Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Πολυκυματικός Ταλαντωτής Lakhovsky μια συσκευή θεραπείας όλων των ασθενειών.

Lakhovsky’s Multi – Wave Oscillator (MWO)

energy
Multi – Wave Oscillator (MWO), Πολυκυματικός Ταλαντωτής Lakhovsky μια συσκευή θεραπείας όλων των ασθενειών. Ο Georges Lakhovsky (1869 στην Ρωσία – 1942 στην Νέα Υόρκη, ΗΠΑ) ήταν ένας Ρώσος μηχανικός, επιστήμονας, συγγραφέας και ανεξάρτητος ερευνητής, εφευρέτης. Η ανεξαρτησία του έδωσε την ελευθερία να πειραματιστεί με νέες και φρέσκιες ιδέες, χωρίς να ενταχθεί  στο δόγμα του κατεστημένου.  Στο βιβλίο του  «Το μυστικό της ζωής» στα γαλλικά,  εξιστορεί τμήμα του έργου του, που έγινε στις αρχές της δεκαετίας του 1920. Το βιβλίο εκδόθηκε στα γαλλικά το 1925. Η κινητήρια δύναμη πίσω από την έρευνά του ήταν η συντριπτική επιθυμία του να βρεθεί η αιτία και τη θεραπεία του καρκίνου. Ως εκ τούτου, οι θεωρίες και τα πειράματά του περιστράφηκαν γύρω από αυτή τη λύση.
Ο Lakhovsky ήταν άριστος γνώστης τόσο της μηχανικής όσο και της βιολογίας. Ήταν ο συγκερασμός των δύο αυτών επιστημών που τον κατεύθυνε και τον βοήθησε να αποδείξει τις θεωρίες του. Είχε ήδη καθιερωθεί από το 1920 ότι υπάρχουν αόρατες ακτινοβολίες που βομβαρδίζουν συνεχώς τη Γη. Ο Lakhovsky πίστευε ότι αυτά τα εξαιρετικά βραχέα κύματα, ήταν αυτά που μας έδωσαν ζωή.
Ο Lakhovsky λέει ότι,
κάθε ένα από τα κύτταρά μας, είναι κι ένα λεπτό αντηχούν κύκλωμα,
και όταν αυτά τα κυκλώματα ταλάντωσης είναι σωστά, τότε εμείς ή οποιοδήποτε πράγμα διαβίωσης είναι υγιές.
Όταν μια εξωτερική πηγή κάνει τα κύτταρα μας να ταλαντώνονται με διαφορετικό ρυθμό,
στη συνέχεια αυτά αρρωσταίνουν.
eik.05eik.01
Στο βιβλίο του «Το μυστικό της ζωής» ο  Lakhovsky γράφει,
«Τι είναι ζωή; Είναι η δυναμική ισορροπία όλων των κυττάρων, η αρμονία των πολλαπλών ακτινοβολιών που αντιδρούν η μία στην άλλη. Τι είναι η νόσος; Είναι η ανισορροπία ταλάντωσης των κυττάρων, που προέρχεται από εξωτερικές αιτίες. Πρόκειται για την μάχη μεταξύ της ακτινοβολίας των μικροβίων και της ακτινοβολίας των κυττάρων.»
Για να μάθετε για τα πειράματα του Lakhovsky πρέπει να διαβάσετε το βιβλίο του «Το μυστικό της ζωής» που δείχνει με πολλές λεπτομέρειες και εικόνες, την εργασία του. Επίσης, αναφέρεται σε πολλούς επιστήμονες της εποχής του, που μαζί τους  εργάστηκε, συμπεριλαμβανομένου  του γνωστού καθηγητή D’Arsonval, ο οποίος έγραψε τον πρόλογο στο βιβλίο του Lakhovsky.  Ο D’Arsonval βοήθησε τον  Georges Lakho vskyστην κατασκευή της συσκευής. Τον Ιούνιο του 1934 του απονεμήθηκε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ΗΠΑ 1.962.565 για τη συσκευή.
Η εφεύρεση του Lakhovsky’s MWO θεωρείται απάτη από την σύγχρονη ιατρική, όπως και η οργόνη άλλωστε.  Η οποία ιατρική, όπως και με τον Dr Wilhelm Reich απλά χαρακτήριζε ότι δεν την εξυπηρετούσε απάτη. Χωρίς να ελέγξει ή με κάποιον τρόπο αποδείξει αυτή την απάτη. Απλά έτσι αποφάσιζε.  Για το ότι κάμποσοι άνθρωποι με καρκίνο και μάλιστα σε πολύ προχωρημένα στάδια, θεραπεύονταν χρησιμοποιώντας τις εφευρέσεις των επιστημόνων και ανεξάρτητων από το δογματικό ιατρικό κατεστημένο, ούτε λόγος !! Σήμερα πολλοί εναλλακτικοί ιατροί και θεραπευτές χρησιμοποιούν την συσκευή του Lakhovsky, την οργόνη του Dr Wilhelm Reich, και άλλων ανεξάρτητων ερευνητών, εφευρετών, ιατρών.
eik.09eik.10
MWO Lakhovsky,  αποτελείται κυρίως από έναν Πολυκυματικό Ταλαντωτή με ένα ισχυρό Πηνίο Tesla (το οποίο συντονίζεται έτσι ώστε να δίνει παλμούς εν σειρά) και μια η δυο κεραίες ευρέως φάσματος τύπου Lakhovsky. Στην κατασκευή των κεραιών χρησιμοποιήθηκαν οι αριθμοί Fibonacci. Κάθε δαχτυλίδι της κεραίας του, εκπέμπει σε διαφορετικό μήκος κύματος και συχνότητα. Τα δαχτυλίδια αντιδρούν μεταξύ τους και παράγουν μια πληθώρα από αρμονικές συχνότητες.
Βασίζεται στην ιδιοσυχνότητα των κυττάρων, που όταν παλμοδονούνται σε αυτήν βρίσκονται στην φυσική τους κατάσταση, και αποβάλουν τις τοξίνες που είναι η βασική αιτία κάθε αρρώστιας.
Το κάθε κύτταρο στο σώμα μας δρα σαν συντονισμένο κύκλωμα, και ο έλικας του Dna σαν αυτό – επαγώγιμο πηνίο. Δηλαδή συντονισμό. Ο Συντονισμός είναι το κλειδί για να καταλάβει κανείς τον Πολυκυματικό Ταλαντωτή του Lakhovsky. Οι ιδιοσυχνότητες των κυττάρων και των οργάνων μας, συμβαίνει να είναι οι φυσικές συχνότητες της υγείας τους.
Η έκθεση στο πεδίο του MWO επάγει ένα αποτοξινωτικό αποτέλεσμα στο σώμα το οποίο προσπαθεί τότε να απαλλαγεί από τις τοξίνες. Για παράδειγμα ένας καπνιστής όταν εκτεθεί στο πεδίο του MWO, αρχίζει αμέσως να βήχει, καθώς οι πνεύμονές του αρχίζουν την διαδικασία αποτοξινώσεως.
Στις φωτογραφίες 5,9 και 10 φαίνονται η ακτινοβολία των Αιθερικών πεδίων και της “Radiant Energy”. Στις τελευταίες φωτογραφίες φαίνονται δυο πλήρεις θεραπείες καρκίνου, σε διάστημα 15 και 30 ήμερων. Τέτοιες συσκευές υπάρχουν σήμερα διαθέσιμες στην αγορά, αλλά πρέπει να ξέρετε ποιά θα πάρετε.
Σε ηλικία 72 ετών, το 1942, ο  Lakhovsky χτυπήθηκε από μια λιμουζίνα (!). Τρεις ημέρες αργότερα ο Lakhovsky πέθανε στο νοσοκομείο υποκύπτοντας στα τραύματα του.
news.h22
eik.08
eik.03
eik.06
eik.12
eik.12aeik.11
eik.13eik.14eik.15
geranium_plant
eik.16
lakhovsky
1A
MWO orgonite’
©MWO Multiple wave oscillator, ή αλλιώς πολυκυματικός ταλαντωτής Lakhovsky. Υπάρχει ένα σύνηθες πρόβλημα σχετικά με την αποτελεσματικότητα των οργονιτών και αυτό είναι η αποτελεσματικότητα τους. Δηλ. το να είναι λειτουργικοί εκτός από αισθητικά κομψοί.  Το να φτιάξει κάποιος μόνος του ένα οργονίτη TB για gifting πχ. είναι το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο, απλό και φτηνό.
Το να φτιάξει κάποιος οργονίτη επιπέδου αποτελεσματικότητας Α+3 είναι άλλο θέμα, που απαιτεί ειδικές γνώσεις, θεωρητικές και πρακτικές στην αιθερική φυσική. Ο ‘MWO orgonite’  όπως και το ‘Enhanced E-ZAP sailorgone’ είναι δική μου πατέντα.
Ο ‘MWO orgonite’  είναι κατασκευασμένος εξ ολοκλήρου από Χημικώς Καθαρό Χαλκό, όπως φαίνεται στις εικόνες,  ο οποίος χρησιμοποιείται στην αργυροχρυσοχοΐα. Το βάρος του είναι 1,6 κιλά. Έχει 5 κρυστάλλους clear quartz. Ο κεντρικός βρίσκεται μέσα σε μια τρισδιάστατη σπείρα SBB coil από Χημικώς Καθαρό Χαλκό διαμέτρου 1,5 χιλιοστό. Στην κορυφή του βρίσκεται μια κεραία Πολύ-κυματικού Ταλαντωτή Lakowsky.  Το σχήμα είναι ημισφαιρικό, για να ρέει η οργόνη με τον σωστά αρμονικό τρόπο, γιατί οι γωνίες μπλοκάρουν την ροή της οργόνης, χώρια που οι γωνίες λειτουργούν ως πύλες, δες  σχετικά με το ‘γωνιώδες βλάσφημο χάος’ κατά Lovecraft.
Η συσκευή θεραπείας του Georges Lakhovsky,  αποτελείται κυρίως από έναν Πολυκυματικό Ταλαντωτή, με ένα ισχυρό Πηνίο Tesla, το οποίο συντονίζεται έτσι ώστε να δίνει παλμούς εν σειρά και μια η δυο κεραίες ευρέως φάσματος τύπου Lakhovsky.
Στον ‘ MWO orgonite’  υπάρχει μια κεραία Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakowsky
και η ενέργεια του πηνίου Τέσλα, αντικαθιστάται από την Θετική Οργόνη (OR).
Τρόποι παραγγελίας του και αγοράς του προσεχώς στο miastala.com

Διαβάστε ακόμη σχετικά με τους οργονίτες άρθρα
ΠΗΓΗ ΜΙΑ ΣΤΑΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: