Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

"Σας εξαπάτησαν με το Μεσοπρόθεσμο"



Ο Γερμανός οικονομολόγος Βόλφγκανγκ Γκέρκε, πρόεδρος του Βαυαρικού Χρηματοπιστωτικού Κέντρου, σε συνέντευξή του σε γερμανική εφημερίδα υποστηρίζει πως "ούτε η συντέλεια του κόσμου θα ερχόταν χωρίς το Μεσοπρόθεσμο και πως αυτό που τελικά χρειάζεται η χώρα μας ένα νέο σχέδιο Μάρσαλ".
Ο κύριος Γκέρκε θυμώνει με τους δραματικούς τόνους της γερμανικής τηλεόρασης, που ήταν σε απευθείας σύνδεση με την πλατεία Συντάγματος, καθώς έδιναν την εντύπωση ότι η Ελλάδα από τη μία σώθηκε από την χρεοκοπία αλλά από την άλλη παραδόθηκε στην αναρχία.
"Έφτασαν στο σημείο να ισχυριστούν πως τυχόν απόρριψη του Μεσοπρόθεσμου θα σήμαινε τη συντέλεια της Ευρωζώνης, κάτι που φυσικά δεν ισχύει".Και συνεχίζει: "'Εκείνο που με έχει εξοργίσει στην όλη συζήτηση είναι το σενάριο συντέλειας του κόσμου που ζωγραφίστηκε, ακόμη και από τον κύριο ‘Ακερμαν, σε περίπτωση που η Ελλάδα θα αποφάσιζε κατά του μεσοπρόθεσμου.
Μα το ποσοστό συμμετοχής της Ελλάδας στην παγκόσμια οικονομία είναι τόσο μικρό, που δεν χρειάζεται να φοβάται κανείς γενίκευση της κρίσης''.
Η μεγάλη απάτη κατά το Γερμανό οικονομολόγο είναι ότι "θα έπρεπε να βοηθούσαμε την Ελλάδα με ένα σχέδιο Μάρσαλ.Τώρα πια είναι πολύ αργά".
Στο διάστημα που μεσολάβησε οι τράπεζες απηλλάγησαν σε μεγάλο βαθμό από ελληνικά χρεόγραφα, που μέσω των αγορών τα πούλησαν στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.
Μια διαδικασία απαράδεκτη.Το πρόβλημα τώρα είναι ιδιαίτερα μεγάλο. Γιατί αν όντως πρέπει να γίνει μείωση του ελληνικού χρέους, η πρώτη που θα πληγεί είναι η ΕΚΤ και μέσω αυτής και πάλι οι φορολογούμενοι.

Εδώ έγινε προσπάθεια εξαπάτησης πίσω από την πλάτη των πολιτών και υπό αυτήν την έννοια ο πολίτης είναι πολύ πιο έξυπνος από όσο νομίζουν ορισμένοι πολιτικοί, γιατί παρακολουθεί εδώ και καιρό το παιγνίδι που παίζεται σε βάρος του'', καταλήγει ο ίδιος στην συνέντευξή - κόλαφο για την ελληνική οικονομία.

news247.gr

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: