυλακίου σπόρων, δημιούργησε καχυποψία για τον πραγματικό σκοπό της "κιβωτού": «Αυτή η υπόγεια βάση είναι η ασφαλιστική μας δικλείδα», είπε ο Νορβηγός. Ασφαλιστική δικλείδα από τι άραγε;  Μήπως από αυτό που μπορεί να συμβεί το 2012;
Ποιοί χρηματοδότησαν την δημιουργία της κιβωτού;

  Ένα ακόμη στοιχείο που προκαλεί ερωτηματικά, είναι το κόστος του "καταφυγίου".  Συνολική η κατασκευή του έφτασε τα 6 εκατομμύρια δολάρια και καλύφθηκε αποκλειστικά από τη Νορβηγική κυβέρνηση. Τα δε λειτουργικά έξοδα της «Γενετικής Τράπεζας», τα οποία παραμένουν άγνωστα για ευνόητους λόγους, καλύπτονται από χρηματοδοτήσεις των ΗΠΑ, της Βρετανίας, της Αυστραλίας και της Γερμανίας αλλά και από ιδιωτικές δωρεές προσώπων και ιδρυμάτων. Το κόστος για τη μεταφορά των 4,5 εκατομμυρίων σπόρων, από κάθε γωνιά του πλανήτη, που φυλάσσονται σαν κόρη οφθαλμού θα καλυφθεί από το ίδρυμα Μπιλ Γκέιτς.

Γιατί κατασκευάστηκε σε χρόνο-ρεκόρ;

Κάτι άλλο εντυπωσιακό και συνάμα περίεργο είναι ο χρόνος κατασκευής της υπόγειας Κιβωτού Ζωής,που δίνει την εντύπωση οτι κάποιοι βιάζονταν να ολοκληρωθεί αφού σε διάστημα λιγότερο του ενός χρόνου η υπόγεια σανίδα σωτηρίας μας ήταν έτοιμη.
Οι ημερομηνίες μιλούν από μόνες τους:
Μάρτιος 2006
Ανακοινώνεται το σχέδιο της Νορβηγίας για την κατασκευή ενός τεράστιου έργου.
Φεβρουάριος 2007
Παρουσιάζονται τα αρχιτεκτονικά σχέδια της υπόγειας Κιβωτού.
Μάρτιος 2007
Ξεκινάει η κατασκευή της βάσης.
Φεβρουάριος 2008
Γίνονται τα εγκαίνια της Κιβωτού.

   Για πρώτη φορά στα χρονικά ένα έργο ολοκληρώνεται τόσο άμεσα. Μέσα σε 11 μήνες η υπόγεια βάση ήταν έτοιμη όσο δηλαδή χρειάζεται για να ανεγερθεί μία απλή μονοκατοικία στην Αθήνα. Ποιο μεγάλο γεγονός προέβλεψαν στη Νορβηγία και βιάστηκαν να είναι έτοιμοι πριν από αυτό; Τα σενάρια είναι πολλά. Το γεγονός όμως παραμένει : στα έγκατα ενός βουνού, κάτω από τους πάγους της Νορβηγίας υπάρχει ένα καταφύγιο έτοιμο ακόμη και για σύγκρουση της γης με μετεωρίτη! Άραγε πόσοι, ποιοι και με ποια κριτήρια θα επιλεγούν οι εκλεκτοί που θα καταφέρουν να το χρησιμοποιήσουν;

link 

Δεν υπάρχουν σχόλια: