Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Απέτυχε η πολυπολιτισμικότητα στην Ευρώπη





Του Κώστα Τζεβελέκου
Ένας προσεκτικός ερευνητής μετά από τις τελευταίες εκλογές που διενεργήθηκαν στη Σουηδία , Φιλανδία, Νορβηγία και Ολλανδία αναλύοντας τα εκλογικά αποτελέσματα ,βλέπει την άνοδο των ακροδεξιών οργανώσεων σε αυτές τις χώρες.
Όμως υπήρχε πλήρης αδιαφορία και τα μηνύματα δεν τα έλαβαν υπόψη τους οι κυβερνώντες. Η αντίδραση δεν άργησε να έρθει και η χώρα των Νόμπελ και της ειρήνης μετράει σήμερα περισσότερους από 92 νεκρούς.
Ο 32χρονος δράστης σκιαγραφείτατ ως ακροδεξιός εχθρός του Ισλάμ.
Δεν θα σταθούμε όμως στους τύπους των εκρηκτικών και τα όπλα που χρησιμοποίησαν οι δράστες, αυτό δεν έχει καμία σημασία ,αλλά στο ότι το πολυπολιτισμικό μοντέλο που προσπάθησαν να επιβάλλουν τα παγκόσμια κέντρα έχει αποτύχει παταγωδώς.
Η Αμερική πέτυχε με αυτό το μοντέλο αλλά έχει άλλες δομές δεν είναι Ευρώπη.
Το μακελειό στη Νορβηγία έχει προβληματίσει όσους υποστήριζαν με φανατισμό το πολυπολιτισμικό μοντέλο.
Γιατί;
Επιτέλους αρχίζουν σήμερα οι πολιτικοί ιδιαίτερα των βορείων χωρών να κατανοούν ότι δεν μπορούν να συμβιώσουν αρμονικά οι Ισλαμιστές με τους Χριστιανούς. Ο Σουηδός ή ο Νορβηγός πολίτης δεν μπορεί να δεχθεί τη γκετοποίηση της χώρας του. Είναι δύο διαφορετικές θεολογικές προσεγγίσεις ζωής, δύο διαφορετικές κουλτούρες. Οι μεν υποστηρίζουν τη τζιχάντ ( δηλαδή τον ιερό πόλεμο) και οι άλλοι την ειρήνη.
Στις 2 Φεβρουαρίου του 2010 στη δεξιά ιστοσελίδα www.document.no είχε δημοσιευθεί ότι : « Από πότε η ιδεολογία της πολυπολιτισμικότητας έχει σχεδιασθεί ώστε να αποδομήσει τον ευρωπαϊκό πολιτισμό , τις παραδόσεις την ταυτότητα του κάθε κράτους;».
Ο ίδιος ο δράστης είχε γράψει : «Ένας άνθρωπος που έχει άποψη ισούται με 100.000 ανθρώπους που έχουν μόνο ενδιαφέροντα».
Καταδικάζουμε αυτές τις ακραίες επιθέσεις και συμπάσχουμε με τον Νορβηγικό λαό για το άνανδρο, φασιστικό χτύπημα που δέχθηκε.
Όμως επιβάλλεται άμεσα όλες οι πολιτικές δυνάμεις της Ευρώπης να καταλάβουν το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει με τους ισλαμιστές μετανάστες και τα διάφορα γκέτο που έχουν δημιουργήσει ,ώστε να μην ξανά συμβεί μια τέτοια ενέργεια. Επιτέλους το μεγάλο κεφάλαιο δεν μπορεί να αυξάνει εξαιτίας των φθηνών εργατικών χεριών από αλλοδαπούς γιατί αυτό έχει τραγικές συνέπειες .
Να αναλάβουν άμεσα μέτρα ακόμα και στη χώρα μας ώστε να εξαφανισθούν τα γκέτο που έχουν δημιουργηθεί στην Αθήνα που καταπιέζουν απίστευτα τους Έλληνες πριν είναι πολύ αργά και βρεθούμε και εμείς σε κάποιους που θα θελήσουν για το “καλό της Ελλάδας” να μιμηθούν τον Νορβηγό φονιά .

Δεν υπάρχουν σχόλια: