Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2011

ΜΑΣΩΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ Ο ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ ΤΗΣ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ:

ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΗΤΑ ΜΜΕ,ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΦΟΝΤΑΜΕΛΙΣΤΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ"!

Η Τεκτονική στοά του Όσλο, επιβεβαίωσε ότι ο Anders Behring Breivik (32) ήταν μέλος της αλλά δεν ήταν ιδιαίτερα ενεργός, όπως είπε στην εφημερίδα VK ο πρόεδρος της στοάς Ivar Α. Skaar.

"Η συμπεριφορά του είναι εντελώς ασύμβατη με τις αρχές και τις αξίες του τεκτονισμού", συμπλήρωσε ο Skaar.

Όταν συνελήφθη ο 32χρονος Μασόνος μακελάρης, δήλωσε ότι είναι "εθνικιστής", στην αστυνομία. Δεν είναι μέλος κανενός κόμματος και η μοναδική του επώνυμη ενασχόληση με τα κοινά, ήταν το προφίλ του στο facebook όπου ανέβαζε μουσικά βίντεο μόνο και κάποια σχόλια του εναντίον των μουσουλμάνων σε διάφορα forums.

Μασόνος, σιωνιστής και διάσημος blogger !


Nορβηγικά και Σουηδικά ΜΜΕ, γράφουν ότι ο Breivik ήταν "σιωνιστής και αντι-ισλαμιστής", αλλά και διάσημος blogger με το ψευδώνυμο Fjordman.
ΠΗΓΗ.
Δείτε και το μπλογκ του,όπου ξεχωρίζει η "υποστήριξή" του στο Ισραήλ!

Φυσικά,τα ελεεινά Μμε δεν τολμάνε να δημοσιεύσουν την αποκαλυπτική φωτογραφία του δολοφόνου με την μασωνική "στολή",ούτε να αναφέρουν τις φιλοσιωνιστικές απόψεις του!Απλά μιλάνε για έναν "χριστιανό φονταμελιστή ακροδεξιό που μισεί τους μουσουλμάνους"!!!

Η προπαγάνδα στο αποκορύφωμά της,προκειμένου να μη θιχτούν τα σιωνιστικά αφεντικά τους:Δεν σέβονται ούτε τους νεκρούς ούτε μια ολόκληρη χώρα που βυθίστηκε στο πένθος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: