Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Οι Αμερικάνοι περιορίζουν την οικονομική βοήθεια στα Σκόπια ενώ επανέφεραν το “FYROM” σε επίσημα έγγραφα!!!

former yugoslav republic of macedonia2 Οι Αμερικάνοι περιορίζουν την οικονομική βοήθεια στα Σκόπια ενώ επανέφεραν το FYROM σε επίσημα έγγραφα!!! 
Έξαλλοι οι Σκοπιανοί με το νέο ψήφισμα της επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων των ΗΠΑ
H μια σφαλιάρα διαδέχεται την άλλη για τους Σκοπιανούς. Μετά από τις πρόσφατες δηλώσεις της Ηillary Clinton που προκάλεσαν την έντονη δυσαρέσκεια των Σλάβων της FYROM, οι Αμερικανοί δείχνουν έτοιμοι να πάρουν πιο δραστικά μέτρα με την μείωση της οικονομικής βοήθειας προς τα Σκόπια εφόσον οι Σκοπιανοί συνεχίζουν να είναι ανένδοτοι. .
Σαν να μην έφτανε αυτό, χθες είχαμε την ακροαματική διαδικασία (H.R. 2583) του λεγόμενου Foreign Relations Authorization Act, Fiscal Year 2012. Στο κείμενο της επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων των ΗΠΑ, τα Σκόπια αναφέρονται σκέτα ως FYROM (oυτέ καν Fοrmer Yugoslav Republic of Macedonia) τουλάχιστον 9 φορές!!!!
Στο κείμενο το οποίο, οι Αμερικανοί τους τα… χώνουν κανονικότατα μπορείτε να το διαβάσετε στις σελίδες 52-54, εδώ:
H μετάφραση του κειμένου στα Ελληνικά από το History-of-Macedonia.com:

SEC. 807. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

(α) Πόρισμα

  

 
Η Ελλάδα έχει επιδείξει μια τεράστια θέληση με το να συμφωνήσει ότι το “Μακεδονία” μπορεί να συμπεριληφθεί στο μελλοντικό όνομα της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας  (FYROM) όσο αυτός ο όρος συνοδεύεται από ένα γεωγραφικό προσδιορισμό, ο οποίος κάνει καταφανές ότι δεν υπάρχουν εδαφικές βλέψεις από την μεριά της FYROM όσον αφορά τα ιστορικά σύνορα της Ελληνικής περιοχής της Μακεδονίας.  
  (2) Η FYROM συνεχίζει να χρησιμοποιεί υλικό που παραβιάζει ρήτρες  της Ενδιάμεσης Συμφωνίας που επιτεύχθηκε με την μεσολάβηση των Ηνωμένων Εθνών, μεταξύ της FYROM και της Ελλάδος, σχετικά με εμπρηστικά συλλαλητήρια, ρητορική ή προπαγάνδα, και οι διαπραγματεύσεις  μεταξύ FYROM και Ελλάδος δεν έχουν ως τώρα κατορθώσει να επιτύχουν τους μακροπρόθεσμους στόχους των ΗΠΑ και του ΟΗΕ,  να βρεθεί ένα κοινά αποδεχτό νέο επίσημο όνομα για την FYROM.


(β) ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ.— Η αντίληψη του Κογκρέσου είναι ό,τι η αμερικανική βοήθεια στην FYROM  πρέπει να καθοριστεί από την επιθυμία της  FYROM να  δεσμευτεί σε εποικοδομητικές συνομιλίες με την Ελλάδα, σύμφωνα με το ψήφισμα 817 του συμβουλίου ασφαλείας του ΟΗΕ
 (γ) ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ.— Η Γραμματέας του κράτους  δύναται να μην χρησιμοποιήσει εξουσιοδοτημένα κονδύλια, τα οποία θα προοριστούν για αυτήν την πράξη, για προγράμματα και δραστηριότητες που άμεσα ή έμεσα προωθούν εμπρηστικά συλλαλητήρια, ρητορική ή προπαγάδα από κυβερνητικά ελεγχόμενες υπηρεσίες προσκείμενες στην FYROM ή να ενθαρύνουν πράξεις από ιδιωτικές οντότητες που πιθανότατα να υποκινήσουν βία, μίσος, ή  εχθρότητα, συμπεριλαμβανόμενου εκτύπωσης και δημοσίευσης βιβλίων, χαρτών και διδακτικού υλικού που μπορεί να περιέχουν ανακρίβιες στην διαμόρφωση της Ιστορίας και Γεωγραφίας της Ελλάδος και της FYROM.
Μπορείτε να δείτε και την κλάψα των Σκοπιανών εδώ, καθότι όπως αντιλαμβάνεστε -ειδικά από την τελευταία παράγραφο – τα πράγματα δεν δείχνουν καθόλου, μα καθόλου καλά, για κάποιες “οργανώσεις” των Σκοπιανών της Διασποράς!!!
Want more of this? See these Posts:
  1. Hilary Clinton Defends Greece on the FYROM Name Issue
  2. Athens reply to FYROM FM
  3. H. RES. 486 FYROM
  4. FYROM begs Greece to Let It Start EU Accession Talks
  5. Athens response to fYRoM suit 
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: