Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Ξέπλυμα μαύρου και αιματοβαμμένου χρήματος τάζει η Αλβανική Κυβέρνηση στους μετανάστες - Μεγάλη χαμένη η Ελλάδα.



«Οικονομική αμνηστία» ονομάζουν το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος

Τρόπο για να εισάγει τα "μαύρα" χρήματα των Αλβανών μεταναστών αναζητά η Αλβανική κυβέρνηση.  

Σύμφωνα με δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού οικονομικών της Αλβανίας Alfred Rushaj, έχει καθοριστεί μια φορολόγηση 3% για τους μετανάστες, έτσι ώστε να τους ωθήσει στην εισροή και νομιμοποίηση των χρημάτων τους στην Αλβανία. 

Με αυτό τον τρόπο ασχέτως αν τα χρήματα προέρχονται από εγκληματικές ενέργειες, με μια χαμηλή φορολόγηση υπέρ του αλβανικού δημοσίου και μια απλή αίτηση από τους μετανάστες, χωρίς περαιτέρω ερωτήσεις, νομιμοποιούνται! Πέραν των αιματοβαμμένων χρημάτων, το ελληνικό Δημόσιο βγαίνει χαμένο και από τα δεδουλευμένα αλλά αδήλωτα χρήματα, τα οποία ουδέποτε φορολογήθηκαν στην Ελλάδα ενώ το 3% αυτών θα πάει στην Αλβανία με μια εύκολη "μηχανή" ξεπλύματος.

Ο Υπουργός εξέφρασε την ανησυχία του για τους "σκληρούς όρους" που έχουν τα άλλα κράτη ως προς την διακίνηση των μαύρων χρημάτων, η οποία θα δυσκολέψει "το ξέπλυμα" στην Αλβανία και την αιμοδότηση των εκεί τραπεζών.

Σύμφωνα με τις στατιστικές μελέτες τα εμβάσματα των Αλβανών μεταναστών κατά το χρονικό διάστημα Ιανουαρίου-Μαρτίου 2011 έπεσε στα 153,1 εκατομμύρια ευρώ από τα 170 εκατομμύρια για την ίδια χρονική περίοδο το 2010 και 183 εκατομμύρια το 2009, και σε συνδυασμό με την τουριστική σεζόν κάνει την Αλβανική κυβέρνηση να επισπεύσει τα μέτρα την οικονομικής αμνηστίας, όπως την χαρακτήρισαν.
Τα χρήματα αυτά προέρχονται από τους μετανάστες τέκνα προς του γονείς που μένουν μόνιμα Αλβανία, και αποτελούν μια μορφή πρόνοιας - σύνταξης μιας μεγάλης μερίδας των υπερήλικων της χώρας.

Οι Αλβανοί μετανάστες κατά τις επίσημες στατιστικές μελέτες της γείτονος, σε ποσοστό ανά χώρα έχουν ως εξής:

42% - βρίσκονται στην Ελλάδα
32% - βρίσκονται στην Ιταλία
8,5% - στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Συνεπώς η μεγαλύτερη εισροή "μαύρων χρημάτων' αναμένεται από την χώρα μας... με περαιτέρω απώλειες και καταρράκωση του Ελληνικού Δημοσίου.


το διαβάσατε πρώτοι εδώ borioipirotika.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: